2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873252 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

Arkadaşlar SOSA gibi komple  bi oyuncu bulmak gerçekten zor , Oyle Transfermakt bakıp  13 gol 15 asistli adam bulmakla olmaz bu işler.

Sosa Değerli bi oyuncudur Ve oyle  eski takım arkadası ve belliki sevdiği bi kişikil olan Veronla her görüşmesinde gidecek muhabbeti yapmak saçma.

valla satmak isteyen yok

konu gitmek isteyen üzerine dönüyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tribün dergi midir nedir sosa ve töreyi de satmak üzereymisiz oldu olacak tüm takımı satalım altyapıdan gençlerle oynayalım  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı fore_kazık

ya arkadaş görende sosa ile 3 şampiyonluk yaşadık sanacak.  :alala: alt tarafı geçen sene aldık. ilk haftalar uyumdu lig ortası bel fıtığı derken ligin son çeyreğinde adam akıllı oynayabilen, 30 yaşında birine 8 milyon veriyorlarsa 1 dk daha düşünmem satarım.

sosayı bulan onun gibisinide bulur. ederinin üstüne çıkan futbolcuyu satmamanın hiçbir anlamı yok. satılamayacak futbolcu da yoktur. CR7 hariç  :D

bende sosayı çok beğeniyorum. çok değerli bir oyuncu ancak yeri dolmayacak biri değil...

Çevrimdışı Çağatay

8-10 civarı bi ihtimal  :D

8-10 çokmuş yauw  :D
hmm belki bi 2 filan verip opsiyonla kiralamak daha mantıklı olabilir o zman
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 14:22:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ya arkadaş görende sosa ile 3 şampiyonluk yaşadık sanacak.  :alala: alt tarafı geçen sene aldık. ilk haftalar uyumdu lig ortası bel fıtığı derken ligin son çeyreğinde adam akıllı oynayabilen, 30 yaşında birine 8 milyon veriyorlarsa 1 dk daha düşünmem satarım.

sosayı bulan onun gibisinide bulur. ederinin üstüne çıkan futbolcuyu satmamanın hiçbir anlamı yok. satılamayacak futbolcu da yoktur. CR7 hariç  :D

O kadar da kolay değil satalım dedik de siz iyice vereceksiniz tapuyu bu gidişle :D

Porto bile her zaman sattığı mevkiyi doldurabilen bir takım değil. Şuan SOSA'nın yerine adam bulmak zor değil.

Bulduğun adamı getirmek zor. Koca yaz sezonu 4 isim vardı. Lanzini Sosa Diego Ruiz. Başka alternatif yoktu.

Satılacak oyuncu var satılmayacak oyuncu var ben Sosa'yı kontratını bitirene kadar satmam mesela çünkü yükü yok.

4 e almışsın yılda 1.5'a oynuyor Pektemek'ten az masrafı var adamın sana.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla satmak isteyen yok

konu gitmek isteyen üzerine dönüyor

Gitmek istediğinide 1.agızdan duymadık sonuçta transfer görüşmesi olur ondan dogal bişey yok  Eger parasını bulursa satılır ama  yok gitmek isteyeni 2 ye 3 e bakmadan  göndereceksin tarzı konusmalar yanlış.

Çevrimdışı TURKahvesi

@Çağrı bu senin imza yerinde görünen forma tasarımının genel hatlarını çok beğendim fakat kol kısmındaki o dairesel beyazın yerini beğenmedim
onu aşağı indirip kol kenarına daire şeklinde monte edersen olur
aşağıdaki resimde gördüğün gibi kol kenarındaki durum gibi olursa iyi olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 14:28:04
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı bu senin imza yerinde görünen forma tasarımının genel hatlarını çok beğendim fakat kol kısmındaki o dairesel beyazın yerini beğenmedim
onu aşağı indirip kol kenarına daire şeklinde monte edersen olur
aşağıdaki resimde gördüğün gibi kol kenarındaki durum gibi olursa iyi olur.

Abi ben yapmadım formayı @Sinan Öz ün tasarımı :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Ben sizleri anlayamıyorum her sene oyuncu alıp 1 sene kullanıp satalım mı ? Nerede kaldı istikrar nere bu takımın iskeleti ? Beşiktaş uzun soluklu başarılar yakalamak istiyorsa eldeki kaliteli oyuncularla altyapıdan gelen oyuncuları harmanlayıp 3-5 sene 2 veya 3 takviye ile an az 2 şampiyonluk yaşar, ama böyle hersene onu sat bunu sat olursa elde avucta yöneticilerin yiyeceği paralar olur bu paralarda zamanla gelen 3.lük ve şerefli 2.liklerle eriyip gider, tamam güzel para kazandık ama artık sportif başarı için çalışılmalı ucuza alıp pahalıya transfer politikası sportif başarıyı etkileyecek noktaya gelmemeli, kimse senin mevkin boşaldı gel sana en iyi adamımı vereyim demez  bazen iyiyi gönderir gönderdiğinin yarısını alamazsın.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 14:31:29 Tahsin Ç. ]

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar SOSA gibi komple  bi oyuncu bulmak gerçekten zor , Oyle Transfermakt bakıp  13 gol 15 asistli adam bulmakla olmaz bu işler.

Sosa Değerli bi oyuncudur Ve oyle  eski takım arkadası ve belliki sevdiği bi kişikil olan Veronla her görüşmesinde gidecek muhabbeti yapmak saçma.

kardeşim sosanın fıtık sorunu nüksedebilir, yaşı ilerliyor , düzenli bir hayatı yok gece yat artık diyenleri sosyal medyada 04.00'da  engelliyor , o yüzden 7-8 milyon euroya %100 karla satarsın .

Çevrimdışı Türkay

Sosa yı bi dakika düşünmeden satarsınız ama 1 dakika düşünün kimi alıcaz onun yerine ? :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

şu saatten sonra ersandan başka kimse gidemez bu saatten sonra satılan her futbolcu yönetim saçmalığıdır net

edit : pektemeği unuttum ya la sat sat sat  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Jose Sosa: "İstanbul'da ve Beşiktaş'ta çok mutluyum. Sözleşmem bitene kadar Beşiktaş'ta kalmak istiyorum." (NTVSpor)
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 14:35:36 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı fore_kazık

Sosa yı bi dakika düşünmeden satarsınız ama 1 dakika düşünün kimi alıcaz onun yerine ? :biggrinking:

onu da bizmi düşünelim. profesyonel scout ekibi düşünsün 1 dk cık :D biz klübe giren paraya bakarız   :sevinc :sevinc:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Ben söyliyeyim geçen sene Younes Belhanda yı bütçemiz olmadığından tükendiğinden alamadık , bu sene 8-9 m euroya direk alırız. Yani Sosa- Belhanda takası gibi olur 1-2 m euro farkla.

Çevrimdışı sosyalkartal

Ben söyliyeyim geçen sene Younes Belhanda yı bütçemiz olmadığından tükendiğinden alamadık , bu sene 8-9 m euroya direk alırız. Yani Sosa- Belhanda takası gibi olur 1-2 m euro farkla.
Belhanda mı öldü öldü o adam öldüü  :ok:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı GÖRKEM

Sosa'nın satılacağını sanmıyorum ve satılmamalı da.

Takımda tecrübe eksikliği var diyoruz siz tutturmuşsunuz gönderelim Hakim Zeych'i alalım.

Bu lig sert lig böyle oyuncular burada etkili olamaz.

Eğer Danny'i almış olsaydık o zaman Sosa satılabilirdi.

:claps:

Çevrimdışı ayayhan

Jose Sosa: "İstanbul'da ve Beşiktaş'ta çok mutluyum. Sözleşmem bitene kadar Beşiktaş'ta kalmak istiyorum." (NTVSpor)

güzel haber

bu arada madem estudiantes li yöneticiler buraya kadar geliyor

forvetlerini satmışken pektemek i verelim onlara boş gitmesinler

Çevrimdışı Kemal

Belhanda mı öldü öldü o adam öldüü  :ok:

biz ölü dirilticiyiz kardeşim , bak öldü denen adamı 14 e sattık :) :)

öldü denen sosaya 7-8 m euro alıcısı var deniyor.

akıllı olsaydık ferdi den 10 m euro kayacaktık kasaca bu SATMAMAMIZ GEREKK çiler yüzünden kaçtı o para bize.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

güzel haber

Pektemek öyle bi kontrat yaptıki onu  hiç biyere iteleyemeyiz gibi geliyor :)

Çevrimdışı yigitcan1903

güzel haber

Yanında ersan ve necip
Ramazan paketi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 14:44:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa, Töre ve Tolgay'dan biri bile satılırsa bu sezonu kapatın.

Bu kadar net söylüyorum uyum diye bir şey var.

Forvet satılır sorun değil satıldı. Stoperler de satılır zaten baştan kuracaktık.

Ama bu 3 adam bu takımın temel iskeleti onu sat bunu al kur takımı maalesef olmuyor öyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

biz ölü dirilticiyiz kardeşim , bak öldü denen adamı 14 e sattık :) :)

öldü denen sosaya 7-8 m euro alıcısı var deniyor.

akıllı olsaydık ferdi den 10 m euro kayacaktık kasaca bu SATMAMAMIZ GEREKK çiler yüzünden kaçtı o para bize.

Sosa ya öldümü denildi Adam ATL.Madrid de Şampiyonlar ligi finalisti ve Lig şampiyonu Olarak geldi 29 yasında  En cok katkı vereceği Dönemde ..

Bir şeyi karıstırıyoruz   28   31 yas aralıgında  topculara yası geldi muamelesi yapılmaya baslandı cok yanlış bunlar.

eger Biz şampiyon olmak istiyorsak Sosa tarzı oyuncuları cogaltmamız gerek, Hırslı , teknik , mücadaleci  Komple bi oyuncu sadece 10 numara olarak bakmayın arkadaslar daha Fazlası sosa.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Duje Cop ve Victor Andrade hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bizim meçhulün gönlünde bunlar varmış  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

güzel haber

Herr kelimesine imzamı atarım