Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Remy'i al; Mitro'yu kirala.Remy sol kanat/forvet oynar.
Ali Adnan zu Udinese
ben chelsea yerinde olsam , ulan 5 m euroya Atınçı satıyorsun bize Remy için 3.5 teklif ediyorsun , Allahından kork düş yakamızdan artık bizi bitirdin be , derim .
Sayın Çebi en son Rusyaya gidecek deniyordu gitti mi ki acep
RvP gitti,Kono gitti,Cisse olmadı,Remy'e küfür gibir 3.5 milyon teklif ediliyor.Mitro fena forvet değil ama RvP ile görüşüyoruz diyip taraftarı umutlandırdıktan sonra küfür gibi geliyor.
Yani 5temmuzda stoper ve forvet açıklanıyor mu
2-3 iftara daha katılsın sonra gider bakalım , bayramıda çıkarsın aradan . ulan iftar yapmaktan transfer yapmıyor bizimkiler . Atınçı bile adamlar gelmiş iftar masasında satmışlar
Aynen öyle Çünkü arka tarafta iyi takım olmayacağız.Seneye kaleci sol bek ve stoper bakacalar adım gibi biliyorum.O yüzden önde vurmamız lazım maç başlarında
mesela iki bayram arası transfer de yapmayabilirler yani şunun şurasında az bi vaktimiz bile kalmış olabilir
1.Takımda saçkıran mı var?2.Ersan napıyor?
Bu soruya cevap gelmemiş geldiysede görmedim.Soruyu bende tekrarlıyorum ?
pardon @Çağrı ' cım kalın yazmayacaktım , yükseldimde biraz
Psg ve city uzerinde ffp transfer yaptirimlari kaldirilmis.Yonetim uyumasin uefanin ensesine coksun tek tarafli karar veriyorlar resmen.
geçen yıl ramazan hafriyat alınmaz işçiler çalışmaz , bu yıl dedik çatıcılar fransız yırttık , yok arkadaş ne mümkün bu seferde yönetim her gün iftar organizasyonu yapmaktan transfer yapamıyor . Fakir fukara doyursalar gamda yemiyecem , nerde kalantor nerde yancı hep orda .Geçen gün Erdal Tor. Brezilyada dendi akşamına adam iftarda boy gösterdi. Yerini almış hemen