2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855395 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Dzsudzsak'la tek ilgilenen biz değiliz sanırım bir de Hertha Berlin ilgileniyor galiba Dzsudzsak viedeolarının altında Welcome to Hertha BSC felan yazıyor sanırım rakibimiz var ( transferden vazgeçmedilerse tam bilmiyorum)
Bayadır ilgileniyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Neyse beraber izleyecez. Düz sabit bir performans verecek illa ki versin ama öyle düşündüğümüz ya da GS'lilerin hayal ettiği gibi işler olmayacak.  :tabe:

Bende büyük bir performans beklemiyorum zaten.  :D

Sadece hangi kategoride bir oyuncu olduğunu söylüyorum.

Çevrimdışı Bertug

Başkan Rusya'da değil ki Anç Rusya'da diye biliyorum ben.

Copy-Paste bıyıklı başkan moskovaya sadece douglas için gitmedi yazdı da

Çevrimiçi Samet Ç

Almanya milli takımı ile 125 maça çıkıp; 48 gol atan A+ değil ise bu ligde. Kim A+ ?
A+ diye nitelendirilen adamlar basketbolda Lebron , Curry'dir futbol da Ronaldo,Messi'dir teniste Nadal, Djokovic, Sharapova'dır. Podolski B+ sınıfında oyuncudur çok zorlamak istersen A sınıfı diyebilirsin.

Çevrimdışı Anıl

ANÇ ile çok yakınlar en azından nerede olduğunu yalan söyleyecek hali yok.
Haber1903 benim transfer için en güvendiğim oluşum. O yüzden onlar diyorsa doğrudur diyorum :)

Çevrimdışı Kadir G.

RVP-NANİ çok iyi futbolcular ama kariyerleri düşüşte.Giroud'yu getirmek daha şaşalı olur.Türkiye'de Beşiktaş'a sempati duymayan kız kalmaz,kombine cart curt baya gelir getirir.Başkan overpower pazarlığını şu adam için kullansa.Ama Arsenal kimle dolduracak orayı en büyük soru işareti bu.Yoksa 13-14'e bitiririz bu transferi

13 ü giroud ya verip eksik bölgelere kimi alacaksın hadi onu geçtim ba yı niye gönderdin daha kalitesizi için.

İsme takılmayın Allah korusun giroud falan kombine de sattırmaz formada. Paraya yazık.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şimdi düşünüyorumda Demba Ba çook büyük transferdi gerçekten.Adamı sezon arası Arsenal istemişti Chelsea bırakmadı.Sene sonu biz aldık.Bu sene de biz sattık.Böyle bir oyuncu gelmeli

Çevrimdışı talha

Bende büyük bir performans beklemiyorum zaten.  :D

Sadece hangi kategoride bir oyuncu olduğunu söylüyorum.

A+ bence Alexis'dir. Cuadrado'dur hacı. Yani bana göre öyledir. Podo'yu küçük görmüyorum ama  bizim millet kafayı yedi adam durdurulamaz gözüyle falan bakıyor. +- Sow vari bir performans gösterir gibi geliyor bana.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Flamini dışında hiçbiri bize uygun değil.

Alex Song, Barca'da.

Leiva, EPL'de kalacak.

İnler, EPL yolcusu.

De Jong'un Milan'da kaldı.

Alex Song icin 7 Milyon € bonservis istediler West Ham'dan. 5'e kadar indirilebilir belki.

digerleri'nin durumu kesinlestiyse bir sey yapamazsin. ama Flamini dedigin bizi o mevkide 2 seviye yukari tasir.

Çevrimdışı Anıl

Alıntı
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Douglas transferi için Moskova'ya uçtuğu ve orada Dinamo Moskova Kulübü Başkanı ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenilirken,

Çevrimdışı atalay

A+ diye nitelendirilen adamlar basketbolda Lebron , Curry'dir futbol da Ronaldo,Messi'dir teniste Nadal, Djokovic, Sharapova'dır. Podolski B+ sınıfında oyuncudur çok zorlamak istersen A sınıfı diyebilirsin.

Burası Spor Toto Süper Lig.  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Başkan Rusya'da değil ki Anç Rusya'da diye biliyorum ben.
onada başkan diyorlar ya sıkıntı yok  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Şaka maka giroud isteyenler var baya kişi hemde. Garip

Çevrimiçi Samet Ç

Burası Spor Toto Süper Lig.  :biggrinking:
Öyle de sen genel olarak A+ demişsin ya da en azından ben öyle anladım.  :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Flamini alex ihtimal dahilinde. De jong uzattı. Lucası alamayız. Gökhanı da ben istemem. Para vereceksek daha kalitelisi bulunabilir.

Hiç aramaya gerekte yok artetayı al keyfine bak.

Arteta cok iyi Futbolcu yalniz yasi 33 oldu.

o bile düsünmeye degerdir yine de.

Gökhan icin artik cok fazla bir sey istemezler herhalde.

Çevrimdışı Anıl

Sharapova biteli çok oldu ya :D Teniste A+ Federer'dir .

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Fatih Doğan'da inanılacak bir adam değil baştan söyleyeyim. 

Çevrimdışı Yusuf

13 ü giroud ya verip eksik bölgelere kimi alacaksın hadi onu geçtim ba yı niye gönderdin daha kalitesizi için.

İsme takılmayın Allah korusun giroud falan kombine de sattırmaz formada. Paraya yazık.

Yalnız almak gereksiz de arada Giroud Ba'dan kalitesiz demişsin,çarpılırsın  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali

Aynen bu. Şimdi Podolski ile Suarez, Hazard ve Aguero gibi oyuncuları aynı klasmana alabilir miyiz? Messi-Ronaldo demiyorum zaten hiç

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Podolski-Sneijder bu adamlar Winner'ın kralıdır.Bizde bana böyle bir oyuncu söyleyin?

Çevrimdışı talha

Aslında piyasada öyle isimler var ki ismi ile Podo etkisi yaratmasa da performansı ile Ronaldo etkisi yapabilecek.  :lol:

Bugün Peru'dan Carrilo'yu izleyin.  :icool:

Çevrimdışı atalay

Öyle de sen genel olarak A+ demişsin ya da en azından ben öyle anladım.  :D

Futbolun içindeyim.

Hadi dışında olayım sence Ronaldo'nun, Messi'nin olduğu torbaya Podolski'yi koyarmıyım.  :D

Domestik anlamda A+'dır.

Çevrimdışı talha

Arsenal'de sorsan en nefret edilen adamları sayın. İlk 2'ye kafadan girecek adamdır Giroud. Bizimkilerde buraya istiyor.  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Arsenal'de sorsan en nefret edilen adamları sayın. İlk 2'ye kafadan girecek adamdır Giroud. Bizimkilerde buraya istiyor.  :lol:
Almeida 2 yaaaaa :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK