2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851220 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kiralık alınacaksa bonservisi Dzsudzsak'a yıkarlar gibime geliyor.
İnşallah

Çevrimdışı Tolga

Aslında Hernandez ve Guidetti'yi alacaksın çoğu maçı 4-4-2 oynayarak rahat çözersin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnşallah :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar varsa kostasın instagramı twitteri filan yazın küfür. Gelmesin çakmaya çalışıyorlar ..
Çakacaklarsa da Mitroglou çaksınlar be. Mitroglou minimum 20 gol bırakır ligde :)

Çevrimdışı Renton

Arkadaşlar varsa kostasın instagramı twitteri filan yazın küfür. Gelmesin çakmaya çalışıyorlar ..
Konusulan adamlar 10 milyon dembanin parasini 1 adama vereceksek niye sattik dembayi mitroglu iyidir 20 birakir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı kaanzor

Çiko olmayacağı gibi tek forvet oynayamaz gençler.

4-4-2 oynamamız gerek onun için iyine forvet gerek yanına.

Aynen öyle ama önümüzdeki sene geçen seneki gibi 1 adam olmıyacak kanımca ceza sahasında Tolgay Gökhan Sosa ve forvet en az 4 kişi olacaktır Şenol hoca sayesinde o yüzden iş yapabilir yinede yaparsa da 2 sene sonra posyala çine yada arapa 15 20 ye  :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağrı

Kostas kötü oyuncu değil çok abartıyorsunuz burada 18-20 arası çıkar ligde ve zorlanmaz bunu yaparken.

Almeida gibi görmeyin son vuruşları çok iyi adamın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şili hücum hattının boy ortalamasını yazarmısınız? hatta takım ortalamalasını yazarmısınız?

Hızlı oynuyorsan, zaten sana uzun boylu bir adam olmasına gerek yok ki, barca senelerce alexis pedro messi ile oynadı boy ortalaması 1.70

şimdi şiliyi izliyoruz öyle.

Zaten bir zahmet Maçların hepsine de tek forvet çıkmayalım artık. Elimizde cenk gibi, kostastan eksiği olmayan adam var. değerlendirelim şu adamıda.

Çevrimdışı TALAT

Çiko olmayacağı gibi tek forvet oynayamaz gençler.

4-4-2 oynamamız gerek onun için iyine forvet gerek yanına.

çift forvete gerek yok ama gs gibi ceza sahasına yıkmalıyız oyunu.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Mitrogluna lafımız yok ! Alınacak komisyonlara lafımız var..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Çakacaklarsa da Mitroglou çaksınlar be. Mitroglou minimum 20 gol bırakır ligde :)
Sol açık alınmazsa en fazla 15'i görür baştan söyleyeyim. Adama Oli'de sağdan soldan orta yağıyor bizde sadece sağdan yağacak derseniz bu adam hiç kaçırmıyor o zaman atar. :)

Çevrimdışı JoseDemba

@cihantomris
@BesiktasBrigade maasi euro bazinda olacak. 4-5m araligi satin alma opsiyonuyla. Mitro bitmek üzere herhalde
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mitro ve Cisse'ye hiç ısınamadım neden bilmiyorum ama mesela özellikle Remy olsa tamam olur lan derim, bayram ederim :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Çiko - guidetti yapsan sola olcay koysan bile hücum ederken 4-3-3 e dönebiliriz gibime geliyor. Ortada olcay sosa tolgay töre olmak üzere.

Çevrimdışı Renton

Almeidanin o sol ayagiyla karsi karsiya kacirdigi pozisyonlari cok temiz fileye yollar mitroglu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

Sol açık alınmazsa en fazla 15'i görür baştan söyleyeyim. Adama Oli'de sağdan soldan orta yağıyor bizde sadece sağdan yağacak derseniz bu adam hiç kaçırmıyor o zaman atar. :)
Ortadan sosa tolgayda birakir 5-7 asist ona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kostas kötü oyuncu değil çok abartıyorsunuz burada 18-20 arası çıkar ligde ve zorlanmaz bunu yaparken.

Almeida gibi görmeyin son vuruşları çok iyi adamın.

Korkuyoruz reiz, üşüyoruz Almeida'ya çok benziyo :dontknow:

Çevrimdışı Tolga

Mitro'yu alırsak daha sonra satamayız.

Yönetim satamayacağı bir forvet almaz artık.

Çevrimdışı Çağatay

bonservis yıkıp ne kadar yıkacaklar ki @Çağrı
zaten adamın sözleşmesinin 6 ayı kalacak 20 dk sonra  :evillol:
sadece sözleşmesinin fesih miktarını verirsin adama o da klübe verip serbest kalır çökersin

kostas patlar burada
çiko yu satın alma opsiyonla kiralayıp yanına da guidetti yi çakarsak da zaten tutulmayız bu sene
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk=Kostas benim gözümde. Cenk'i ilk on birde oynat 15 gol atar ki Gaziantep gibi köy takımında attı.

Çevrimdışı Türkay

Mitro'nun soluna Konop/Duzdak gibi birini koyacaklarsa fitim
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Konusulan adamlar 10 milyon dembanin parasini 1 adama vereceksek niye sattik dembayi mitroglu iyidir 20 birakir

Konuşulan adam 27 yaşında 2 yıl oynatsan gol kralı yapsan yine 15 e itelersin birine. Kaldı ki her şey oyuncuya bağlı olur bence manu 10 istemez.

Çevrimdışı Tolga

Mitro konusunda ben olumsuzum gelirse de etkili olamayacağını düşünenlerdenim.

Çevrimdışı eyupogluemre

Milosevic iyi götürüyor maçı, maç uzatmalara gitti. İzleyen var mı?

Çevrimdışı Çağrı

bonservis yıkıp ne kadar yıkacaklar ki @Çağrı
zaten adamın sözleşmesinin 6 ayı kalacak 20 dk sonra  :evillol:
sadece sözleşmesinin fesih miktarını verirsin adama o da klübe verip serbest kalır çökersin

kostas patlar burada
çiko yu satın alma opsiyonla kiralayıp yanına da guidetti yi çakarsak da zaten tutulmayız bu sene

Öyle olmuyor adam 29 yaş altında çünkü :)

Ne isterse vermek zorundasın 6 ay beklemek istemiyorsan :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli