2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840796 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 17:36:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada Kazak takımlarının Uefa kupalarına katılıp daha yakın olan İran takımlarının katılmadığı entresan bir düzeni de var Uefa'nın  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Taraftar olarak her sene şampiyonluğa şu kadar inansak ne kadar iyi olur ya.

2-1 den 5 dakika da 3-2 verdiğimiz Erciyes maçı sonrası:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Taraftar olarak her sene şampiyonluğa şu kadar inansak ne kadar iyi olur ya.

2-1 den 5 dakika da 3-2 verdiğimiz Erciyes maçı sonrası:

o maçı hatırla kardeşim gökhan töre nasıl atldığını ve 2 1 öne geçmiştik o gaz olmasaydı
karşılamaya giden taraftarda olmazdı ilk devre aldığımız derbi dışındaki tek mağlubiyetti  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Onur Can

Demba Ba ve Atinc Nukan'i satip, elde edilen parayla 6 transfer yapilir da kadro güclenirse, saka yapmiyorum Türkiye futbol tarihinin en efsane transfer dönemini geçirmis olacagiz. Kâr ederek takimi güçlendirmek, mükemmel olur. Renkliler de Podolski'ye yillik 4milyon, Van Persie'ye 5 milyon vermeye devam. Basari bizim olacak.

http://lineupbuilder.com/?sk=7ny8j (6 transfer, 2si zaten yapildi bile. Tarih yazariz ligde ve uefada.)

Çevrimdışı Alper1903

Demba Ba ve Atinc Nukan'i satip, elde edilen parayla 6 transfer yapilir da kadro güclenirse, saka yapmiyorum Türkiye futbol tarihinin en efsane transfer dönemini geçirmis olacagiz. Kâr ederek takimi güçlendirmek, mükemmel olur. Renkliler de Podolski'ye yillik 4milyon, Van Persie'ye 5 milyon vermeye devam. Basari bizim olacak.

http://lineupbuilder.com/?sk=7ny8j (6 transfer, 2si zaten yapildi bile. Tarih yazariz ligde ve uefada.)

6 transfer yapmayacaklar...

Çevrimdışı TALAT

o maçı hatırla kardeşim gökhan töre nasıl atldığını ve 2 1 öne geçmiştik o gaz olmasaydı
karşılamaya giden taraftarda olmazdı ilk devre aldığımız derbi dışındaki tek mağlubiyetti  :biggrinking:

yanlış hatırlamıyorsam o maçta kerim frei maçın yıldızı olacaktı. ama yenilince olamadı. töre o kadar etkili değildi diye hatırlıyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

yanlış hatırlamıyorsam o maçta kerim frei maçın yıldızı olacaktı. ama yenilince olamadı. töre o kadar etkili değildi diye hatırlıyorum

Aynen Frei sonradan girip 2 tane bırakmıştı

Çevrimdışı talha

Yanlız ses seda gelmedi tırstım hafiften.

Abi bilmiyorum ya yani isim olarak çok doğru isimlere yönelmeye başladı bizimkiler ama halen daha bitirici noktayı vurmakta sıkıntı çekiyorlar.

Yani Bugün bu saatlerde Macar ve Douglas'a hayırlı olsun dememiz lazım dı.

Bu arada ikisinin 6-8M arası bteceğini düşünüyorum. İkisi de ayrılmak istiyor çünkü...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

kırmızı görmüştü yanlış yazmışım değiştirdim :D
aynen hatırladığın gibi geriden gelmiştik 2:1 öne geçmiştik necip ve pedro el birliğiyle vermişti maçı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Yanlız ses seda gelmedi tırstım hafiften.

Abi bilmiyorum ya yani isim olarak çok doğru isimlere yönelmeye başladı bizimkiler ama halen daha bitirici noktayı vurmakta sıkıntı çekiyorlar.

Yani Bugün bu saatlerde Macar ve Douglas'a hayırlı olsun dememiz lazım dı.

Bu arada ikisinin 6-8M arası bteceğini düşünüyorum. İkisi de ayrılmak istiyor çünkü...

Genelde akşam hareketleniyor transfer haberleri. Bakalım bi şey çıkacak mı bu akşam

Çevrimdışı Deniz

Beck in ücreti çok fazla olmamakla birlikte daha önce söylenen 1.1-1.2 m € gibi ücretlerden 200.000 er € fazla olmuş.Vardır bir sebebi elbet çok takmamak lazım.hayırlı olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Hayır kimseyi göndermesek dahi 4-5 transfer olacağını göndermemiz dahilinde artacağını söylediler.

@alperbah: Bugün takımdan kimse  ayrılmazsa en az 4 5 transfer daha yapacagız

Çevrimdışı TØLGA

Beck in ücreti çok fazla olmamakla birlikte daha önce söylenen 1.1-1.2 m € gibi ücretlerden 200.000 er € fazla olmuş.Vardır bir sebebi elbet çok takmamak lazım.hayırlı olsun.
daha önce değil la basın toplantısında erdal torunoğulları söyledi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

kırmızı görmüştü yanlış yazmışım değiştirdim :D
aynen hatırladığın gibi geriden gelmiştik 2:1 öne geçmiştik necip ve pedro el birliğiyle vermişti maçı
Necipin sağ bek oynamasıyla verdiğimiz maçlardan biri şimdi Beckimiz var :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ozan062

Çok büyük para döküyor Fener.

Aldığı oyunculardan çekinmiyorum biz dediğimiz 4 oyuncuyu alırsak hiç farketmez.

Asıl çekindiğim bu yatırımlar dönmezse bunlar batar. Döndürmek için de medya, lobi her şeyi kullanacaklar seneye şampiyon olabilmek için.

2011dede aynısını gs için diyorduk sonuc belli:)

onun için hiçbirsekilde boyle yorumlar yapmayalım biz batarız onlar batmaz
veya bizde batmayız fakat düzelmeyizde sürünmeyizde
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Onur Can

Iki transfer yapildiktan sonra, 3-4 transfer daha olacak denildi... 2+4=6... Stoper golcü zaten gelecek, yani 4 transfer garanti. Bi sol açik gelecek gibi görünüyor etti 5. 6 sana niye çok geldi anlamadim...

Çevrimdışı Alper1903

Hayır kimseyi göndermesek dahi 4-5 transfer olacağını göndermemiz dahilinde artacağını söylediler.

İnşallah ortasahaya falan takviye yaparlar da ben yanılırım hocam.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Kadir G.

Tapatalk niye 2 kez gönderiyor onu anlamadım.

Çevrimdışı Tolga

Douglas değil ama Dudzsak için pazarlık uzun sürecektir bence.

Dinamo Moskova'nın en skorer oyuncusu sonuçta.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

İnşallah ortasahaya falan takviye yaparlar da ben yanılırım hocam.

Orta sahaya bu dönem olmasa bile devre arası transfer yapılacak bence Veli'nin yerine.

Adam aylardır omzundan sakat hala antrenmanlara çıkmıyor

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bitmek üzere olan stoper Brezilyadandır büyük ihtimal.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Kazak takımlarının Uefa kupalarına katılıp daha yakın olan İran takımlarının katılmadığı entresan bir düzeni de var Uefa'nın  :D
israil takımlarına ne diyorsun :alala:

Çevrimdışı Alper1903

Iki transfer yapildiktan sonra, 3-4 transfer daha olacak denildi... 2+4=6... Stoper golcü zaten gelecek, yani 4 transfer garanti. Bi sol açik gelecek gibi görünüyor etti 5. 6 sana niye çok geldi anlamadim...

Çok gelmedi 5'te kalacağını düşünüyorum sadece.