2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856425 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:19:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar ruud boffin'i kaleye isteyen var mı aramızda merak ettim

Allah korusun :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

?-Tosiç-Ersan(Milo)-Zambrano(Pedro)-Beck-Veli(Ozzie)-Tolgay-Sosa-Kerim(Olcay)-Töre-Persie

Ersan'a rağmen hoş kadro olurdu. Bütçe kalırsa sol kanat takviyesiyle iyi işler yaparız.

Çevrimdışı Ersoy

Madem RvP olayları ciddi o zaman listenin başının RvP olması gerekir.Sonra Remy,Guidetti,Mitro.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

takımımız iyi takım futbolcuların heepsinin fizik kalitesi iyi kafasal problem var onlarıda gidermek şenol amcanın işi artık çok başarılı olacağını düşünüyorum şenol amcanın  atiba ve veli başkan sezona hazırlar suratlarından okunuyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Bakalım akıbeti ne olacak.

Çevrimdışı Efe

?-Tosiç-Ersan(Milo)-Zambrano(Pedro)-Beck-Veli(Ozzie)-Tolgay-Sosa-Kerim(Olcay)-Töre-Persie

Ersan'a rağmen hoş kadro olurdu. Bütçe kalırsa sol kanat takviyesiyle iyi işler yaparız.
sol kanadı ara transferde de alırlar boşa çıkacak varsa onu beklelrler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Soldan Olcayın kesemeyeceği ortalar, Orta sahada Velinin kuramayacağı hücumlar, Stoperde Ersanın refakat edeceği rakip santraforlar..

ama forvet Robin Van persie.. Hey yavrum hey.

iyi dedin işte böyle arada daglar kadar fark var

ikinci yarı dembaya top gelmedi adam o sebeble yüzdeyi hayli dusurdu
ayrıca oda bi garip sekilde gerilerden top almaya calıstı ilerde adam kalmadı
ve aynı seyler devam ederse ki ihtimal yüksek isterse messi gelsin gol kıtlıgı yine yasarız

ha güneş faktörü bursa örneği derseniz üretiriz ama bu seferde kalite lazımki onlar gol olsun
o bakambuları yüzünden ilk 3 kaçtı,, bizdede o derece kacıracak tonlarca oyuncu var o sebeble dengeli kadro dagılımı benimde
desteklediğim birsey ama işte cok para gelince bizimkiler bi anda eski söylemlerini unutuyorlar rvp gelirse aslında kendini çizicek orman bey
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Bakalım akıbeti ne olacak.
ömer kalır cenkle beraber sezona damga vurabilir mustafa yedek bu sene
Şampiyon Beşiktaş JK

Çubukluyu aldım bekliyorum arkasına Van Persie yakışır  :D Adamın şutlar efsane çok temiz vuruyor  :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Soldan Olcayın kesemeyeceği ortalar, Orta sahada Velinin kuramayacağı hücumlar, Stoperde Ersanın refakat edeceği rakip santraforlar..

yok stoperde pedro banko bu sene ersan yedekte bekler pedronun tanına tecrübe gelecek bi tane sakatlanmazsa ersan oynayamaz bu sene
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ozan E.

ömer kalır cenkle beraber sezona damga vurabilir mustafa yedek bu sene
Omer kesinlikle daha yetenekli. Senol Hocanin elinde cok farkli bir oyuncu olacak

Çevrimdışı Efe

Çubukluyu aldım bekliyorum arkasına Van Persie yakışır  :D Adamın şutlar efsane çok temiz vuruyor  :ebebe:
o golü atınca gol değilde yeeee diye bağırmak lazım o yakışıyor çünkü  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:25:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Omer kesinlikle daha yetenekli. Senol Hocanin elinde cok farkli bir oyuncu olacak

Bu kadar misyon yüklemeyin Şenol hocaya sonu gerçekten iyi olmayacak :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

geçen sezonu iyi geçirdi net vuruşları var kalsın ve tarihteki yerini alsın bence iyi forvet mustafa kadar pozisyona girsen en az 3 katı atar net :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

tırsmaya basladın dimi
işte bende ondan bahsediyorum egerki bu carkta ters giden birsey olursa 10uncu haftaya kalmaz kesecekler adamı:)
tersi olursada oyle aman aman bi etkide olmayacaktır anca sonunu iyi getirdiği takdirde hersey duzelir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

en fazla 500 bini verir göndeririz net şenol hocanın kapasitesi bu oyunculara havada 4 tur yetmeli okadar tecrübeyle çalıştı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GÖRKEM

@Armağan Bozkurt  tebrik ediyorum.  :claps:

bu yildiz sevdasi'nin bize verdigi zararlar yetmedi sanki. Adamin yasi geldi 32'ye. tam Futbolcunun vücuden cökmeye basladigi yaslar.

kaldi ki Van Persie hic bir zaman olaganüstü bir fizige sahip bir Oyuncu degildi. yani cabuk yaslanmayanlardan da degil.

bir de kalkiyoruz Adama yilda 5 Milyon vermeye ve üstelik onun yüzünden Olcay'lara, Veli'lere, Ersan'lara muhtac kalmaya.

bizim bu tür yanlislardan coktan akillanmamiz lazimdi.

inanilir gibi degil.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Takımın averajı 10 üzerinden 6.5-7

Forvete 9 luk adam alıyorsun. Sakatlanmazsa 9.5 belki.

Takımın averajını 8- 8.5 a çekmen gerekirken ortalamada, altı kaval üstü şişhane mantığıyla başlayacağız yine.

Aynı şeyi yukarıda arkadaşın dediği gibi, geçen sene sık sık yaşadık. Demba ba Averaj üstü bir oyuncuydu, ama takım onu otomatik olarak kendi averajına çekti.

Çevrimdışı talha

Şenol hoca sihirbaz mı? Onu öyle yapacak bunu böyle yapacak.

Şenol hocanın yapacağı olanı başarabilirse maksimumu deneyecek yoksa adamda onu nasıl değerlendirsin?

Böyle hayalvari yaklaşmayın çok fena çakılırsınız sezon ortasına doğru.

Ben öyle sol açık için yüksek bir profil istemiyorum. Becerebiliyorlarsa bir tane potansiyeline inandıkları 1-3M arası gençte getirebilirler hiç sıkıntı değil.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ozan E.

Gecmisinde cok ornekler var. Sonunu gorecegiz nasil olacagini :) bilinmeyeni konusmak var gecmiste yasananlardan gorup yine oyle olmasini ummak var tercih kisiye kaliyor. Cok kiymetli bi hoca Senol hoca

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:29:54
  • Beşiktaş / Bodrum
tırsmaya basladın dimi
işte bende ondan bahsediyorum egerki bu carkta ters giden birsey olursa 10uncu haftaya kalmaz kesecekler adamı:)
tersi olursada oyle aman aman bi etkide olmayacaktır anca sonunu iyi getirdiği takdirde hersey duzelir

Ondan değil yahu bu adam Doctore değil her elini attığını parlatsın.

Oyuncunun içinde varsa parlar. Şimdi hışma uğrayacağım ama bu Ömer'de de yok bence :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Günay-beck-douglas-rhodolfo-tosic-veli-toşgay-sosa-töre-sol kanat-mitro

Günay-beck-rhodolfo-pedro-tosic-veli-tolgay-töre-sosa-olcay-rvp

Her türlü ilk 11 i seçerim. Rvp alınıp tek stoper derlerse kalsın. Sol kanattan feragat ederim stoperden etmem.

Çevrimdışı Efe

Takımın averajı 10 üzerinden 6.5-7

Forvete 9 luk adam alıyorsun. Sakatlanmazsa 9.5 belki.

Takımın averajını 8- 8.5 a çekmen gerekirken ortalamada, altı kaval üstü şişhane mantığıyla başlayacağız yine.

Aynı şeyi yukarıda arkadaşın dediği gibi, geçen sene sık sık yaşadık. Demba ba Averaj üstü bir oyuncuydu, ama takım onu otomatik olarak kendi averajına çekti.

averajı yüksek tutmak istiyorsan arkaya 2 tane iyi adam alacaksın 1 tane kesin gidişata göre bi tane daha alacaklar anç söyledi bugün
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hamahakki

Allah korusun :)

Şenıl hoca gelmeden önce bursa'daydım.herkes beşiktaş'a hayırlı olsun diyordu.işim gereği eskişehir'deyim ve burda boffin->beşiktaş konuşuluyor.o yüzden sordum

Çevrimdışı Efe

Ondan değil yahu bu adam Doctore değil her elini attığını parlatsın.

Oyuncunun içinde varsa parlar. Şimdi hışma uğrayacağım ama bu Ömer'de de yok bence :D
olmasın girip gol atsın yeter ondan fazlasını beklemiyoruz 60 ta gir 1 tane at tamam :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK