2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860984 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar defansa 2 stoper mutlaka alınmalı diyor herkes ama ben şunu soracağım. neden hiçkimse milosevic i hesaba katmıyor? sizce bu sene formayı alamazmı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boş bırakmaya gelmiyor hemen 5 sayfa olmuş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

arkadaşlar defansa 2 stoper mutlaka alınmalı diyor herkes ama ben şunu soracağım. neden hiçkimse milosevic i hesaba katmıyor? sizce bu sene formayı alamazmı?

Beşiktaşın stoperi olmaz milodan. 5 milyona satılıp yerine stoper koyulursa çok güzel olur.

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaşlar şurada anlaşalım, dzekoyu hulktan daha kolay alırsın.

O yüzden hulk falan demeyin, millete de eğlence çıkartmayın.  :lol:

Ben töre yerine hulk yazan gördüm sosyal medyada birkaç saat önce :D

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaşın stoperi olmaz milodan. 5 milyona satılıp yerine stoper koyulursa çok güzel olur.
5milyon teklif varsa sat sat sattt  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih Berker

Dudak Douglas Remy uçurur rakiplerle durumu eşitleriz.

Çevrimdışı Mehmet57

@Çağrı sen bir de Flamini'yi iletsene. seni dinliyorlar sanki.  :)

gercekten cok iyi bir Ön Libero. cok sert, cabuk, manevrali, sezgileri cok kuvvetli, müdaheleleri cok iyi, Oyun görüsü ve Top Teknigi de Türkiye'ye göre üst seviyede. Orta Saha direncimizi arttiracak ve Takim Savunmamizi saglamlastiracak. Pas Oyununda siritmayacak bir Oyuncu.

mutlaka alinmali.

Flamini iyi ve hic yoktan iyidir. Gelirse neden geldi demem asla. Dedign gibi cok sert,  oyununu cok iyi okuyabilen bir on libero. Ama ben o mevkiye daha guclu, uzun boylu bir oyuncu alinmasindan yanayim. Danilo Pereira ne yazik ki Porto'ya gitti, ama o tipte bir oyuncu sart o bolgeye. Fizik ustunluk kurmamiz lazim.

Moskova'dan o ikilinin yani sira bir Pontus Wernbloom hamlesi olsa ne hos olur. Onun da 1 senesi kaldi.

Wernbloom
Tolgay-Sosa

Wernbloom'un arkasinda Toloi-Douglas. Defansif anlamda cag atlariz.

Çevrimdışı Hamahakki

Dzsudzsak-töre ikilisini tutabilecek sağ-sol bek varmıdır acaba?

Çevrimdışı Kadir G.

5milyon teklif varsa sat sat sattt  :evillol:

3m £ varmış 4.8 m€ oluyor. :D $$$$$ :)

Çevrimdışı fore_kazık

bi hoşsunuz varya. Beşiktaşın stoperi olmaz diyorsun ama 5 milyona satılıp başka stoper alınırsa iyi olur diyorsun. 5 milyon edecek bir defans nasıl olurda bizim işimize yaramıyor anlamadım  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 01:45:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beck 1m
Douglas 2m
Ospina 2m
Toloi 1.5m
Dzsudzsak 3.5m
Remy 4m

Biri az diğeri fazla alır. Bunları şu anki maaş yükünü biliyorsan ekleyip karşılaştırmak lazım.

Sanırım net  20 milyon euro civarı şuan. Yeni gelenler de 15 toplam 35 milyon euro maçbaşılarla 40 milyon euro demek.

120 milyon tl yani. Demirören zamanı yanılmıyorsam kadro bu kadar maaş alıyordu.

% anlamında sıkıntı yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 01:46:52
  • Beşiktaş / Bodrum
bi hoşsunuz varya. Beşiktaşın stoperi olmaz diyorsun ama 5 milyona satılıp başka stoper alınırsa iyi olur diyorsun. 5 milyon edecek bir defans nasıl olurda bizim işimize yaramıyor anlamadım  :alala:

Dostum alan yaşına ve potansiyeline ödüyor çünkü parayı.

Sen onlar kadar yetiştiremeyeceğin için senin adamın olamıyor.

Senin onun daha olmuş ama daha yaşlısına aynı parayı ödeyip günü kurtarıyorsun işin özeti bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Ya sol beke Tosic diyoruz da ben hala anlamadım sene başında o adamı biz hangi kafayla aldık neden aldık  :evillol:

Çevrimiçi murat

şöyle bir kadroya fit olurum.
kaleci eldeklerden biri tercihim günay  beck douglas zapata veya zambrano tosiç önünde fer tlgay sosa oğuzhan remy gökhan veya olcay

Çevrimdışı Kadir G.

Evet beklediğim bakış açısı buydu :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 01:48:58
  • Beşiktaş / Bodrum
adama sen bağlıyorsun senelik parayı, onun bir bağı yok. Yatırımcı sensin, yatırımcılar belirler sözleşmeleri.

kiralık dışında alternatif yok ki. 18 diyoruz yetmiyor işte para. Ersan herşeyi bozdu.

Var aslında. 18 elde var. 3.5 da hakkın var 21.5 milyon euro.

Beck'i düş 20 milyon. Sadece kaleciyi alırken sıkışıyoruz hesaplar çok şişmezse.

Bir de sen yatırımcı da olsan adamın keyfine bakar gelip gelmemek. Sana bunu koyarsan gelmiyorum derse ne diyeceksin?

Pedro diyemez ama Remy der bunu sıkıntı bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Sanırım net  20 milyon euro civarı şuan. Yeni gelenler de 15 toplam 35 milyon euro maçbaşılarla 40 milyon euro demek.

120 milyon tl yani. Demirören zamanı yanılmıyorsam kadro bu kadar maaş alıyordu.

% anlamında sıkıntı yok.

Maaş sorun olmuyorsa ordan elimiz rahatlar.

Ben inanmıyorum ama ihtimal bırakayım eğer öyle maliyeti yüksek sükse yapacak biri için uğraşıyorlarsa onun maaşıda bütçeyi aşmaya neden olmayacaktır. Güzel oldu bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 01:50:26
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı sen bir de Flamini'yi iletsene. seni dinliyorlar sanki.  :)

gercekten cok iyi bir Ön Libero. cok sert, cabuk, manevrali, sezgileri cok kuvvetli, müdaheleleri cok iyi, Oyun görüsü ve Top Teknigi de Türkiye'ye göre üst seviyede. Orta Saha direncimizi arttiracak ve Takim Savunmamizi saglamlastiracak. Pas Oyununda siritmayacak bir Oyuncu.

mutlaka alinmali.

@GÖRKEM Açık olayım ben normalde beğenmem Flamini'yi ha Veli'den iyidir o ayrı :D

Ama bence almayacaklar asıl problem bu. Atiba Veli Necip varken aynı bölgeye 4. adamı mümkün değil almazlar.

Alacak olsalar ben Fer'i kiralık isterim :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Papakouli Diop'da 01-07den itibaren free. Gerektiginde stopper oynar. Don tek on libero'lu sisteme, koy Diop'u. Geleni geceni indirsin. Onunde istersen Sosa-Oguzhan, Oguzhan-Tolgay, Tolga-Sosa oynat. Iceri kat eden Gokhan, ileri cikan Beck, ortalari gonderen Dzsudzsak ile yeterince kreatif bir takim olur sahada.

Çevrimdışı Tolga

Kiralık da olsa bir kaleci alınsa çok iyi olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Milo satılmalı bir sene daha takımda tutarsak yine yok olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 01:51:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Maaş sorun olmuyorsa ordan elimiz rahatlar.

Ben inanmıyorum ama ihtimal bırakayım eğer öyle maliyeti yüksek sükse yapacak biri için uğraşıyorlarsa onun maaşıda bütçeyi aşmaya neden olmayacaktır. Güzel oldu bu.

% olarak sorun yok ama denklikte sorun çıkar.

Ödeyemeyiz. Bilmiyorum ek ne gelirler geliyor bu sene ama biz zaten devamlı zarar ediyoruz.

Bu oyuncu öyle dev ise maaşını Beşiktaş ödemez muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı poedr

MICHY BATSHUAYI bu ismi bi yere yazın umarım bunu getirirler tam demba ba nın veliahtı olacak adam...
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Mehmet57

Bu sene Tiago zu Besiktas haberleri cikmadi daha :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 01:54:34
  • Beşiktaş / Bodrum
şöyle bir kadroya fit olurum.
kaleci eldeklerden biri tercihim günay  beck douglas zapata veya zambrano tosiç önünde fer tlgay sosa oğuzhan remy gökhan veya olcay

Dzsudzsak'ın olmadığı hiçbir kadroya fit olmuyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli