2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842622 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Şu soruyu bir daha soruyorum.

Danny'i, Sosa'ya benziyor diye F. Orman mı veto etti?

Ona göre...  :eyes

Çünkü onca şey duyuyorum ve böyle bir şey duymadım.

Nice saçmalıklar oluyor fakat bu kadarı olamaz.

Olamaz demi?  :D

Çevrimdışı Tugay

Konoplyanka'nın gelmemesi isabet oldu.Bahsedilen rakamlar çok abartıydı.Sözleşmesi bitmek üzere olan Dzsudzsak varken neden gereksiz zaman kaybettik anlamıyorum.Çok saçma işlerle uğraşıyoruz.Twitterdan forumdan Konoplyanka geliyor diyenlerde ayrı komedi.

Çevrimdışı Ergin1903

Benim biraz moralim bozuldu acikcasi. Yönetimin en 1 tane hepimizi tatmin edecek bir transfer yapmasini bekliyorum. Digerleri içinse allah kerim umarim en az hatayla transfer dönemini kapatiriz.

Çevrimdışı okansosa

benim anlamadığım mitroglou fener haberleri geçerken herkes diyordu fener iyi transfer yapacak Fernandao onun yedeği olur,bizle adı geçince herkes bir olumsuzlaştı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TØLGA

Çünkü onca şey duyuyorum ve böyle bir şey duymadım.

Nice saçmalıklar oluyor fakat bu kadarı olamaz.

Olamaz demi?  :D
emin olamıyor insan herşey olabilir beklerim yanii  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Ne kadar dansözce tavirlar sergilese de boşta bir Kono iyi giderdi .

Çevrimdışı Kadir G.

Elde alternatif yok diyorlar. Konoplyanka boşta olduğu için düşünülmüş ama olcay oynayacak heralde.

Çevrimiçi Samet Ç

Diego Costa: “Beşiktaş ile görüşme halindeydik. Atletico ile çıkacağım son çalışmada sakatlandım. Bu yüzden transfer gerçekleşmedi"

Biraz da şans olacak  :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Podolski net iyi transfer, adam Alman bir kere. Ustelik zayif olan bir mevkisini guclendiriyor GS.

Fakat ayni seyleri FB icin soyleyemeyecegim. Bir suru adam alip gonderdiler ama totalde ileri gitmediler bence. Nani'nin Kuyt kadar katki verebilecegini dusunmuyorum. Kuyt'in teknigi dusuktu ama fizik kuvveti ve oyun zekasi cok ust duzeydeydi. Bizim ligde bunlar is yapiyor.

Fernandao = Webo, fazlasi degil. Kjaer iyi oyuncu ama Egemen'den sonra esekten inip ata binmis etkisi yaratmaz, Egemen de iyiydi, Kjaer bir tik ustu sadece. Sener GG arasinda kulubede oturur. Diger kiraladiklari Portekizliler zaten Porto taraftarinin kurtulduklari icin sevindigi adamlar.

Hersey bir yana, bu kadar gelen gidenden sonra alisma sureci en iyi ihtimalle devre arasina kadar surer. Ustelik her kotu sonucta Aziz Yildirim-sportif direktor-hoca uyusmazliklari konusulur.

Bu kadar tantana koparacak bir durum yok ortada. Bizim 3-4 mevki icin harcayacak 25 milyona yakin butcemiz var. Dogru adamlar getirilirse rakiplerin onune geceriz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı sosyalkartal

ben burda bir kişinin gerçekten beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum sen ona remy kono dudşak diyeceğine adı sanı duyulmamış adamlar al ki bundan malzeme çıkarıp sabaha kadar konuşssun burda kono ile ilgili bilgi verirken siz diodunuz bitti mi hayırlı olsun mu diye sizden aldığım gazla bende bitti hayırlı olsun dedim güzel gidiyordu gelişmeler ama imzanın atılmadığını da dedim her şeyi hazırdı ki zaten benim söylediklerimi necmi abide aynen teyit etti oyuncu parayı değil kariyeri seçti olan bu
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ergin1903

Diego Costa: “Beşiktaş ile görüşme halindeydik. Atletico ile çıkacağım son çalışmada sakatlandım. Bu yüzden transfer gerçekleşmedi"

hatirliyorum demirören alacakti. Hatta biz madrid'in yedegini mi alacagiz diye burun kivirmiştik. Bazen denk gelmesi lazim ama bazen  :tabe:

Çevrimdışı Anıl

O zaman gelse kimse sevinmeyecekti ve Diego Costa şuanki Diego Costa olmayacaktı :D

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse 2. kampa kadar inzivaya çekilelim kap falan gelmez beck hariç. 2. kampa stoperler+santrafor yetişsin yeter.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu yönetime çok da güvenemiyorum. Sonuçta bu adamlar almeida kalsın istediler, almeida teklifi kabul etmedi, yoksa ne forvete demba ba gelecekti ne şimdi 13 milyon kasada olacaktı.

O yüzden beklentiyi de minimize ediyorum ben. En büyük teşekkürler uzun adam almeidaya.  :lol:

Çevrimdışı Tugay

Bizim taraftar vakti zamanında Diego Costa'yı da beğenmiyordu.Sanki futboldan çok anlayan bir ülkeyiz.Başarı desen 0.Adı geçen isimleri artık transfer edelim verimli bir kamp dönemi geçirip sezona hazır başlayalım.Aldığımız  paralara rağmen eksik mevki bırakırsak çok yazık olacak.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Sosa için 10 m euro istemişiz twitter'da random haber ararken gördüm kaynak Arjantinliler Carillo'yu satmıştı 9 a Estudiantez 7-8 e alırlar Sosayı oda gider madem...

Sosa için 10 m euro istemişiz twitter'da random haber ararken gördüm kaynak Arjantinliler Carillo'yu satmıştı 9 a Estudiantez 7-8 e alırlar Sosayı oda gider madem...

kimseyi beklentiye sokmadan söyleyeyim, arjantinlileri az çok tanımış biri olarak sosaya teklif edecekleri rakam 2.5 - 3 milyon arası bir paradır, bunuda uzun vadeye yaymak isterler.

Sosada gitmekte ısrarcı olacağı için 1 kuruş çıkmazlar.

Bunun bir örneği tevezdir, arjantinliler milletlerine bağlı oluyorlar, ülkemin takımı kazansın gözüyle bakıyorlar, yapacak birşey yok.

Çevrimdışı Ersoy

Nasıl şanssız bir takımsak Ospina'yı zamanın yabancı sınırına takılarak alamadık Costa'yı da sakat olduğu için.İnsanın yaşama sevinci kırılıyor.
Bundan sonra her sene!

Sosa 10 m euro kaynağı

César Luis Merlo ‏@CLMerlo  4 sa.4 saat önce
A pesar de las ganas de José Sosa, la dirigencia de Estudiantes llamó a Besiktas y encontró un gran escollo: piden €10M para venderlo.

https://twitter.com/CLMerlo

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben burda bir kişinin gerçekten beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum sen ona remy kono dudşak diyeceğine adı sanı duyulmamış adamlar al ki bundan malzeme çıkarıp sabaha kadar konuşssun burda kono ile ilgili bilgi verirken siz diodunuz bitti mi hayırlı olsun mu diye sizden aldığım gazla bende bitti hayırlı olsun dedim güzel gidiyordu gelişmeler ama imzanın atılmadığını da dedim her şeyi hazırdı ki zaten benim söylediklerimi necmi abide aynen teyit etti oyuncu parayı değil kariyeri seçti olan bu

Geçmiş olsun. :bye:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

kimseyi beklentiye sokmadan söyleyeyim, arjantinlileri az çok tanımış biri olarak sosaya teklif edecekleri rakam 2.5 - 3 milyon arası bir paradır, bunuda uzun vadeye yaymak isterler.

Sosada gitmekte ısrarcı olacağı için 1 kuruş çıkmazlar.

Bunun bir örneği tevezdir, arjantinliler milletlerine bağlı oluyorlar, ülkemin takımı kazansın gözüyle bakıyorlar, yapacak birşey yok.

Estudiantez 9 m euroluk bir gelir elde etti Carrillo'nun Monaco'ya satılmasıyla . Sosayı çok istiyor Estudiantez ki Veron bile gelmiş bence 7-8 e biter o iş. Kaynak ta koydum yukarıya

Çevrimdışı Kadir G.

2019 a kadar sözleşmesi var parayı getirmezlerse kalır oynar.

Çevrimdışı Tolga

Nasıl şanssız bir takımsak Ospina'yı zamanın yabancı sınırına takılarak alamadık Costa'yı da sakat olduğu için.İnsanın yaşama sevinci kırılıyor.
Costa için üzülmeye gerek yok çünku buraya gelseydi bu seviyelere çıkamazdı.

Zaten A.Madrid'in de çok umudu yoktu şans eseri takımda kaldı ve o sezonda patlama yaptı yoksa oradan da gidiyordu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Biz costaya üzüleceksek, manu pogba için ağlasın. 100 milyon euro diyorlar şuan, sıraya girmişler bir de.  :lol: :lol:

Sosa işi bu haftasonu çözülsün. Kalacaksa kalsın gidecekse gitsin. alınabilecek adamlar birbir gidiyor. Ziyech gitmeden hamle yapılsın diyeceğim de zerrece ümidim yok.

Çevrimdışı Ersoy

Costa için üzülmeye gerek yok çünku buraya gelseydi bu seviyelere çıkamazdı.

Zaten A.Madrid'in de çok umudu yoktu şans eseri takımda kaldı ve o sezonda patlama yaptı yoksa oradan da gidiyordu.

Ama Ospina'ya içim kan ağlıyor.Copa America'da neler yaptı öyle.Sonra açıyorum bir Club Brugge maçı Tolga gerçeğiyle yüzyüzeyim.Kaleci takviyeside şart bu sezon.
Bundan sonra her sene!