2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854364 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Nereden izliyorsunuz U-21 maçını?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Konuşulan adam 27 yaşında 2 yıl oynatsan gol kralı yapsan yine 15 e itelersin birine. Kaldı ki her şey oyuncuya bağlı olur bence manu 10 istemez.
Remye cekecekleri 8-10 van persie o kadar istemesinler hadi ama yine yillik ucret falan ayni hesaba denk gelir.Mitroglu 27 yasinda bence bu adamda cok rahat gol kralı olabilir 1m kiralarsin 4.5 opsiyon koyarsin yillik 2 milyondan oynar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı can1903

Mitrogluyu asla satamazsın ileride.. Ve adam Oly den başka bir yerde oynayamıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı talha

Cenk=Kostas benim gözümde. Cenk'i ilk on birde oynat 15 gol atar ki Gaziantep gibi köy takımında attı.

Yani kesinlikle. Cenk ve Mitro birbirine benziyor.

Ama o kadar abartmayın yok Almeida falan. Mitro güzel iş yapar adam Yunan defansını aşıyor TR'de neler yapar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mitroglunun begenilmemesi Tuhaf geliyor gerçekten arkadaşlar Javier Hernandez , Dzeko , RVP , Loic Remy bunları hepimiz istiyoruz keşke bunlardan birisi gelse ama  bunlar olmazsada  Mitroglu gelirse ben  Ligde 17 - 20 arası atacagını düşünüyorum  güçlü ve son vurusları etkili hatta uzaktan eksta sutları olan bi oyuncu beni tatmin eder yani Hatta bu lig için biçilmiş bi adam Derbileride boş geçmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Kostas falan satamayacağımız forvet almayız umarım. Ben geçen seneki gibi şaşırtma olabilir diyorum. Olmazsa da arada kanemiciler kaç para gömer bilemem.

Çevrimdışı Çağatay

Öyle olmuyor adam 29 yaş altında çünkü :)

Ne isterse vermek zorundasın 6 ay beklemek istemiyorsan :)

klübü de mal değildir heralde kalkıpta 10M filan istemezler sanırım :)

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

içim bayıldı şu maçı izlerken. kadın şampiyonası daha heyecanlı gerçekten.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Mitrouglu ligde 20 tane yazar. Nerden bu negatif yorumlar? Okuz gibi guclu, ucta top saklayabilen, iki ayagina da kullanabilen bir santrofor.

Çevrimdışı Tolga

Mitrogluyu asla satamazsın ileride.. Ve adam Oly den başka bir yerde oynayamıyor.
Bu yüzden alınmayacağını düşünüyorum hala.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı saricasi

Bize baba gibi top tutacak adam lazım mitroglu tam bir santrfor ve Türkiye ligine göre bir oyuncu gol kralı olur ama remy ve hernandez daha çok kanat tarzı forvet olduğu için bir oyuncu daha almak zorunda kalırız.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağatay

http://www.transfermarkt.com.tr/

ana sayfada güncel söylentiler kısmına baksanıza bi  :kop: :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Remye cekecekleri 8-10 van persie o kadar istemesinler hadi ama yine yillik ucret falan ayni hesaba denk gelir.Mitroglu 27 yasinda bence bu adamda cok rahat gol kralı olabilir 1m kiralarsin 4.5 opsiyon koyarsin yillik 2 milyondan oynar

Hernandezden bahsediyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Kostas 20 tane sallar diyenleri not ediyorum sene sonu görüşürüz.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Bakın basit düşünelim.

Yunan liginde 20 atan adamın burada da daha az atma şansı çok azdır.

Lig mantığı aynı kısır uzun sert stoper ve dayak atan oyuncular.

Adamın görüntüsü itiyor bence sizi yoksa bitiriciliği Demba kadar etkili bir forvet.

Sadece hantal işte biraz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adamın Tipi Cenk tosuna benziyor diye Cenk Tosun yaptınız :)

Çevrimdışı Renton

http://www.transfermarkt.com.tr/

ana sayfada güncel söylentiler kısmına baksanıza bi  :kop: :kop: :kop:
Almeida zu besiktass

Çevrimdışı Türkay

Yönetim Ertan Göksu'nun baskısı altında kalmazsa Mitro'yu alacaklarını sanmıyorum Ba ayarında biri için uğraşacaklar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eyupogluemre

Mitroglou kiralıksa tamam ama bonservisi alınmasın. Bu sene Cenk - Mitroglou götürürüz bir şekilde.

Çevrimdışı Renton

Yaz beni :)

Çevrimdışı Anıl

Korkuyoruz reiz, üşüyoruz Almeida'ya çok benziyo :dontknow:
Alakaları yok :) Almeida'nın 12 attığı yerde Mitroglou 20 atar :D

Çevrimdışı Tolga

13-15 atar taş çatlasa :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Alacaksakta kiralayalım seneye uzatacağımızı sanmıyorum. Böylece belki rhodolfo douglas yapar sola dzsudszak zorlanabilir.