2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854985 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Yalnız almak gereksiz de arada Giroud Ba'dan kalitesiz demişsin,çarpılırsın  :tabe:

Ben arsenal taraftarıyım kardeşim giroud ba dan kalitesizdir diyorum. Dünya çapında + özelliklerini sen bilirsin yaz hepimiz öğrenelim.

Çevrimdışı TØLGA

Ben arsenal taraftarıyım kardeşim giroud ba dan kalitesizdir diyorum. Dünya çapında + özelliklerini sen bilirsin yaz hepimiz öğrenelim.
kaliteli olsaydı ba'yı istemezdi arsenal mourinho bırakmadı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Almeida 2 yaaaaa :bandit:

Arsenal'in arka üçlüsü adama zorla gol attırıyorlar. Arsenal şu forvetini farklı bir isimle değiştirse kafaya oynardı bu sene.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Arsenal'de sorsan en nefret edilen adamları sayın. İlk 2'ye kafadan girecek adamdır Giroud. Bizimkilerde buraya istiyor.  :lol:

İsme bakıp isteyen, arsenalde oynuyorsa çok iyidir zannedenler var. Boşver :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Arsenal'de sorsan en nefret edilen adamları sayın. İlk 2'ye kafadan girecek adamdır Giroud. Bizimkilerde buraya istiyor.  :lol:
Henry'nin üstüne kimi beğenirsin?Adamlar 10 sene öncesinde yaşıyor zaten hep 2.Henrylerini bulma amacındalar

Çevrimiçi Samet Ç

Futbolun içindeyim.

Hadi dışında olayım sence Ronaldo'nun, Messi'nin olduğu torbaya Podolski'yi koyarmıyım.  :D

Domestik anlamda A+'dır.
:ok:

Çevrimdışı TALAT

Henry'nin üstüne kimi beğenirsin?Adamlar 10 sene öncesinde yaşıyor zaten hep 2.Henrylerini bulma amacındalar

arsenalin yerinde olsam benzema için stadın tapusunu bile veririm
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı uğur07

Şenol hocanin tek kritik hatası kalecilerde olacak. Eğer 3.kaleci günay geleceğin yeteneği cenk ve tecrübe abidesi tolgayi kesiyorsa ve bu ikisi sene de en az 5 kere sakatlaniyorsa durup bayağı bi düşünmek lazım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaliteli olsaydı ba'yı istemezdi arsenal mourinho bırakmadı  :biggrinking:
Yedeğin Yaya Sanogoysa Pektemek'i bile istersin:D:D

Çevrimdışı TØLGA

arsenalin yerinde olsam benzema için stadın tapusunu bile veririm
onu vermelerine gerek yok yaaa para var onlarda cimri davranmasınlar yiter  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Böyle de olabilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf

Benim de Avrupa'da en çok sevdiğim be izlediğim takım Arsenal'dir ve Giroud da dünyada kendisine verilen görevi en iyi yapabilecek 3 forvetten biri Arsenal sistemi içinde. Ba'ya göre artı yönleri:

Kafa toplarında hem arkadaşlarını topla buluşturma hem de gol yollarında Ba'dan çok çok ilerde.

Pas dağıtımı konusunda bulunabilecek en iyi forvetlerden.

Sırtı dönük oyun ve arkadaşlarına yarattığı pozisyonlar açısından üst seviyede.

İstatistik konusunda da hiç fena değil.

Ba'ya göre tek eksik olduğu konu gol yollarındaki bitiriciliği ama diğer konularda ondan fersah fersah ileride.

Çevrimdışı Tolga

Giroud mu yok artık.

Onu alacağıma Mitro'yu alırım çok ciddiyim..
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Almanya milli takımı ile 125 maça çıkıp; 48 gol atan A+ değil ise bu ligde. Kim A+ ?

Bundan sonra koyu renkte yazacağım.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bundan sonra koyu renkte yazacağım.  :D
Bence de koyu renkle yaz orayı atlamışım :D

Çevrimdışı Yusuf

Genel olarak Arsenal taraftarı nefret etmiyor adamdan,nefret edenler fazla gol kaçırdığı için eleştiriyor ancak takıma yaptığı katkının yanında kaçırdığı goller tolare edilebilir.

Çevrimdışı Factatum

Hadi dışında olayım sence Ronaldo'nun, Messi'nin olduğu torbaya Podolski'yi koyarmıyım.  :D

Sanırım kategorizasyon problemi var. Messi ve Ronaldo extreme topçudur.

A+ oyuncular; (kalburüstü ligdeki) kendi takımında ve milli takımda katma değer yaratıp, takımının lig veya turnuva başarısında direkt katkı sağlayan oyuncudur.   

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan bu Ntvspor'a en sonunda sövecem 1 saattir yok Podolski böyle yok Podolski yarın İstanbul'a gelecek yeter be kardeşim anladık  :bandit:

Çevrimdışı talha

Arsenal hem kafa topu hem de top dağıtan adam istiyorsa Rondon'u alsın. Adam gitmek istiyor Rusyadan 20M pounda halledilir o iş.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Benim de Avrupa'da en çok sevdiğim be izlediğim takım Arsenal'dir ve Giroud da dünyada kendisine verilen görevi en iyi yapabilecek 3 forvetten biri Arsenal sistemi içinde. Ba'ya göre artı yönleri:

Kafa toplarında hem arkadaşlarını topla buluşturma hem de gol yollarında Ba'dan çok çok ilerde.

Pas dağıtımı konusunda bulunabilecek en iyi forvetlerden.

Sırtı dönük oyun ve arkadaşlarına yarattığı pozisyonlar açısından üst seviyede.

İstatistik konusunda da hiç fena değil.

Ba'ya göre tek eksik olduğu konu gol yollarındaki bitiriciliği ama diğer konularda ondan fersah fersah ileride.

Bak ona katılıyorum adam duvar, bildiğin duvar yani. :)

Pas alışverişi fena değil en iyilerden de değil.

Hava toplarında cenk tosunda ba dan iyi giroud da haliyle ba dan iyi. Ba aşırı kötü.

İstatistik meselesine gelelim arsenalin çok kreatif isimleri var. Ön liberosunda oynayan sosadan yetenekli ne bekliyorsun tabi yapması lazım. Abartı bir istatistiği yok. Kariyerinde 3 maçta 1 gol atmış birinci forvet bu adam. Vasat.

Arsenal bu sene uzun bir dönem ramseye bağımlıydı o tavşan çıkarmadan rahat maç geçiremiyordu onu da bil.

İsme bakıp isteyen, arsenalde oynuyorsa çok iyidir zannedenler var. Boşver :)
Giroud'nun en önemli artısı servis yapabilmesi,gole çok yakın olması.Çok komple forvet sadece son vuruş oyuncusu değil.İlginç pasları var Mesut vari paslar atıp arkasındaki oyuncuları besliyor.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Sanırım kategorizasyon problemi var. Messi ve Ronaldo extreme topçudur.

A+ oyuncular; (kalburüstü ligdeki) kendi takımında ve milli takımda katma değer yaratıp, takımının lig veya turnuva başarısında direkt katkı sağlayan oyuncudur.

Aynı şeyi yazmışım.  :D

A+ oyuncu ile Ronaldo, Messi aynı kategoride olmaz.

A+ mevzusu kapansın artık lütfen.  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Ulan bu Ntvspor'a en sonunda sövecem 1 saattir yok Podolski böyle yok Podolski yarın İstanbul'a gelecek yeter be kardeşim anladık  :bandit:
Gs'liler izlesin diye daha kaç gün gösterirler kim bilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...