2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840703 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

gayet realist yaklaşımlar, ben transfer dönemi sonunu bekleyecem o zaman yazacam şuan yazmak haksızlık olur, hele transferlerini yapsın FO yönetimi
Doğru olan bu bence de millet doğmamış çocuğa don biçiyor şu anda  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İstediği zaman oynayan istemediği zaman oynamayan bir adam, sık sık sakatlanır. Sakatlandı mı illaki bi ülkesine gider uzun süre gelmez. Oynadı mı adam akıllı pas atmaz çalım dener. Çalım atamazsa da normalde koşmadığı kadar koşar topu kapana sert girer hesabı keser. Teşekkürler iyi akşamlar :D
Fb maçında Almeidaya yaptığı asisti , M.tel abiv maçında Yine almeidaya yaptgı asiti tekrar izle ozmaan hani pas vermiyor ya !!
Ts ye yoktan var ederek attığı golü , Helsinki'ye her 2 maçtada yoktan var ederek attığı Golleri , V.pilzen ve Kayseri maçlarında yine yoktan var ederek attığı gollleri tekrar izle !! Hani canı istediği zaman oynuyor ya !!
Tşk iyi akşamlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"14) Sosa'nın tavrı bu işte belirleyici olacak..Gitmek istiyorum derse,Bjk ''tamam'' diyebilir..
Resmi teklif gelmedi ama konuşulan rakam 7m."

Sosa gitmemeli. :olmaz
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Aglayacagınız yerde gülüyorsunuz aklım almıyor
Snaijderşn önünde bu kez Burak kazması defil podolski oynayacak , Burakın her maç 3-4 Tane karşı karşıya veya boş kaleye kaçırdığı pozisyonları podolski Tek ayagıyla sokar içeri....
Podolski ve forvet :D

Çevrimiçi Necmi

Ben zaten öyle bir şey istemem yani takımıma iyi oyuncular gelmesin haklı çıkayım. Tüm mesajları okuyanlar bilir.

İmkansız olduğunu düşündüğüm için hiç uğraşılmayıp oluyorsa remy zorlanmalı diyordum. Şu anda ersan efendi gitmediğine göre o da yalan olacak gibi. Çünkü remy alırsak stoperde ersan oynayacak sola transfer olmayacak. Ben bunun yerine stopere 2 transfer sola dzsudzsak isterim forvete de kiralık mitro koyar seneye bakarız. Ya da bonservis parasından harcamayıp rvp bitirilirse geriye rhodolfo douglas sola dzsudzsak yine olur güzel olur.
aslında peşin konuşmak doğru değil belki forvet transferi sponsor hediyesi olur
diğer yerlerede biz yaparız bence dzsudzsak veya konop alınacak sola forvet içinde herkesi tatmin edecek üst seviye bir forvet almaya çalışıyorlar sanırım
stoper sanırım tek alınır ersan giderse ikinciside alınabilir.
bunlara aslında takılmıyorum benim takıldığım kaleci mutlaka kaleci alınmalı

Çevrimdışı Tolga

Şimdiden karalara bağlamaya gerek yok.

Transfer dönemi bittiğinde kadroları karşılaştırırız ve buna göre ligin gidişatını tartışırız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:32:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş forması giren oyunculara hakaret etmek ve ''çöp'' gibi terimler kullanmak forumda yasaktır.

Arkadaşlar sinirlenen çıksın sakinleşip gelsin burası rahatlama yeri değil tartışma platformu tek tek uyarttırmayın lütfen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

maxi perreria zu gs diolar   :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kemal

evet fb RVB yi de bitirmiş yarında onun KAP ı gelecekmiş, hayırlı ugurlu olsun .

Çevrimdışı Kadir G.

Aglayacagınız yerde gülüyorsunuz aklım almıyor
Snaijderşn önünde bu kez Burak kazması defil podolski oynayacak , Burakın her maç 3-4 Tane karşı karşıya veya boş kaleye kaçırdığı pozisyonları podolski Tek ayagıyla sokar içeri....

Kanatta oynayacak sakin.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Adamlar Meireles'i Egemen'i kadroda düşünmüyor biz gidiyoruz Neciplere Ersanlara bel bağlıyoruz.Kalite farkına bakar mısınız?

Çevrimdışı Kadir G.

Fener RVP - NANİ - GUARİN ;)

BEŞİKTAŞ - Mitroğlu başka transfer olmaz zaten :P

Ne oldu meşaleler patladı heralde.

Çevrimiçi Samet Ç

Fb maçında Almeidaya yaptığı asisti , M.tel abiv maçında Yine almeidaya yaptgı asiti tekrar izle ozmaan hani pas vermiyor ya !!
Ts ye yoktan var ederek attığı golü , Helsinki'ye her 2 maçtada yoktan var ederek attığı Golleri , V.pilzen ve Kayseri maçlarında yine yoktan var ederek attığı gollleri tekrar izle !! Hani canı istediği zaman oynuyor ya !!
Q7'yi çok severim ama gerçekten canı istediği zaman oynuyordu. Yukarıda saydığın maçlar arasında tek büyük maç Fb onu da belirtiyim.

Çevrimdışı can1903

Rvp - Guarin - Nani hmm :)

Mitroğlu - Veli - Olcay güzel güzel :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Podolski ve forvet :D
Niye On libero mu kendisi :alala:
Pardon ben yanlış biliyormuşum , Posolski on libero , Melonın yerine almışlar sıkıntı yok :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Siz dua edin ANÇ ve E.Torunoğulları var yoksa şuan kadroda çöpler oynuyordu gerçi çok çöp varda.
bunu son kez duyayım kardeşim bundan sonra oyuncularımıza çöp yakıştırması yapan herkesin forumdan kayıdı silinecek @can1903
kendi oyuncusuna hakaret eden birinin Beşiktaş forumunda işi olmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:35:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Koyu ile çizdiğim takımların sikletinin farkında mısın? İşte onlar tam Quaresmalık sikleti düşük bireysel oyun ile cambazlık yapabileceğin takımlar.

Atl. Madrid gibi bir takım çıkınca karşına ilk yarı 1.5 km koşar sadece beğendiğin Quaresma.

Sadece gol atar kendini öne çıkarmaya çalışır ama sonuç olarak maçı kazanmanın mümkün olmadığı oyuncudur Quaresma.

Dünya'daki Porto hariç her takımdan oyun disiplini ve bencillik yüzünden kovulan oyuncudur Quaresma.

Parasını alamayınca tekmeyi sallayıp tribüne para işareti yapan oyuncudur Quaresma.

Daha sayayım mı?

5. ve 4. olduğumuz sezonun yıldızıdır Quaresma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Niye On libero mu kendisi :alala:
Pardon ben yanlış biliyormuşum , Posolski on libero , Melonın yerine almışlar sıkıntı yok :money:
Kanat forvet adam :D Forvet veya santrafor kavramları ayrı

Çevrimdışı halvetifarazi

demba ba'yı sattık, atınç'tan büyük gelir elde ettik diye seviniyoruz fakat farkına varamadağımız birşey var. asıl gelir sportif başarıda. gs bu sene şamp olarak 100m tl aldı. şamp ligine gideceği için oralaradan gelecek paraları saymıyorum bile. adam tek bir şampiyonluk ile 2 demba ba parası direk alıyor şampiyonlar liginden.

gelir ve büyümek istiyorsak sportif başarı şart. sportif başarı ise kaliteli oyuncularla olur. yönetim bunun farkına bir varamadı.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 00:38:29 halvetifarazi ]

Çevrimdışı sosyalkartal

şu an bizim sayfayı görünce q7 yi felan aldığımızda fener gs sayfalarını okuduğum yıllar geldi aklıma her kes saydırıodu bjk şampiyon bu sene yazıklar olsun felan diye  o yıl 5.olmuştuk  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı velikavlak12

Beşiktaş forması giren oyunculara hakaret etmek ve ''çöp'' gibi terimler kullanmak forumda yasaktır.

Arkadaşlar sinirlenen çıksın sakinleşip gelsin burası rahatlama yeri değil tartışma platformu tek tek uyarttırmayın lütfen.

Doğru ben üniversitede para biriktiriyorum yemiyorum içmiyorum forma alıyorum vs. Ve diğer kardeşlerim en zor şartlarla kartal yuvasından alışveriş yapmaya çalışıyor. O paraları mustafa pektemeğe veriyolar yatan adama. Ben ona çöp dedim diye suçlu oluyorum. Suçlu olması gereken mustafa pektemek iken. Veya sezer öztürk veya bi başkası neyse işte. Beşiktaş Forması Giyiyor Doğru. Hakediyor mu giymeyi soru işareti iyi geceler.

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bu son uyarım kendi oyuncularımıza çöp vs gibi aşağılayıcı konuşanların bu forumda işi olamaz
bundan sonra uyarılmadan kayıtları silinecek

Çevrimdışı mert_

gayet realist yaklaşımlar, ben transfer dönemi sonunu bekleyecem o zaman yazacam şuan yazmak haksızlık olur, hele transferlerini yapsın FO yönetimi
en doğrusu o zaten. geçen sezon da demba ba ve sosa geç alınmıştı. bu sene farklı olarak bir de 20 m gelir elde edildi herkes haklı olarak takımın kalitesini yükseltecek transferler bekliyor ve yönetim de bunun farkındadır. kaldı ki bu sene başarıyı hepimizden daha çok onlar istiyordur. şu şartlarda transfer sezonu bittiğinde eğer takımın kalitesini yükseltecek oyuncular alınmamış olursa o zaman işleri zor. parayı stada aktardıkla falan açıklayamazlar. şahsen ilk seneki transferleri değil de geçen seneki transferleri referans alarak umutla bekliyorum bakalım...

Çevrimdışı Kemal

diğer yerlerede biz yaparız bence dzsudzsak veya konop alınacak sola forvet içinde herkesi tatmin edecek üst seviye bir forvet almaya çalışıyorlar sanırım

RVB yi almak mı , kaleye NETO yu alıp veya Ospinayı forvete Tosunu koymak mı , kesınlikle B şıkkı. Kalemiz boş boş gol atmayanı dövuyolar, gecen sene Tolga hem sampıyonlugu hem UEFA da bıze diğer turlardan gelecek giş3 tır maç önü satış vs.. 10 milyon lirayı bitirdi, uyanamıyor yönetim.

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleye opsiyonlu ospinayı kiralayabilirsek güzel olur.

Forvete de şu an en makulu rvp gözüküyor bonservis vermeyeceğimizden dolayı. Bonservisi ikinci stoper için kullanabiliriz.