Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte o isim
bunlar simdi konuscaklar etcekler kluplerle sonra onları hallediceklerbirsonraki haftaya toplantı ayarlarlar yoneticileriyle konusurlarsonra tekrar bi seyehat yaparlar sonrasında bunu basına acıklarlaryani bu derede cok su akar...
Adamlar gelsin de aksın be Ozan.Boş bekliyorduk artık ilgileniyoruz bu önemli ben rahatladım açıkçası.
Başkan başkan illa kaliteli forvet istiyorsa Dzeko bi yoklanmalı olmuyorsa direk Remy
20 milyon diyoruz hala dzeko diyonuz heee
@yagiz1903 abi sosa kesin olarak kalıyor mu bilgin var mı??
Çok bilgi kirliliği var gibi.Dzsudzsak ve Douglas'ı alayım ben aradan siz kalan ne varsa paylaşın kendi aranızda
Kemik kadronun içinde. Kimse için kalıyor denilemez ama ancak uçuk fiyatlara gider
Çok büyük bir yıldız gelecek, beşiktaşlı iş adamları, sponsorlar devrede falan diyor ya Hakan. Doğru olduğunu varsaysak, başkan gerçekten büyük bir dünya yıldızıyla girmek istiyorsa Vodafone Arena'ya. İbrahimovic olamaz mı?
Yalnız douglas beck falan derken bi dzsudzsak ismi forumu hareketlendirdiÖlü toprağını attı sanki burası
Olamaz milanda