2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854770 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 00:00:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu Olympiakos hariç oynayamadı lafının sebebi de Fulham sanırım..Fulham'da sakatlandı ve toplam 2-3 maç oynadı ve gol atamadı bu bir kıstas değil Kostas için bence..Yoksa Olympiakos hariç 50 maçta 27 gol atmış Yunanistan'da..Ne Remy ne de Hernandez tek santrafor oynayamaz..En uygunu opsiyonlu kiralama..

Remy oynar yalnız tek çok da iyi oynar tüm özellikleri müsait.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat C

Penaltı atışlarına geçmeden şu Guidetti'yi alsalar. İmzayı atıp sonra atsın penaltısını  :D :D :D

Çevrimdışı Kadir G.

Tek forvete taktınız geleneksel formasyonumuz 4-2-3-1 değil ki. Takıma hernandezle free guidettiyi aldıkta şenol hoca tek forvet mi oynarım dedi?

Çevrimdışı eyupogluemre

Remy her türlü Kostas'dan iyi. Forvet adayları arasında bize en çok katkı sağlayabilecek olan da Remy.

Çevrimdışı Savaş

Şu Guidetti ve Çikarito'yu 4 4 2 de yan yana düşünsene ileride. Arkalarinda da solda Cucak sagda Töre ortada Tolgay Sosa? Çıldırırsın :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Şu Guidetti ve Çikarito'yu 4 4 2 de yan yana düşünsene ileride. Arkalarinda da solda Cucak sagda Töre ortada Tolgay Sosa? Çıldırırsın :D

Aynısını yazdım. 18 milyon bu kadro için yeterli.

Çevrimdışı aa1903

arkadaşlar yalvarıyorum şu mitroğlu denen adama 20 gol atar falan demeyin. adam almeida'nın bir tık üstü, o kadar. ayrıca yunan liginde o kadar attıysa türkiye'de de atar diyenler olympiakos'un nasıl oynadığını görmemiş herhalde. adamlar hayvani derecede hücum yapıyor. rakamlarla da destekleyelim. olympiakos 79, mitroğlu 16 gol atmış geçen sezon. yani aşağı yukarı %20'sini atmış gollerin. dönelim türkiye'ye ve demba ba'ya. beşiktaş 55, demba ba 18 gol atmış. gollerimizin %33'ü demba ba'dan gelmiş. arada büyük fark var. rakamlardan yola çıkarak ve az buçuk futbol bilgime dayanarak diyorum ki, bu adamın türkiye'de 15 golü geçmesi mucizedir benim için.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Mitrogluna tabii ki kötü değil ama bir forvet daha gerekiyor bence(cenkin dışında) mesela guidetti mitroglu dembaba kadar dayanamaz

Çevrimdışı Savaş

Aynısını yazdım. 18 milyon bu kadro için yeterli.
Aynen öyle defansa da iki taş stoper caktin mi tank gibi takım olur yeminle. 18 hadi bilemedin 20.. +3.5 hakkımızda vardı çünkü. Hayal değil ya valla değil. Olur yani bu..

Çevrimdışı Renton

Defansi kim yapacak :)
See you in another life,brother.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Demba ba'dan sonra mitroglu
 At'dan inip eşege binmek buna denir herhalde.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mehmet57

Dzeko ile RVP ruya. Almamiz mumkun degil, ki su durumda almamamiz daha dogru. Dzeko muthis santrofor, bence RVPden iyi. Van Persie dususte, fiziki acidan artik kaldiramiyor EPL'i, ve bence yakin zamanda forvetten forvet arkasina kayacak, ki Van Gaal onu oyle oynattigi oldu gectigimiz sezon.

Bu oyuncular senelik en az 5 milyon net almadan gelmezler. Ama bunu baska takimlarda da alabilirler. Biz bu tur oyunculari ancak stad bittikten, sampiyon olduktan sonra almaya kalkmaliyiz.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mitroglou kiralık olur.Satın almak gereksiz.

Çevrimdışı Anıl

Mitroglou=Almeida demek nasıl birşey anlayamadım. İnsan gerçekten hayret ediyor...

Çevrimiçi murat

bonservis yıkıp ne kadar yıkacaklar ki @Çağrı
zaten adamın sözleşmesinin 6 ayı kalacak 20 dk sonra  :evillol:
sadece sözleşmesinin fesih miktarını verirsin adama o da klübe verip serbest kalır çökersin

kostas patlar burada
çiko yu satın alma opsiyonla kiralayıp yanına da guidetti yi çakarsak da zaten tutulmayız bu sene

dudsak için bir haber çıkmıştı 12 haziran itibariyle imza atmasında mahsur yok kontratı 12 aralıkta bitiyormuş.başkanı kontrat teklif etmiş ama kabul etmemiş gs ye imza atmış diye haber çıkmıştı.

Çevrimdışı Renton

Mitroglou=Almeida demek nasıl birşey anlayamadım. İnsan gerçekten hayret ediyor...
mitroglu ve almeidanın bitirici vuruslarinin uzaktan yakindan alakasi yok.+ mitro cift ayakli
See you in another life,brother.

Çevrimdışı talha

mitroglu ve almeidanın bitirici vuruslarinin uzaktan yakindan alakasi yok.+ mitro cift ayakli

Almeida'nın bitirici diye bir vuruşu mu vardı?  :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı halvetifarazi

Herkese selamlar,

Geçen sene taraftar olarak demba ba'yı ne kadar istediğimizi ve gelmesi için sosyal medyada ne kadar çaba verdiğimizi hatırlıyorum.

Peki ne oldu? Demba ba geldi 27 gol attı ve aldığının  iki katı fiyatına yani %100 kar ile sattın.

Yönetim taraftarı yaman atmayacak, biz de onlar kadar hatta onlardan iyi biliyoruz. Biz amatör olarak kalpten gönülden takip ediyoruz. Asla kendi çıkarımızı düşünmüyoruz. Tek arzumuz takım kazansın, kulüp kazansın.

Burdaki arkadaşlar bir sürü isim öneriyor. Reimy, kostas..vs,vs. Eminim hepsi takıma faydalı olacak kar yaptıracak isimlerdir. Çoğunluğun hem fikir olduğu oyuncular boş değildir.

Yani burnunun dikine gidip eneramo'yu, sezer'i dany'i almayacaksın biraz da taraftarı dinleyeceksin. Bak bir kere taraftarın istediği şeyi yaptın %100 kar ettin. Bu yolda devam etmelisin. 

Çevrimdışı TØLGA

atınç hakkında güzel bir yazı http://www.ntvspor.net/yazar/fatih-demireli/1868/mantik-ve-kalbin-savasi-atinc-nukan-in-leipzig-yolculugu

@Anıl çocuk senin yüzünden 10 sayfa okudum benden önce atmışmıdır diye  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Bugün çocuklara RVP ve Chicharitodan bahsettim. RVP uçan kafa atan adam dimi abi dediler  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sosyalkartal

yav şu mitroğlu almeida aynı diyenler bi izleyin gözünüzü seveyim ya her gün konu buna geliyor ben mitroğlunun kaleciyle karşı karşıyayken üstüne attığını görmedim köşeyi bulur yollar almeida dediğin adam şut çekemiyordu uzaktan golü yok bak mitroğluna ceza sahası dışından zımbalar almeida dediğin adam topu ayağına aldı mı dolaştırır hemen çıkarması gerekir mitroğlu gezici bir santrafor gelir top alır taşır ileriye artık kıyas yapmadan bir izleyin be almeida kafadan başka bir yeteneği olmayan bir sığır o da iyi bir asistçiyle
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Savaş

Defansi kim yapacak :)
Defansif futbol oynattirilmaya o kadar alistirildik ki? Derbilerde pasif oynamaya.. Hep bi defans korkumuz var. Biraz atak oynamaya, Gol yedikten sonra cekilmeye değil saldirmaya ihtiyacimiz var. Ben Beşiktaş'ı saldirirken izlemeyi ozledim kapanirken değil.  4 4 2 de Tolgay defansif oynar.. Sosa da yardım eder. Sıkışırsan Atiba'da oynar.. Biz bu sene sagdan soldan saldiran takim olarak oynicaz arkadaşlar,  gecen seneki gibi kapanan değil. . Oyle umuyorum :)

Çevrimdışı f_madida

Kusura bakmayin ama bu Milosevic'ten birsey olmaz... teklif varsa satilsin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 00:15:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yahu rakip Bilal'ı almış alamıyor da fazlasını Podo'yu alıp kapatacak batık adamlar.

Fark yaratmak lazım bu sene gerçekten şampiyon oluruz 4 düzgün takviye ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

yav şu mitroğlu almeida aynı diyenler bi izleyin gözünüzü seveyim ya her gün konu buna geliyor ben mitroğlunun kaleciyle karşı karşıyayken üstüne attığını görmedim köşeyi bulur yollar almeida dediğin adam şut çekemiyordu uzaktan golü yok bak mitroğluna ceza sahası dışından zımbalar almeida dediğin adam topu ayağına aldı mı dolaştırır hemen çıkarması gerekir mitroğlu gezici bir santrafor gelir top alır taşır ileriye artık kıyas yapmadan bir izleyin be almeida kafadan başka bir yeteneği olmayan bir sığır o da iyi bir asistçiyle

almeida'nin ayni degil bence ama cenk tosun'un yunan hali daha ziyade...elinde Cenk varken yabanciya para vereceksek, hem de forvete koyup bel baglayacaksak adam gibi biri gelmeli...
The world is better in black and white, and red.