2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831499 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

neden herkes sadece PL den oyuncu bakıyor

onuda çözemedim acaba en pahalılar orda olduğu içinmi

yoksa sadece orasmı takip ediliyor ?

Orada 10 15 gol arası atan topcuların bana göre  burada 15 20 arası atmama ihtimali yoktur.

oradan gelecek adam özellikle chelsea seviyisene yukselmişse burdada yapacagı işler bana göre  bellidir.

o yuzden ya tutarsa transferi yapmak yerine İngilterede belli işleri yapmış adam almak daha mamtıklı olanı

Çevrimdışı Paolo Maldini

Remy transferinde tek avantajimız mourinho liginden takıma vermez ondan west ham,newcastle alamaz.Bundan dolayı bize uyugun verebilirler ama bunun içinde herhalde 2m kira opsiyon 7m olur herhalde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 13:04:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Remy de bahsedilen rakam, kiralama bedeli üstüne 7.5 milyon euro olabilir.

2-2.5 a kiralarsın 1 senelik. devam etmek istersen 7.5 daha verir alırsın.

Sanmıyorum valla 7.5 bonservisin tamamı olabileceğini.

Ne yaptın yahu remy 10 milyon euro etmez çok fazla maksimum 8. 2+6 gibi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Rvp de gitti ah ulan ahhhhhhh  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Anıl

Rvp de gitti ah ulan ahhhhhhh  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Rvp gelse fenerbahçeli ve galatasaraylılarla dalga geçicekler parmak kaldırsın  :super:
:dont:

Çevrimdışı can1903

Millet RVP alsın biz Mitro.

Millet Nani-Poldi - Biz Olcay  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 13:07:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsudzsak ve Douglas bonservisli neto free mitro ve. Toloi kiralık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Dediğime geldi opsiyonlu kiralık remyi rvp ye tercih ederim. Forvete bu sene çok para vermezsek diğer bölgeler için umudum var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Millet RVP alsın biz Mitro.

Millet Nani-Poldi - Biz Olcay  :bandit:
Bizde de Veli var

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla peşin vermeyeceğimizi bildiğim için bu rakamları söylüyorum ben.
Keşke oyle olsaydı. Moskovadan cucak ve douglas paketi yanına bi rhodolfo bitti gitti.

Çevrimdışı Necmi

Benim aldığım bilgiye göre 7 istiyorlarmış biz 3,5 veriyormuşuz @Çağrı
ölü soyuculuğu yapıyoruz sanki biraz tahminim Başkanın dzeko hayali nedeniyle
işler ağırdan alınıyor birinci tercih dzeko olmazsa ki olmaz diye tahmin ediyorum
remy le işi bitirirler gibi geliyor bana bence kiralamazlar satın alma yoluna giderler
bu sene ödeme yolunu buldun ama gelecek sene bakalım oyuncu satıp kasaya para koyabilecekmisin
o nedenle bu seneden gelecek senenin üstüne kiralıkla yük atılması mantıklı değil
gelecek sene Töre gider Tolgay gider büyük ihtimal ve bizim düşünecek başka mevkilerimiz olur
ama ihtimallerle konuşulmaz o nedenle biz bu sene gelecek senenin kadrosunu kurmak
zorundayız

Çevrimdışı Sarp

Valla peşin vermeyeceğimizi bildiğim için bu rakamları söylüyorum ben.
Keşke oyle olsaydı. Moskovadan cucak ve douglas paketi yanına bi rhodolfo bitti gitti.

Keşke! :ok:

Çevrimdışı can1903

Size gelecek sezonun senaryosunu yazayım.

Gelecek sezon Şenol hocanın taktikleriyle 5-6 hafta sükse yaparız. Ardından ilk derbiyi kaybederiz. Vodafone Arena açılır , 5-6 hafta yine sükse yaparız ardından ilk yarı bitmeden 1 derbi kazanırız. Ocak ayında takımın gerekli yerlerine Opare gibi oyuncular gelir , şampiyonluk yalan olur fenerbahçe ''15'' puan fark ile şampiyon olur. Beşiktaş UEFA 16 turunda elenir.  :claps:

Çevrimdışı ayayhan

7/24 CANLI | Eintrach Frankfurt, Twente'den 22 yaşındaki forvet Luc Castaignos'u 2,5 milyon euro bedelle transfer etti

adamımda gitti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 13:14:52
  • Beşiktaş / Bodrum

Benim aldığım bilgiye göre 7 istiyorlarmış biz 3,5 veriyormuşuz @Çağrı
ölü soyuculuğu yapıyoruz sanki biraz tahminim Başkanın dzeko hayali nedeniyle
işler ağırdan alınıyor birinci tercih dzeko olmazsa ki olmaz diye tahmin ediyorum
remy le işi bitirirler gibi geliyor bana bence kiralamazlar satın alma yoluna giderler
bu sene ödeme yolunu buldun ama gelecek sene bakalım oyuncu satıp kasaya para koyabilecekmisin
o nedenle bu seneden gelecek senenin üstüne kiralıkla yük atılması mantıklı değil
gelecek sene Töre gider Tolgay gider büyük ihtimal ve bizim düşünecek başka mevkilerimiz olur
ama ihtimallerle konuşulmaz o nedenle biz bu sene gelecek senenin kadrosunu kurmak
zorundayız

Necmi abi 3.5 ta kusura Bakmasınlar ama ölü soyuculuğu değil ölü başkabirşeyciliği remy bu ne 3.5 U hayal mi görüyorlar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Gelecek sezon Şenol hocanın taktikleriyle 5-6 hafta sükse yaparız. Ardından ilk derbiyi kaybederiz. Vodafone Arena açılır , 5-6 hafta yine sükse yaparız ardından ilk yarı bitmeden 1 derbi kazanırız. Ocak ayında takımın gerekli yerlerine Opare gibi oyuncular gelir , şampiyonluk yalan olur fenerbahçe ''15'' puan fark ile şampiyon olur. Beşiktaş UEFA 16 turunda elenir.  :claps:
Abi sana birşey sorucam. Sen daha 2 gün önce mermileri atın falan diyodun. O zaman herşey iyiydi 2 günde ne oldu ?

Twenteyi boşaltacaklar. Biz nasiplenemeyiz tabi ki. Rvp ile görüşelim, fener alsın şowunu yapsın :))

Çevrimdışı Yusuf

Cucak+Douglas 10m

Remy 2,5 kiralik

Al bunları gelen parayı da stada aktar,gelecek sene de orta saha,stoper,kaleci,forvet transferlerini tamamlayıp takımı tamamen oturtursun. Belki de sezon içinde patlama yapacak oyuncularla çok fazla transfere ihtiyacın bile kalmaz.

Çevrimdışı Kadir G.

Yazma mümkünse. Her mesajın göze batıyor arkadaşım iki gün önce bir şey olduğu yokken rvp gelsin şöyle olur böyle olur şimdi şampiyonluğu vermişsin. Rvp mi aldı fenere verdi şampiyonluğu? 15 puan fark yermişiz.

Çevrimdışı can1903

Abi sana birşey sorucam. Sen daha 2 gün önce mermileri atın falan diyodun. O zaman herşey iyiydi 2 günde ne oldu ?
2 günde herşey değişti çünkü , Rvp'den ret alırsın , Konoptan ret alırsın , Babel katara gider , Cisse olmaz mermi senin kalbine saplanır :)

Çevrimdışı Anıl

2 günde herşey değişti çünkü , Rvp'den ret alırsın , Konoptan ret alırsın , Babel katara gider , Cisse olmaz mermi senin kalbine saplanır :)
Remy gelir, Dzsudzsak gelir bütün söylediklerini yutarsın ama :)

Cucak+Douglas 10m

Remy 2,5 kiralik

Al bunları gelen parayı da stada aktar,gelecek sene de orta saha,stoper,kaleci,forvet transferlerini tamamlayıp takımı tamamen oturtursun. Belki de sezon içinde patlama yapacak oyuncularla çok fazla transfere ihtiyacın bile kalmaz.
Stada para mara yok :)

3.5rhodolfo ekle. Pektemeği mucizeyi gerçekleştir ve yolla, guidettiyi al.

Nasıl ama :))

Çevrimdışı Kadir G.

Dzeko ile boşuna hayal kuruyorlar 20 milyon bonservis konuşuluyor hangi parayla alacağız?

3.5 ta adama küfreder gibi olmuş. Ba ya 6.5 verdin bu adam benim gözümde Ba dan daha iyi. 6.5 ta kesin anlaşılır en azından bir mevkiyi sağlıklı şekilde doldururuz.