Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elma ile armudu birbirine karıştırmamak gerek.Sorun önde değil sorun arkada.Öne bir sol açık alarak zaten iyi durumda olan uyum ve sistemi bir adım öteye götüreceksin.Beşiktaş ön tarafından dolayı değil arka tarafından dolayı kaybetti her şeyi.Satılacaklar önde değil arkada.
normal de üstüne konulmasi daha mantikli tabi ki ancak bu konuda farkli düsünmemin sebebi Bilic'in bu Takima 1 konuda katki sagladiysa en az 5 konuda zarar vermesi. yani Bilic'in bu Takima verdigini unutup yeniden baslamak daha saglikli olur. Bilic hemen hemen her konuda cok yetersiz bir Futbol Adami.zaten ben 11 Oyuncunun tamami degissin demiyorum. belli Oyuncular satilirsa sezonu kapatin lafina takiliyorum.Oyuncular satilip da Takim ona göre güclendirilmezse dedigin dogru ama zaten onun icin Transferle ugrasiyoruz.
@Çağrı kardesim takildigim en önemli konu bu.Bilic Ofans uyumu Anlaminda bu Takima ne kattigi ortada degil mi? SIFIRuyum muyum özellikle ön tarafta. bu sekilde düsüneceksek arka taraftaki adamlari tutmak gerekirdi ancak onlar da yetersiz oldugu icin gitmeli veya yedek olmali diyoruz zaten.yani kisacasi Takimin büyük bire kismini degistirmekten baska cagremiz yok.
Sosa nın görüşme resmi 10 hazirana aitmiş
Daha kendimiz takımı bu kadar küçültürsek işimiz var.Adam 2 defa görüştü diye gönülsüz gitti bitti oh maşallah o zaman sözleşme yapmayalım biz hiç zaten isteyince gidiyormuş adamlar.Ne ala memleket.Kaldı ki bu fotoğraflar 2. görüşmeden mi o görüşme oldu mu o da belli değil tamamen medya üzerinden gidiyoruz şuan.
Abi ben yapmadım formayı @Sinan Öz ün tasarımı
Bilic'in yarattığı bir uyum yok zaten kardeşim oyuncuların kendi aralarındaki uyumundan bahsediyorum ben.Sosa artık Töre ve Tolgay'ın ne yapacağını biliyor olması gibi.Arka taraf savunma yapmadı ki uyum olsun. Bildiğin ön liberolar ile araya sıkıştırıp alan daralttık tek yaptığımız buydu. O yüzden arkadan satılması çok normal.
Carlos Valdes..Pazarlık yapılan isim bu..Dua edin Rhodolfo olsun( ki ben Rhodolfo ile görüşüleceğini sanmıyorum)demiş meçhul , buyrun yorumlayın
Ya bu ne güzel uyumlu takımmış ki, uefa da ikinci tur dışında başarısı yok. Ligde berbat gs fb ye geçilmiş, Türkiye kupasından ikinci lig takımına elenmiş.. Uyuma bak maşallah. Uyumsuz olsalar demek 10.falan olacağız.
Herkes oyunu kullansın ; http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/2014-2015-besiktas-forvet-transferi/msg289140/#new
Beyler Sosa kazandigi Para:2015-2016 sezonu; 1.550.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,-2016-2017 sezonu; 1.600.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,-2017-2018 sezonu; 1.650.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir."Bu Fiyata ondan iyisini bulmak zor
ayrica Sosa kalmali diyorum ben zaten. hatta sol taraf Transferine bile gerek kalmayabilir Hoca orada görev vermeyi düsünüyorsa.bir de Kaleci sart degil ama 2 yabanci Stoper + Ön Libero sart diyorum.
Diaby serbest kalmış Arsenal'de de o hiç oynamıyor herhalde artık yaşı çok fazla değil ama değeri çok düşmüş