2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841880 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Dzsudzsak da Dzsudzsak diyorum.

İlaç bu çare bu.

Yıkar geçeriz Cenk bile forvet oynasa.

Bu Dzsudzsak için bir girişim olduğu konuşuluyor mu yoksa tamamen temenni mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Adamlar elin çöplerini kiraladılar bir nani geldi diye umutları bitirdiniz arkadaş ya.  Ard arda stoperleri sol açığı açıklarsın üstüne de ospinayı kiralarsan görün yüzlerini.

Çevrimdışı Efe

Gunler oncesinden bitirdigi oyunculari haftaya aciklasin artik bakalim kimmis bu oyuncular
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

8 milyon €.

Kiralık olabilir ama...
2 milyon kiralama + 5 milyon euro satış opsiyonu. Hayırlı olsun :D

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında Sosa'yı da satıp olduğu gibi Dinamo Moskova'ya çökeceksin. Douglas-Dzudzsak-Valbuena   :halay:

Çevrimdışı velikavlak12

size bir tablo çizeyim ve bombayı bırakayım  :tabe: başkan fenerin naniyi galatasarayın podolskiyi alacağını biliyodu ve günler öncesinden bitirdiği bir transferi hemen açıklamadı ne dersiniz  :ishock:

Bu kadar yoğun gündeminden fb ve gsnin transferlerini takip ediceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Fenerin aldigi Souza ile ilgili cok iyi feedback aldim. Brezilya'li bir arkadas Brezilya futbolunu cok yakindan takip ediyor ve ona gore 8 milyon Souza icin cok, cok ucuz.

Fabiano
Sener-Alves-Kjaer-Caner
Souza-Meireles
Nani-Diego-Stoch
RVP

Su takimla basa cikmak icin transferde asla hata yapmamaliyiz. Kesinlikle bir sol acik, 2 tas gibi stopper, mumkunse Josue (takas yoluyla) kadroya ofans anlaminda derinlik kazandirmak icin, iyi bir on libero ve cok iyi santrofor sart.

Souza'da sorun para değil; profil.

Öncelikle Nani transferinden anlaşılacağı üzere klasik 4-3-3 dizilişi ile oynayacaklar.

Mevcut kanat bekleri ile Topal'sız bir oyun tercih edeceklerse orta sahaya Souza değil; oyunun iki yönünü daha iyi oynayacak, dinamik bir orta saha şart.

Ben tuhaf bir şekilde Diego'yu kanatlarda oynatacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı TØLGA

2 milyona kirala opsiyon koydur sene sonu 5 milyon verirsem alırım diye
sene sonuda al  :bandit:
hayırdır gardaşşşş beni mi taklit ediyon sennnnnn  :evillol: :evillol: :evillol: @Anıl
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Adamlar elin çöplerini kiraladılar bir nani geldi diye umutları bitirdiniz arkadaş ya.  Ard arda stoperleri sol açığı açıklarsın üstüne de ospinayı kiralarsan görün yüzlerini.
Fernandao ve Nani fenerde çok etkili olur , Nani en az 10 Gol attırır Fernandaoya NET ! Nani tam kafasına atar topları Fernandaonun :bawling: :bawling:
Bizim de stopere Douglas ve Rodolfhonun 2 sini birden alarak Cevap vermeniz lazım , Başka turlu zor başa çıkarız bunlarla :tabe:

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Transfer News Live ‏@DeadlineDayLive  1 dk.1 dakika önce
Yevhen Konoplyanka has arrived in Spain to discuss personal terms with regard to a free transfer to Sevilla. (Source: AS)

Çevrimdışı Kemal

size bir tablo çizeyim ve bombayı bırakayım  :tabe: başkan fenerin naniyi galatasarayın podolskiyi alacağını biliyodu ve günler öncesinden bitirdiği bir transferi hemen açıklamadı ne dersiniz  :ishock:

yaşını bilmiyorum ama seni bu ümitlendirmelerin tutmazsa, kardeşim vs.. fln deyip muhabbeti özelden iyice koyultup sonunda gel be sana rakı balık ısmarlayayım falan deyip kandırıp sonra  o hatayı yaptığında arabaya alıp konoplanka forması giydirip üzerine yorgan bağlayıp soğuk suyu vere vere morartmadan bir güzel zopalayabilirim :) :evillol:   öyle umutlandım yani  :icool:

@sosyalkartal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hacı bize bomba bırakmayın artık isim bırakın yauv! :s20: :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Adamların oyuncuları derbi maç,şampiyonluk rekabeti söz konusu olunca bizi rakipten saymaya bile tenezzül etmiyor.Biz Nani'yi Podolski'yi eleştiriyoruz.
Benzeri Drogba,Sneijder'e de yapıldı.6Milyona Nani BALDIR BAL.

Çevrimdışı Türkay

Ben hayır diyorum  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Adamların oyuncuları derbi maç,şampiyonluk rekabeti söz konusu olunca bizi rakipten saymaya bile tenezzül etmiyor.Biz Nani'yi Podolski'yi eleştiriyoruz.
Benzeri Drogba,Sneijder'e de yapıldı.6Milyona Nani BALDIR BAL.
Rakiplere gidenler hep bitiktir zaten !!!
İsme bakıyormuşuz !!! Bakacagız tabi !!
Rakipleirn Nani , Podolski almış !! Sen ne aldın diye sorarlar Adama :money: :money:

Quaresmayı begenmiyen adamlar var burada , Naniyi , Podolskiyi begenmemeleri çok normaldir !!
Beğenmediğiniz Quaresma Takımın en skorer oyuncusuydu hatırlatayım...

Çevrimiçi Samet Ç

Rakipleirn Nani , Podolski almış !! Sen ne aldın diye sorarlar Adama :money: :money:
Biz bir şey almadık ama Nani de Podolski de patates

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Para bahanesi arkasına da sığınamazlar artık.Taraftar stadı bekler başarıyı beklemez.O paranın hepsi transfere gitmelidir.

Çevrimdışı can1903

Rvp , Fener hayırlı olsun. Mitroğluda Beşiktaşa  :s20: :s20: :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

İsme bakan adam Elkeson, Cicinho önermez abi :)

Çevrimdışı Ersoy

RvP kesin fenerdemi şimdi

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Hamahakki

Balazs Dzsudzsak + Douglas Franco Teixeira