2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840445 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

@atalay videoyu izlerken beklediğim ve göremediğim eksik vardı onuda ben tamamlayayım ;

İlhan Mansız vs Roberto Carlos:

@Tahsin Ç. Bu hareket hepsinden iyi. Üstelik o dönem bu hareketi yapan yoktu; İlhan'dan sonrada layıkıyla yapan hiç olmadı.

Çevrimdışı sosyalkartal

Yav git yeni forma alsana o ney cola turka falan :kop:

Kan olur diye mi eskisini giydin :kop:
Haksızlık ediyosun şifo mehmetin jubile özel forması için 650 lira vermiş bir adamım bunu övünmek için söylüyormuyum  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo ilk 11'de.

Stoperinizi iyi izleyin...

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfo ilk 11'de.

Stoperinizi iyi izleyin...
Bak izleriiiiiim gelmez bide   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kaleci meselesini çok abartmaya gerek yok.Tolga ilk seneki performansını sergilerse bizim için gayet yeterli olur.Cenk ve Günay benim gözümde kaleci değildir.Cenk 1.70'lik Falcao'dan kafa golü yediğinde benim için %100 bitmişti.Günay desen izlediğimiz performanstan bir adım öteye gidemez.1-2 zor top çıkarır,gider en basitleri içeri alır ne maç kurtarır ne de bizi bir adım öteye taşır.
Tolga kalecidir,vasat bir kalecidir ama idare edebilir bizi.Ochoa falan görüyorum da ne Cenk'ten ne Günay'dan fazlası olmadığına adım gibi eminim.

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci meselesini çok abartmaya gerek yok.Tolga ilk seneki performansını sergilerse bizim için gayet yeterli olur.Cenk ve Günay benim gözümde kaleci değildir.Cenk 1.70'lik Falcao'dan kafa golü yediğinde benim için %100 bitmişti.Günay desen izlediğimiz performanstan bir adım öteye gidemez.1-2 zor top çıkarır,gider en basitleri içeri alır ne maç kurtarır ne de bizi bir adım öteye taşır.
Tolga kalecidir,vasat bir kalecidir ama idare edebilir bizi.Ochoa falan görüyorum da ne Cenk'ten ne Günay'dan fazlası olmadığına adım gibi eminim.

Her topta sakatlanan yüzünü ekşiten tolga mı kalemizi koruyacak? 2. Kampa kaleci ister şenol hoca. İstemezse lig başlayınca hatasını anlar zaten.

Çevrimdışı TØLGA

gremio fena takım değilmiş haa takır takır gidiyolar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

RVP'nin menajeri İstanbuldaymış :nerd:

Çevrimdışı TØLGA

RVP'nin menajeri İstanbuldaymış :nerd:
olabiliiiiiiiiii  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

arkadaş gremio maçını izliyoruz rhodolfo için ama karşı takım adam gibi atak yapamıyor bir göremiyoruz ne var ne yok adamda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fenerbahçe Sao Paolo'ya 8 milyon Euro verecekmiş aldıkları adam için. Sao Paolo bir sene önce bedavaya almış oyuncuyu, 26 yaşındaymış.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TØLGA

Fenerbahçe Sao Paolo'ya 8 milyon Euro verecekmiş aldıkları adam için. Sao Paolo bir sene önce bedavaya almış oyuncuyu, 26 yaşındaymış.
portodan ögrencisiymiş vitor pereiranın öyle diyolar 8 milyon edermi orası şüpheli  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı JoseDemba

Link yokmu yeni sağ stoperimizi izleyelim ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

Link yokmu yeni sağ stoperimizi izleyelim ?
sol stoper oynuyor yanlız  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı JoseDemba

sol stoper oynuyor yanlız  :evillol: :evillol:
Sonuçta bizde sağda oynıcak  :bandit: (Çaktırma bozuldum  :lol:)
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

Sonuçta bizde sağda oynıcak  :bandit: (Çaktırma bozuldum  :lol:)
sol-sağ farketmiyor iki bölgede'de oynuyor :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Her topta sakatlanan yüzünü ekşiten tolga mı kalemizi koruyacak? 2. Kampa kaleci ister şenol hoca. İstemezse lig başlayınca hatasını anlar zaten.
İlk senesinde taraftara sorsan Tolga TR'nin en iyi kalecisiydi.Birden silip atmayın bence Tolga iyi bir kaleci değil,ağlamaklı suratını görünce ben de ayar oluyorum ama kaleciye kadar alınması gereken 2 tane sağlam stoper var.

Çevrimdışı Kadir G.

Britos alındıysa en azından tek stoper mi alınır korkusu sona erer tabi tam olarak istediğimiz kişi değil.

@DerinBesiktasJK: Galatasaray aradan çekildiği anda bu transfer biter.

Çevrimdışı Kadir G.

portodan ögrencisiymiş vitor pereiranın öyle diyolar 8 milyon edermi orası şüpheli  :biggrinking:

Yine portekizliler bir şeyler yapıyor ama dur bakalım acısı sonra çıkacak.

Çevrimdışı TØLGA

@DerinBesiktasJK: Galatasaray aradan çekildiği anda bu transfer biter.
kimin bittiğini söylüyor gazelderin :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK