2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857800 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

% olarak sorun yok ama denklikte sorun çıkar.

Ödeyemeyiz. Bilmiyorum ek ne gelirler geliyor bu sene ama biz zaten devamlı zarar ediyoruz.

Bu oyuncu öyle dev ise maaşını Beşiktaş ödemez muhtemelen.

Ona da diyeceğim şu olur. 440 milyon bütçe belirleyip durumumuz iyi bizim diyorlarsa iş onlara kalmış. Bahane olacak bir şey kalmadı. Biraz şişirme geliyor bu bütçe olayı ama bakalım ne olacak.

Uçuk transfer olursa o işadamlarının nasıl bir etkisi olur onu da merak ediyorum. Ffp burdan da vurmuyor mu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence Şenol Hoca kalede Cenk'e forma vericek :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 01:56:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ona da diyeceğim şu olur. 440 milyon bütçe belirleyip durumumuz iyi bizim diyorlarsa iş onlara kalmış. Bahane olacak bir şey kalmadı. Biraz şişirme geliyor bu bütçe olayı ama bakalım ne olacak.

Uçuk transfer olursa o işadamlarının nasıl bir etkisi olur onu da merak ediyorum. Ffp burdan da vurmuyor mu?

Normalde vuruyor.

Ama oyuncuya çeşitli yollardan sponsor olabiliyorlar mı tartışma konusu olur.

Bütçe zaten şişme. Beşiktaş o rakamı gelir olarak görür evet ama eline geçmez o para çok temlik var.

2018'de 600 milyonu da geçecek gelirlerimiz ama zamanla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

İşte o isim :)
Napoli, Gonzalo Higuain'in sebest kalma bedelini resmen açıkladı: €94,736,000
Hayırlı olsun:)

Çevrimdışı GÖRKEM

@GÖRKEM Açık olayım ben normalde beğenmem Flamini'yi ha Veli'den iyidir o ayrı :D

Ama bence almayacaklar asıl problem bu. Atiba Veli Necip varken aynı bölgeye 4. adamı mümkün değil almazlar.

Alacak olsalar ben Fer'i kiralık isterim :D

maliyetine göre cok iyi bir Transfer olur. Veli'den her bakimdan 2-3 seviye üstün.

simdilik su video'yu paylasayim.

daha iyisi yok falan demiyorum ancak bu getirebilecegimiz maliyeti düsük, kendini yillarca kanitlamis, tecrübeli ve Winner karakterinde bir oyuncu.

tam bize lazim olani yani.

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 02:18:22 Necmi ]

Çevrimdışı Kadir G.

Normalde vuruyor.

Ama oyuncuya çeşitli yollardan sponsor olabiliyorlar mı tartışma konusu olur.

Bütçe zaten şişme. Beşiktaş o rakamı gelir olarak görür evet ama eline geçmez o para çok temlik var.

2018'de 600 milyonu da geçecek gelirlerimiz ama zamanla.

Neyse benim gözüm yükseklerde değil kendi kendimize yetecek maddi durumumuz oluştu. Konuştupumuz 4 oyuncuyu bir de olursa kaleci getirilirse memnun bitiririm transfer dönemini.

Çevrimdışı Tolga

Bence Şenol Hoca kalede Cenk'e forma vericek :tabe:
Tolga'yı deneyecektir.

Ondan umudu kesince Günay'a şans verir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Napoli, Gonzalo Higuain'in sebest kalma bedelini resmen açıkladı: €94,736,000
Hayırlı olsun:)
3.5 milyon euroyla pazarlıklara başladık :evillol:

Çevrimdışı Mehmet57

Para olsa kadro derinligi acisindan Adnane Tighadouini muthis olurdu. Gecen sezon kume dusen NACda Depay'in performansina en cok yaklasan sol acikti Hollanda liginde, 14 gol 3 assist ile. 22 yasinda ve sozlesmesinde 1 milyon euro'ya serbest kalir maddesi var.

Tore haric kadromuzda ki kanatlari top diye oynar

3:09'da ki gole dikkat :ishock:
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 02:06:52 Mehmet57 ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Flamini iyi ve hic yoktan iyidir. Gelirse neden geldi demem asla. Dedign gibi cok sert,  oyununu cok iyi okuyabilen bir on libero. Ama ben o mevkiye daha guclu, uzun boylu bir oyuncu alinmasindan yanayim. Danilo Pereira ne yazik ki Porto'ya gitti, ama o tipte bir oyuncu sart o bolgeye. Fizik ustunluk kurmamiz lazim.

Moskova'dan o ikilinin yani sira bir Pontus Wernbloom hamlesi olsa ne hos olur. Onun da 1 senesi kaldi.

Wernbloom
Tolgay-Sosa

Wernbloom'un arkasinda Toloi-Douglas. Defansif anlamda cag atlariz.

dostum o mevkide Dünya'da sayisiz cok iyi Oyuncu var ancak bu tam bize uygun Profil'de olan cok nadir Oyunculardan.

Çevrimdışı murat

Dzsudzsak'ın olmadığı hiçbir kadroya fit olmuyorum :D
illede rüya kodro isterim diyosun yani. :D ben kaleciden bile vazgeçtim.hala veli ve atiba beni tatmin etmiyor.orada tolgay ve fer efsane olur.çok iyi baskı kurarız.bu ikili 15 gol 20 asist çıkarır.oğuzhan ve sosave gökhanı katarsak 30-35 gol  bir okadarda asit yaapr bu beşili.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Vaaay DeciBellini adamdır :D
Bizim yeni stada da böyle bir çılgın lazım :D

Çevrimiçi Necmi

Yabancı değiller.

Önceden gelenler yabancı sayılmıyor yeni gelen çifte pasaportlular yabancı sayılıyor durum karışık biraz :D
aslında o olay ilk mahkemede kalkar bu bir anayasal suç hiç bir türk vatandaşı kendi ülkesinde yabancı muamelesi göremez
çifte vatandaşlık hakkını TC tanımış ve Devlet sen başka ülke pasaportu alsan bile çifte vatandaşlık olarak Türkiye cumhuriyetinde hakların devam eder dediği sürece hiç bir alt kurum bu yasaya karşı haraket edemez edersede suç işlemiş olur. ne olacak iki kardeş biri alman milli takımını tercih etmiş biri türk milli takımını tercih etmiş biri yabancı diyeri türkmü sayılacak öyle bir yasamı olur :D

Çevrimdışı Easthanbool

Tribun Dergi@tribundergi
Beşiktaş, 48 saat içinde Douglas Franco Teixeira'ya imza attıracak.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim yeni stada da böyle bir çılgın lazım :D

Aynen valla bizdeki abi bana 50 yaşındaki bir adam havası veriyor :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Aynen valla bizdeki abi bana 50 yaşındaki bir adam havası veriyor :evillol:
Öyledir muhtemelen :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tribun Dergi@tribundergi
Beşiktaş, 48 saat içinde Douglas Franco Teixeira'ya imza attıracak.

Şunun üstünden 3 saat geçti.. Artık 45 saatleri var, olacaklardan ben sorunlu değilim. :lol: :lol:

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Fatih Berker

Üst üste Dudak-Remy bombaları patlatmamız lazım renklilere cevap olarak.Hele Remy transferi onları susturur fazlasıyla.

Çevrimdışı tunçdündar

Dinamo Moskova'nın uefa'dan 1 yıl men cezası var, bu yüzden futbolcular gitmek istiyor. Dzucak'ın sözleşmesi aralıkta bitecek, iyi bir fiyata alırlar. Mansimov antalya stadına sponsor olacakmış, transferleri üstlenmiş. İngiltere'de de Dzeko>Soldado>Remy yolu izlenir tahminim.
İkinci bir stoper daha alınacak büyük ihtimal.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 02:11:08 tunçdündar ]

Çevrimdışı Easthanbool

Hacı Sabancı'nın ismi çok geçiyor ortalarda el altından destekliyor olabilir  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Dinamo Moskova'nın uefa'dan 1 yıl men cezası var, bu yüzden futbolcular gitmek istiyor. Dzucak'ın sözleşmesi aralıkta bitecek, iyi bir fiyata alırlar. Mansimov antalya stadına sponsor olacakmış, transferleri üstlenmiş. İngiltere'de de Dzeko>Soldado>Remy yolu izlenir tahminim.

4 yıl cezaları var.

Hacı sabancı senin benim gibi beşiktaşlı ya. fazlası değil. Adam sabancı diye, transfer yapmıyor diye küfür edecekler adama resmen.  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Dinamo 4 yıl men yedi diye biliyorum. Dzudzsak zaten ayrılacak oradan ikisini 8-10 bandına alırız bir hıyarlık yapmazlarsa geri kalan para Remy'e gitse Milo'ya gelen teklifi kabul edersin 5 milyon euro o parayla da Toloi alırsın şampiyon olursun.