2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856996 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı velikavlak12

Şunu bir izleyin bakalım.

Özellikle 1.20'deki gole bakın bunun neresi Almeida Ayısı?

Opare geldiğinde 1 maça çıkmadan yerin dibine sokmuştum umut olmasa önce ben atlarım biliyorsunuz  :biggrinking:

4.27'deki top Almeida'ya gelse böyle mi bitirir?

:D Almeida olabilmesi için karşı karşıya atamaması lazım bu herif atıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 02:21:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

:D Almeida olabilmesi için karşı karşıya atamaması lazım bu herif atıyor.

Zaten adamın ana özelliği bu. Bulduğunu atan bir adam.

Abartmıyorum ben Ba'dan daha iyi bitirici karşı karşıyalarda.

Ayrıca Almeida gibi ayı değil. Oyun vizyonu var adamın alıp vermeyi oyun açmayı yerleşik oynamayı biliyor.

Her şeyi geçtim Yunan  şampiyonunun gol kralı bu. Burada patlama ihtimali gerçekten çok düşük kazanmayı biliyor adam.

Büyük takım nasıl oynar biliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Yönetimin Konoplyanka transferi yatarsa sol açık için alternatif düşünmediklerini, bu pozisyon için takviyeye gerek görmediklerini duydum. 2 stoper alınması kulağa hoş geliyor, içimiz kıpır kıpır oluyor ama bunca şans verilecek 2 stoperimiz varken, 2. tecrübeli stoperi almak için bu sezonun erken olduğunu düşünüyorum. Sağ stopere tavım. Milosevic'in tecrübelendiğinde çok iyi olacağından eminim. Ligde yine 3. olacağımızı varsayarsak 2. yeni bir stoper düşüncesini önümüzdeki sezona ertelememiz maddi açıdan iyi olacaktır. Aman be kardeşim hemen 3. yaptın diyenlere tek cevabım Türkiye ligindeki futbol düzeninin allaha emanet olması.Madem ki düzen, yediğinden fazla at, 1-0'da yat düşüncesiyle devam ediyor, Beşiktaş kulübü de bu düzene uymak zorunda. Hem de önümüzde Alex-Volkan, Muslera-Sneijder örneği varken. Uzun lafın kısası Sayın Fikret Orman ve yönetimi bu sezonda da 3. olmak istemiyorlarsa, şu 2 ismi ya da türevlerini acilen kulübe kazandırmalıdır.

Heh işte tam da bu yüzden, 1-0 dan sonra yatabilelim diye 2 tecrübeli stopere ihtiyacımız var... Seneye gol atmada problem yaşamayacağız o yüzden gerekirse sol kanat alınmasın kaleci alınsın :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Tolgay'ın yanına süpürücü özellikli, merkezde ikili oynayabilecek bir orta saha.

Sol öne 4-4-2'nin kanat açığını koy.

İleride Mitro - Tosun.

Totalde minumum 35 bıraksın sana.

evet. bence de iyi bir düsünce. bunu da göz önünde bulundurmak lazim. tek forvet diye bir kural yok.

Çevrimdışı velikavlak12

A. Beck açıklanmadan evel söyleyen kim var mı ? gizli yürütüldü ve bitti diye biliyorum yanlışım varsa duzeltın. ama transferlerımızın bır cogu artık böle ve yenı forvette hıc zıkredılmeyen bırı olacak sanki. Tebrikler başkanımız ve yönetım kuruluna

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 02:23:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay'ın yanına süpürücü özellikli, merkezde ikili oynayabilecek bir orta saha.

Sol öne 4-4-2'nin kanat açığını koy.

İleride Mitro - Tosun.

Totalde minumum 35 bıraksın sana.

edit: Kanat bekleri; Motta ve Beck.

Veli Atiba Oğuzhan hepsi çöpe diyorsun  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

A. Beck açıklanmadan evel söyleyen kim var mı ? gizli yürütüldü ve bitti diye biliyorum yanlışım varsa duzeltın. ama transferlerımızın bır cogu artık böle ve yenı forvette hıc zıkredılmeyen bırı olacak sanki. Tebrikler başkanımız ve yönetım kuruluna
ismi duyulmayan biri olması imkansız gibi 20 tane forvet ismi geçti  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan ve Veli'nin talibi var diyorum.  :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 02:24:54
  • Beşiktaş / Bodrum

Bedava Barreto'yu Sampdoria alacağına biz alsaydık olurmuş  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

İnanması güç ama ilk Serdar Sarıdağ söyledi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 02:25:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı velikavlak12

Zaten adamın ana özelliği bu. Bulduğunu atan bir adam.

Abartmıyorum ben Ba'dan daha iyi bitirici karşı karşıyalarda.

Ayrıca Almeida gibi ayı değil. Oyun vizyonu var adamın alıp vermeyi oyun açmayı yerleşik oynamayı biliyor.

Her şeyi geçtim Yunan  şampiyonunun gol kralı bu. Burada patlama ihtimali gerçekten çok düşük kazanmayı biliyor adam.

Büyük takım nasıl oynar biliyor.

Fiziği ve vuruşları en dikkat çeken hususlar bencede iş yapar gibi. En azından dediğin gibi yunan sampiyonunun gol kralı.

Çevrimdışı GÖRKEM

gitme ihtimalleri ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 02:28:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

bu sistemde Sosa'ya bile yer kalmiyor.

Çevrimdışı velikavlak12

Şaka maka sağ bekimiz var artık sevinçten ne yapcagımı şaşırdım :D sağbeksiz geçen günlerinnnnnnn.D  :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 02:30:02
  • Beşiktaş / Bodrum
bu sistemde Sosa'ya bile yer kalmiyor.

O zaman bize de yer kalmıyor zaten  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı velikavlak12

ismi duyulmayan biri olması imkansız gibi 20 tane forvet ismi geçti  :biggrinking: :biggrinking:

Aynen ama bakalım ismi geçenlerin cogu iş yapar :D tercih remy tabi hernandez ve mitro fena olmaz

Çevrimdışı Tolga

Bu sezon bazı maçlarda Tolgay-Ozzy-Sosa yı aynı anda sahada görürsek şaşırmayalım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

O zaman bize de yer kalmıyor zaten  :evillol:

su anki kadro yapisiyla zor görünüyor evet.

4 oyuncu bir anda gereksiz duruma düsüyor.

Çevrimdışı velikavlak12

Teknik olarak Beşiktaş taraftarının Markus Munch’ten beri kanayan yarası olan orta yapma konusunda yeterli ancak çok da üst düzey bir bek olmamak ile birlikte sıfıra inerek yaptığı ortaları bilerek kestiğini görmek göze ilk batan özelliklerinden.    :ishock: :ishock: :ishock:  artık orta açabilen bi sağ bekimiz var :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 02:33:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sezon bazı maçlarda Tolgay-Ozzy-Sosa yı aynı anda sahada görürsek şaşırmayalım :)

Osmanlıspor, Akhisar, Antalyaspor , Paşa, Mersin gibi takımlara bir 3-4 atma durumu olacaktır :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Zaten olması gereken bu.