2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843143 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

fb van persienin menejeriyle istanbulda görüşmüş  :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Easthanbool

Viral reklamı kest hacı  :D

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bana göre satilmayacak Oyuncu yoktur ama Yönetim ya farkli düsünüyor ya da satilanlarin yerlerini doldurabilecek Transfer yapabileceklerinden emin degiller.

buna anlayis gösteririm cünkü sadece onlar bilir Oyuncu getirmenin zorlugunu.

ama Veli, Ersan ve Mustafa'ya teklif geldiginde satmamak özellikle aldiklari Para'yi düsününce bana koyuyor.

üstelik 1-2 Transfer daha yapma sansini engellemis oluyor bunlar.

özellikle pektemek ve ersan satılması çok iyi olur veli gene iyi bence onlara nazaran o ayrı bi olay yerini doldurmak bizim türk takımlarında planlama filan yok

Çevrimdışı TØLGA

bu oyuncuların satışı avrupa'da oynadığımız oyun ve tottenham arsenal liverpoola karşı verdiğimiz oyunun meyveleridir
biliç ne kadar kendi için bişeyler yaptıysa bizede yaradı önemli olan bunu devam ettirmek şenol hoca ile
hersene oyuncu satabilecek pozisyona gelirse klüb cok güzel olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

bu oyuncuların satışı avrupa'da oynadığımız oyun ve tottenham arsenal liverpoola karşı verdiğimiz oyunun meyveleridir
biliç ne kadar kendi için bişeyler yaptıysa bizede yaradı önemli olan bunu devam ettirmek şenol hoca ile
hersene oyuncu satabilecek pozisyona gelirse klüb cok güzel olur

maharet her sene oyuncu satabilmekte değil
sattıklarının yerine o boşluğu doldurabilecek adamlar alabilmektir

Bak işte demba ba yı sattık hadi şimdi yerine kimi alacagız
işte bu tercih yönetimin bu konuya bakış açısını gösterir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

bana göre satilmayacak Oyuncu yoktur ama Yönetim ya farkli düsünüyor ya da satilanlarin yerlerini doldurabilecek Transfer yapabileceklerinden emin degiller.

buna anlayis gösteririm cünkü sadece onlar bilir Oyuncu getirmenin zorlugunu.

ama Veli, Ersan ve Mustafa'ya teklif geldiginde satmamak özellikle aldiklari Para'yi düsününce bana koyuyor.

üstelik 1-2 Transfer daha yapma sansini engellemis oluyor bunlar.

Veliye laf yok :dont:

Arda atleticoda birkaç ay oynadıktan sonra ilk röportajlarında şunu demişti burada herkesin belli bir bölgesi var ve herkes kendi bölgesinden sorumlu sadece kendi bölgemde iş yaptığım için kendi işimi daha rahat yapıyorum başkasının yükü olmuyor üzerimde demişti. Velinin maç boyunca taradığı alana bakarsan adam senelerdir bir sürü çelimsizin arkasını topluyor. Etrafındakiler kendi bölgelerine düşen işi yapsalar zaten Veli çok daha rahat çok daha belirgin karakterli oynardı, gözümüze daha kolay girerdi.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

maharet her sene oyuncu satabilmekte değil
sattıklarının yerine o boşluğu doldurabilecek adamlar alabilmektir

Bak işte demba ba yı sattık hadi şimdi yerine kimi alacagız
işte bu tercih yönetimin bu konuya bakış açısını gösterir
orası'da var tabi ben mali anlamda biraz düzelmemiz için diyorum
transferler gelsin bir o tarafınında değerlendiririz abi  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Veliye laf yok :dont:

Arda atleticoda birkaç ay oynadıktan sonra ilk röportajlarında şunu demişti burada herkesin belli bir bölgesi var ve herkes kendi bölgesinden sorumlu sadece kendi bölgemde iş yaptığım için kendi işimi daha rahat yapıyorum başkasının yükü olmuyor üzerimde demişti. Velinin maç boyunca taradığı alana bakarsan adam senelerdir bir sürü çelimsizin arkasını topluyor. Etrafındakiler kendi bölgelerine düşen işi yapsalar zaten Veli çok daha rahat çok daha belirgin karakterli oynardı, gözümüze daha kolay girerdi.

tam tersi diyorum. Takim olarak kapanarak alan daraltan, pas ve Set Oyunu olmayan bir anlayisimiz vardi. bu da belki en cok Veli'nin isine geldi.

ama bakiyorum taraftarimiz'in azimsanmayacak bir kismi cok tutuyor Veli'yi.

iyi kalsin madem. canimiz önce bir daha yansin da ondan sonra geregini düsünürüz. aliskanligimiz'in disina cikmayalim sakin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merabayın gençler ne var ne yok :upto: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

bakary kone ile anlaşıldığı yazılıyor. nasıl oyuncu fikri olan var mdıır?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

lyonun sattık diye  kutlama yaptığı bir oyuncu desem :biggrinking:
mustafa pektemeği satsak bizim durumumuz nasıl olursa onlarınkide öyle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Lyon taraftarları gidişine seviniyor. İyi oyuncu :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

bacca milana gitmiş laaaa  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 17:24:05 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

tam tersi diyorum. Takim olarak kapanarak alan daraltan, pas ve Set Oyunu olmayan bir anlayisimiz vardi. bu da belki en cok Veli'nin isine geldi.

ama bakiyorum taraftarimiz'in azimsanmayacak bir kismi cok tutuyor Veli'yi.

iyi kalsin madem. canimiz önce bir daha yansin da ondan sonra geregini düsünürüz. aliskanligimiz'in disina cikmayalim sakin.

Rapid Wien'deyken bize gelmesini sağlayan hücum oyunu gayet iyiydi. Şutları da fena değil uzaktan golleri de oluyor. Velinin gelişimine engel olan bir şey olduysa o da bizde yüklenen görevleridir. Artık bu saatten sonra oyun karakteri çok fazla değişmez ama ben Veliyi severim, daha iyisi gelirse bir lafım olmaz.

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş'ımızın da ilgilendiği Chicharito'nun köprücük kemiği kırıldı

abi bir adamın adının Beşiktaş ile geçmesi yetiyor yaaa
geçmiş olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aa1903

Gönderin, satın, yollayın demek kolay ama alıcısı olmayan bir malı satamazsın. Hadi İsmail'in sözleşmesi seneye bitiyor, serbest bırakılır ama Pektemek sözleşmesi bitene kadar "alıcısı çıkmadığı takdirde" hiçbir yere gitmez.

Pektemek'le, Ersan'la yapılan kontratları hepimiz eleştirdik, orada haklısınız ama her gün "bu adamları niye göndermiyorsunuz" diye onlarca mesaj atılıyor. Ne yapalım adamın 4 senelik alacağını verip (~8 milyon Euro) sözleşmesini mi yırtalım?

pektemek'i 5'e satmayan ben değilim. hiçbir şey yapmadığı halde ödül verip sözleşme yenileyen de ben değilim. ismail'i de bedava veriyorum desen ibb falan alır. göndermek istedikten sonra gönderirsin.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Meçhul Britos Watford'ta diyor.

Çevrimdışı Deniz

Yine mi bos gectik bir gunu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Meçhul Britos Watford'ta diyor.

40 defa söylendi meçhul+derinbeşiktaş gibi yerlere inanmayın, buraya da taşımayın diye :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

pektemek'i 5'e satmayan ben değilim. hiçbir şey yapmadığı halde ödül verip sözleşme yenileyen de ben değilim. ismail'i de bedava veriyorum desen ibb falan alır. göndermek istedikten sonra gönderirsin.

Mesele kimin alacagi degil, bu oyuncularin bizden aldiklari parayi baska yerde alamayacak olmalari. IBB Ismail'i havada kapar, ayni sekilde ligdeki 18 takimin en az 14'u Pektemek'i, Ersan'i, Ismail'i ister ama bizden aldiklari parayi veremeyecekleri icin adamlar gitmez. Sen X isyerinden 5000 TL maas aliyorken, ustelik 3-4 sene daha kontratin varken 1000 TL maas alacagin Y isyerine gider misin?

Sozlesmesi olan oyuncuyu gondermek o kadar da kolay degil. Tekrar soyluyorum, bu adamlarla sozlesme uzatmak hataydi. Ama su an yapilabilecek birsey yok artik. Yurticinden kimse bu paralari vermez, yurtdisindan alicilari ciksin diye dua edecegiz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ebabil

RVP - Fb haberleri çok dillenmeye başladı her yerde..

Bizi Remy paklar, en başından beri diyorum :)

60 milyon lira bonservisi var adamın  :bawling:
rvp yerine keşke bu eleman gelse

Çevrimdışı JoseDemba

Övünç Özdem Beşiktaş'ın yeni stoperi %95 ihtimalle Douglas yada Rhodolfo olacak diyor.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!