2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855392 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

RVP, geçen sene Dünya Kupasında elinden geleni yapan "Uçan Hollandalı" değil mi?

1 yılda emekli mi oldu?

edit: Bu adamın adada 189 golü var.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 22:10:35 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:06:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Gider mi bağlamış yağlı kontratı istanbul altta spor araba.

Ersanı oynatmaya kadar verio tek stoper alırlarsa facia olacak yine çok gol yeriz. İlla tek alacaklarsa pedro oynasın.

Bir de röportajda diyecek ki Beşiktaş'ı çok seviyorum ondan vazgeçemedim yoksa 2 katını verdiler.

Ölür müsün öldürür müsün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:07:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Van Persie gelecekse ben Kerim'in solda oynamasına razıyım  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Anlaşıldı, taraftar sakat da olsa topal da olsa yıldız istiyor RVP istiyor. e olsun ne diyeyim.

RVP ile anlaşırsan, Manu RVP yi bonservissiz bırakır bu zor değil. Manu üstüne 2-3 milyon RVP ye para bile verir.

Burada önemli olan RVP nin ne alacağı.

5 çok derim ben. Bana kalırsa 3.5 bile çıkılmaması gereken rakamlar.

ama baştada söylediğim gibi, taraftar kör topalda olsa yıldız sevdasına tutulduysa, alınsın. Dilerim başarılı olabilecektir.

Taraftardan once o mantikta bizim baskan dusunuyor adam 3 haftadir ugrasiyomus getirmek icin.
reklam adina cok buyuk isim olur ama sahada verecekleri de onemli
kuyt un bile o yasta deli dana gibi kosturdugunu düşündüğüm zaman rvp nin de tıpkı vatandasi gibi olabilecegini düşünüyorum. En azindan bu sene baya bi katkisi olacaktir belki de seneye cin yada abd ye filan gonderebiliriz performansina gore.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

Ben her türlü alıyorum forma en kötü gider Beck'i alırım ama isme dayalı forma alanları baya etkileyeceğine emin olabilirsin.

Onu geçtim batya baya gol atar burada Sosa ile yardırırlar.  :icool:

hollandalı ve almandan korkmucan aslında:) ve bende bu beck iyi cıkarsa niyetim var bi hentbol formasına ismini yazdırmayı
fakat esas forma için bunu hakedecek oyuncu lazım zamanla karar vericem:)
ben acıkcası mitronun ismini gelir gelmez yazdırırım:) bazılarımız begenmiyor kendilerince var bi nedenleri ama
kesinlikle benzema etkisi yaratacaktır bana göre en azından oyle dusunuyorum uefadaki attığı goller bana referanstır onlar bana yeter
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Bizimkiler vermek istemiyor.

ManU ister elbette.

Lakin oyuncuyu göndermezler ise 10 milyon £ + 1 yıllık ücretini ödemek zorundalar.
3 milyon eurodan 3 yıllık imzalasınlar seneye 10 milyona katara satarız  rvp yi oda akıllılık yapsın bu sene 3 alır seneye 7 alır 10 u doğrultur 2 senede akıllı olsun fazla zorlamsın fikret başkanı başkan onu her türlü okutur katara çine 10 milyonaa :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

İstediği para çok ama bonservissiz alacaksak imza parası gibi düşünülebilir o zaman makul olur. Ligi+uefayı sallar kupada cenki oynatırsın. Oğuzhan kendini adam eder ona çok etkisi olur. Yine cenkte kendini geliştirir.

Aguero hangi klasmandaysa rvp de ordadır aşağısı değil.

Yine de gönlüm remy diyor.

Çevrimdışı Hamahakki

Ersanı oynatmaya kadar verio tek stoper alırlarsa facia olacak yine çok gol yeriz. İlla tek alacaklarsa pedro oynasın.

Serdar saçları kazıtmış.ya bu cenk'in arkasındaki kim tam çıkaramadım.şu kafayı yukarı kaldıran?

Çevrimdışı safa burak

Rvp bu ya otesi var mi? Gelirse cok super olur. Maasin 5 m olmasi da takimi cok buyuk yuk yapmaz zaten demba kafadan 3.25 kadar aliyordu sattiklarimizdan elde edilen paranin tamamini da bonservise vermeyecegimize gore sikinti yok

Çevrimdışı Kadir G.

Bir de röportajda diyecek ki Beşiktaş'ı çok seviyorum ondan vazgeçemedim yoksa 2 katını verdiler.

Ölür müsün öldürür müsün.

Ben burda karşılıksız Beşiktaşı düşünen insanları gördükçe üstüne milyonları götüren futbolcunun tek sözüne inanmam. Kimsede inanmamalı.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada arda malı barca ya gidip bi de transfer yasagindan dolayi yarim sezon gs de oynarsa iyice deli olurum
adamlardaki bala bak ya
umarim barcanin 2.takimina gonderirler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Efe

RVP, geçen sene Dünya Kupasında elinden geleni yapan "Uçan Hollandalı" değil mi?

1 yılda emekli mi oldu?

edit: Bu adamın adada 189 golü var.
gelirse tarihin en büyük transferi olur beşiktaş için hiç tartışmaya dahi girmem en az 200 nin forma artı katkı sağlar kombinler ve tabiki golleride cabası seneyede demba ba gibi çine gider yada katara 10 milyon euroya okuturuz güntekinin dediği gibi robin fan persiii :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Madem 1 stoper 1 forvet alacağız  RVP hayal değil :)

yıllık 3.5 verirsin bonusu falan filan 4.5 milyona bağlarsın. Kombine forma olayı da var yeni stada yakışır. Elde 18 milyon euro var bir tane taş gibi stoper ve Rvp alınabilir oyuncuyu ikna etmek önemli ikna edersen Manu her türlü salar

Çevrimdışı Hamahakki

Rvp bu ya otesi var mi? Gelirse cok super olur. Maasin 5 m olmasi da takimi cok buyuk yuk yapmaz zaten demba kafadan 3.25 kadar aliyordu sattiklarimizdan elde edilen paranin tamamini da bonservise vermeyecegimize gore sikinti yok

Birde pektemek'i satarsan işte sana 5 :)

Çevrimdışı ozan062

Ben burda karşılıksız Beşiktaşı düşünen insanları gördükçe üstüne milyonları götüren futbolcunun tek sözüne inanmam. Kimsede inanmamalı.
ben ersanın onları soylemesi halinde zerre inanmam biliyormusun::)

fakat bizim uzun cocuk yani atıncın esasında mutsuz birsekilde ayrılıyor olması yani buradan kendini ifade etmiş sekilde gidememsinin verdiği buruklugu gozlerinden okurken
onun tırnagını ersanda ne görürümn ne hissederim...

maalesef ondan sogudum zaten sezon içinde yaptıgı pas hatalarını ve sözlesme uzatırken yaptıgı pazarlıklar bana yeterli arguman veriyor...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:15:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Olacağı şu olur :D

3.5 net ilk yarı 10 maç oynarsa 750 ikinci yarı 10 maç oynarsa 750 :D

Tanıdık geldi mi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

ersan reyiz ve tolga reyiz banko oyuncularımız heran herşey olabilir onlar oynarken :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

o sebeblede agustosun 25inde gelir takıma katılır :evillol: :evillol: :s20:

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada arda malı barca ya gidip bi de transfer yasagindan dolayi yarim sezon gs de oynarsa iyice deli olurum
adamlardaki bala bak ya
umarim barcanin 2.takimina gonderirler
Arda gs de sampiyonlar liginde oynarsa barca ile 2. tur ve otesinde oynayabiliyor mu

Çevrimdışı Efe

fan persiyi alırlarsa 3 mlton garanti ücret ve maç başı bilmem kaç euroya alırlar 3 yıllık 10 milyon euroyada seneye al sat takımına satarız onlarda alırlar :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Turnuvada 1. forvet olmak isteyecektir ve olacaktır. En iyi şartlar bizde gelme ihtimali en çok olan rvp dir şu durumda.

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga-Beck-Douglas-Pedro-Motta-Atiba-Tolgay-Sosa-Töre-Kerim-RVP on biri rahat şampiyon olur bu ligde.

Çevrimdışı Hamahakki

Arkadaşlar ruud boffin'i kaleye isteyen var mı aramızda merak ettim

Çevrimdışı Efe

Arda gs de sampiyonlar liginde oynarsa barca ile 2. tur ve otesinde oynayabiliyor mu
oynayamaz diye biliyorum :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Soldan Olcayın kesemeyeceği ortalar, Orta sahada Velinin kuramayacağı hücumlar, Stoperde Ersanın refakat edeceği rakip santraforlar..

ama forvet Robin Van persie.. Hey yavrum hey.