2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854848 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

Mitroglunun begenilmemesi Tuhaf geliyor gerçekten arkadaşlar Javier Hernandez , Dzeko , RVP , Loic Remy bunları hepimiz istiyoruz keşke bunlardan birisi gelse ama  bunlar olmazsada  Mitroglu gelirse ben  Ligde 17 - 20 arası atacagını düşünüyorum  güçlü ve son vurusları etkili hatta uzaktan eksta sutları olan bi oyuncu beni tatmin eder yani Hatta bu lig için biçilmiş bi adam Derbileride boş geçmez.
burak sığırının her sene 15 üstü attığı ligde mitroğlu 18 19 gol atar
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ersoy

@yagiz1903 Mitro listenin son sırasında demişti galiba.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Günay

Beck Douglas Rhodolfo Tosic

Veli

Töre    Tolgay    Sosa   Cucak

Mitro

Şu kadroyu kuracak paramız rahatlıkla var.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Demba Ba gibi bir oyuncudan sonra Mitroğlu bizi kesmez ağalar, o kadar sansasyonel bir transfer olacak deniyorsa bu Mitroğlu olamaz olmamalı, balon etkisi yapar.

Çevrimdışı ZEKI

rvp dzeko remy ve cisse seklinde siralama benim bildigim. Bunlardan olumsuz bir haber cikarsa mitraoglu

Çevrimdışı Sedat C

Bu Mitro'yu neden beğenmiyor kimse anlamadım. Adam burak yılmazın estetik yontulmuş hali, son vuruşları buraktan daha iyi. burakın 15 gol attığı ligde Mitro'da 15-20 arası rahat atar. Herkes satamayız demiş. Bu adam atacağı gollerle bizi şampiyon yapsın yada şampiyonlar ligine taşısın zaten 15M€ civarı para getirir aynı paraya satsak yine zararı yok.

Çevrimdışı Türkay

rvp dzeko remy ve cisse seklinde siralama benim bildigim. Bunlardan olumsuz bir haber cikarsa mitraoglu

İçimden bi ses RvP olacak diyo ama ben Dzeko'yu istiyorum  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mitroglu tam bir hayalkirikligi olur gelirse. Hic begenmiyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mehmet57

Mitrouglu aradigimiz forvet. Top tutabiliyor, ileri ucta duvar olarak gorev alir kanat oyunculari ve ileri kosu yapan Oguzhan/Sosa/Tolgay icin.

Ki, bence teknik acidan Ba'dan iyi. Hele dar alanda etkinligi ve iki ayagini da kullanabilmesi. Sahsen ben cok isterim gelmesini, bize cok uygun futbolcu. Ortadan, kanattan, heryerden besleyebilirsin.

Çevrimiçi murat

gs chedju fener kjaeri aldı lille den bizde marko basaya mı el atsak.

Çevrimdışı TALAT

Günay

Beck Douglas Rhodolfo Tosic

Veli

Töre    Tolgay    Sosa   Cucak

Mitro

Şu kadroyu kuracak paramız rahatlıkla var.

hadi inş
gayet taş gibi bir kadro oldu
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 23:57:10 bleartomcat ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Şİmdi ligin genel özeti var Trt'de içim yandı yine.

Galatasaray 85' 86' 87' goller bu dakikalarda 1-0'larla.

Biz 25 şut atıp berabere.

Ulan olacak şey değil hele hele Fener'in attığı goller skandal be.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

burak sığırının her sene 15 üstü attığı ligde mitroğlu 18 19 gol atar

Bencede Yunanistan  liginin savunması bizim ligden daha katı İnşallah daha iyisini alırız ama  olurda alamazsak Mitro burun kıvırılacak bi adam değil . Fulhamdan önce herkesin agzının suyu akıyodur kesin :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

kostas da almanya alt yapısından yetişmiş.

yurt dışında 1 tane golü yok. alt yapıları saymıyorum.

Cenk de Almanya alt yapısından yetişmiş.

farklı profil olmalı beşiktaş forveti.

Çevrimdışı Sedat C

Ama başkan arenaya bir yıldız getireceğiz demişti. Benim tahminimde Mitro son tercih, hatta remy bile sonlarda. Muhtemelen adaylar; Dzeko, Çiko, RVP

Çevrimdışı blackeagle35

Şu Olympiakos hariç oynayamadı lafının sebebi de Fulham sanırım..Fulham'da sakatlandı ve toplam 2-3 maç oynadı ve gol atamadı bu bir kıstas değil Kostas için bence..Yoksa Olympiakos hariç 50 maçta 27 gol atmış Yunanistan'da..Ne Remy ne de Hernandez tek santrafor oynayamaz..En uygunu opsiyonlu kiralama..

Çevrimdışı Ersoy

@yagiz1903 yazmış bunuda. Başkan gazetecilerden söz almıştı dün. Ama bu gece söz bozulur gazeteler patlar diye düşünüyorum .

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı saricasi

Demba Ba gibi bir oyuncudan sonra Mitroğlu bizi kesmez ağalar, o kadar sansasyonel bir transfer olacak deniyorsa bu Mitroğlu olamaz olmamalı, balon etkisi yapar.
Bence sol tarafa remy forvete mitroyu aldıkmı bomba etkisi yapar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Paolo Maldini

Forvete javier gelecekse yanına mitroglunu da alsinlar yoksa tek mitroglu olmaz.
Ve mitroglunun almeidadan farki yok bence almeida sakatlaniyordu 13 de kaliyordu.Bu sakatlanmazsa 17-18 atar işte

eh siz demba ba dan sonra hedef küçülttüyseniz ben birşey diyemiyorum. kostas gelsin hemen 2 forma alıp arkasına kostas yazdırıyor ve şu smiley i yaptırıyorum  :steamed: :steamed:

sokakta da çocuklar kostas kostas diye top oynarlar.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Renton

Tek santraforda en rahat mitroglu oynar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Rakamları küçümsemeyin bu arada.

17 gol normalde yeterli bir rakamdır forvetten. Üstü yıldızlaşması demek.

Ba 18 attı bu sene.

Bizim sıkıntımız 2. forvetin de 8-10 arası atması gerekirdi atamadı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Rakamları küçümsemeyin bu arada.

17 gol normalde yeterli bir rakamdır forvetten. Üstü yıldızlaşması demek.

Ba 18 attı bu sene.

Bizim sıkıntımız 2. forvetin de 8-10 arası atması gerekirdi atamadı.

oda biliçin saçmalıkları sebebiyle olmadı işte.

Çevrimdışı talha

Forvete javier gelecekse yanına mitroglunu da alsinlar yoksa tek mitroglu olmaz.
Ve mitroglunun almeidadan farki yok bence almeida sakatlaniyordu 13 de kaliyordu.Bu sakatlanmazsa 17-18 atar işte

Abi saçmalamayın harbiden adamı takip etmiyorsunuz bari böyle şeyler yazmayın.

Almeida 3.sınıf topçu bile olamaz. Mitrouglu 2.sınıf yeterli bir forvettir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Furkan Sarper

mitro iyi bir oyuncu bile olsa taraftar ba'dan sonra kariyerli birisini ister. mitro alındığında ilk haftalarda gol atamazsa taraftar çok büyük tepki gösterir diye düşünüyorum