2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841906 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı velikavlak12

Rvp , Fener hayırlı olsun. Mitroğluda Beşiktaşa  :s20: :s20: :s20:
Fenerbahçenin şampiyonluğu hayırlı olsun ozaman şimdiden

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz bir şey almadık ama Nani de Podolski de patates
Patates olduğu için Zaten Arenalde oynuyor , Almanya milli takımında oynuyor Haklısınız :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Napoli are close to an agreement with Udinese for Allan: €11M + Britos & Inler moving to Watford. (via @DiMarzio)   Britos da uçar

Çevrimdışı Anıl

Quaresmayı begenmiyen adamlar var burada , Naniyi , Podolskiyi begenmemeleri çok normaldir !!
Beğenmediğiniz Quaresma Takımın en skorer oyuncusuydu hatırlatayım...
Quaresma dan daha şımarık bir oyuncu geldi mi acaba Türkiyeye ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:23:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu Dzsudzsak için bir girişim olduğu konuşuluyor mu yoksa tamamen temenni mi?

Maalesef temenni.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:23:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresmayı begenmiyen adamlar var burada , Naniyi , Podolskiyi begenmemeleri çok normaldir !!
Beğenmediğiniz Quaresma Takımın en skorer oyuncusuydu hatırlatayım...
:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Patates olduğu için Zaten Arenalde oynuyor , Almanya milli takımında oynuyor Haklısınız :bandit:
Arsenal'de oynamıyor İnter'e gitti orada da patladı son durağı da burası sene sonu herkese tekrar dan hatırlatacağım ölmezsem.  :)

Quaresma dan daha şımarık bir oyuncu geldi mi acaba Türkiyeye ?
Ne şımarıklıgını gordun anlatsana bana ???

Çevrimdışı Anıl

hayırdır gardaşşşş beni mi taklit ediyon sennnnnn  :evillol: :evillol: :evillol: @Anıl
Bakmadan yazdım :D Aklın yolu bir :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Rvp , Fener hayırlı olsun. Mitroğluda Beşiktaşa  :s20: :s20: :s20:

yönetim hayatının hatasını yapar Bayı satıp geçen sene begenmediği Mitroglu yu getirerek.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şuan her mevkide üstümüzde hem Gs hem Fb.Bu takımdan ne bekleyelim biz Bursa-Trabzon rekabetine ortak mı olalım?

Çevrimdışı TØLGA

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  43 sn.44 saniye önce
11)Stoper için o kadar çok isimle temasa geçildi ki artık yazmaya üşeniyorum..
En çok istenen Braz ama en zoru da o..

badem'den inciler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fenerbahçenin şampiyonluğu hayırlı olsun ozaman şimdiden

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Ne şımarıklıgını gordun anlatsana bana ???
İstediği zaman oynayan istemediği zaman oynamayan bir adam, sık sık sakatlanır. Sakatlandı mı illaki bi ülkesine gider uzun süre gelmez. Oynadı mı adam akıllı pas atmaz çalım dener. Çalım atamazsa da normalde koşmadığı kadar koşar topu kapana sert girer hesabı keser. Teşekkürler iyi akşamlar :D

Çevrimdışı velikavlak12

Fener 4. yıldız için iyi kadro kuruyor ki en buyuk aday. gs 4 fb 4 biz 2de kaldık  nediyim bu mübarek ayda ALLAHINDAN BUL demirören.

Aglayacagınız yerde gülüyorsunuz aklım almıyor
Snaijderşn önünde bu kez Burak kazması defil podolski oynayacak , Burakın her maç 3-4 Tane karşı karşıya veya boş kaleye kaçırdığı pozisyonları podolski Tek ayagıyla sokar içeri....

Çevrimdışı Tolga

Fb RVP'nin bonservisini almak için M.Utd ile anlasmış.

Sorun futbolcudaymış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:27:18
  • Beşiktaş / Bodrum
@Stark Beşiktaş kulübü başkanına hakaret, aşağılayıcı her türlü söz forumda yasaktır.

Herkes seviyesini koruyarak eleştirisini yapsın transfer üzerine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Podolski gercekten düsüste. Ben podolski'den fark yaratacak bir performans beklemiyorum.Yalniz Nani'de düstü düsecek derken gectigimiz sene Lizbon'da biraz kipirdandi. Şimdi Fener'de bu kipirdanmayi devam ettirecek mi ? yoksa yine düsüse mi gececek ? hep birlikte görecegiz. Benim kanaatim : Lizbon'daki performansina yakin bir tablo cizecegidir. Bu da bence tatmin edici olacaktir.

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  43 sn.44 saniye önce
11)Stoper için o kadar çok isimle temasa geçildi ki artık yazmaya üşeniyorum..
En çok istenen Braz ama en zoru da o..

badem'den inciler
bir kaybolsun şu herif  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Transferrrrrrrrrrrr istiyorummmmmmmmm
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Fener RVP - NANİ - GUARİN ;)

BEŞİKTAŞ - Mitroğlu başka transfer olmaz zaten :P
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Snaijderşn önünde bu kez Burak kazması defil podolski oynayacak , Burakın her maç 3-4 Tane karşı karşıya veya boş kaleye kaçırdığı pozisyonları podolski Tek ayagıyla sokar içeri....
Şuan her mevkide üstümüzde hem Gs hem Fb.Bu takımdan ne bekleyelim biz Bursa-Trabzon rekabetine ortak mı olalım?

gayet realist yaklaşımlar, ben transfer dönemi sonunu bekleyecem o zaman yazacam şuan yazmak haksızlık olur, hele transferlerini yapsın FO yönetimi

Çevrimdışı Anıl

Podolski forvet değil ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:30:05
  • Beşiktaş / Bodrum

Güzel kardeşim bak daha nerede oynayacağını saptamamışsın verim vermesinden bahsediyorsun ölü oyuncunun.

Adamı hayatında tek forvet, pivot forvet oynamamış oyuncu ilk olarak.

İkinci olarak oynayacağı yer Burak'ın yeri değil. Burak'ın önü ya da sol kanat. Burak'ı kesmeyecek yani bu transfer.

Ve son olarak ahı gitmiş vahı kalmış sırf taraftarın gazını almak için bir transfer yaptılar bunu da izleyeceğiz beraber.

3-4 jeneriklik gol, hepsi o olacak sezon içinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli