2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843621 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

West ham 9 m € euro veriyor Tolgay'a öyle mi ? bir kac ay önce 500 bine aldigimiz adama 9 m'luk teklif geliyor. İlginc degil mi ? ben bu kadarina inanmiyorum artik. Evet tolga iyi oyuncu izlenimi verdi ama skora direk katkisi pek olmadi buna ragmen böyle bir teklif fazla geldi bana.

adamı oynatmadı ki skora katkı yapsın
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ersin Düzen: Gremio Rhodolfo için 4.5 milyon EURO civarında bir bonservis talep ediyor. (TRT Spor)

Biz ne talep etmeler gördük, gül  gül öldük.

36 ay taksitle 3 milyon euroya bağlar bizim yönetim.  :lol: :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

Ersan gitti mi?
4 sene kontratını çerçeveletmiş ilk kazandığı 10 € nun yanına asmış diyorlar  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Viviano

@Viviano bu İsmail spor camiasında bayağı seviliyor herhalde, geçen ay Selçuk Şahin'in düğününde de vardı.
Baya az bile kalır, adam sadece futbolcu yakınlarının düğünlerine gitmek için futbolcu olmuş resmen. Başka bir şey değil. Adam bayılıyor böyle takım elbise giymeye ve fotomuhabirlerin onu öyle çekmesine falan. Hani Hollywood starları kırmızı halılarda falan poz veriyor ya, İsmail de atanamamış Hollywood starı işte.

Çevrimdışı Anıl

3.5 ya da 4 milyon euroya alır geliriz Rhodolfo'yu :bandit:

Çevrimdışı sosyalkartal

bir iki güne kadar serdar taşçı için harekete geçeceğimiz haberlerini bekliyorum gazetelerde bu bir gelenektir  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Hamahakki

West ham 9 m € euro veriyor Tolgay'a öyle mi ? bir kac ay önce 500 bine aldigimiz adama 9 m'luk teklif geliyor. İlginc degil mi ? ben bu kadarina inanmiyorum artik. Evet tolga iyi oyuncu izlenimi verdi ama skora direk katkisi pek olmadi buna ragmen böyle bir teklif fazla geldi bana.

Tolgay ve sosa bence kalmalı tabi ama yönetimin tassarrufu.tamam 2-3 oyuncu tamam ama 5-6 oyuncu satılırsa yerlerine nasıl adam alıcaz?tolgay daha genç ve çok daha fazla paralara gidebilecek bir oyuncu.sosa'yı da yaşından değil tecrübesinden tutulması taraftarıyım.5-6 oyunculu bir revizyon sıkıntı yaratabilir

Çevrimdışı yigitcan1903

4 sene kontratını çerçeveletmiş ilk kazandığı 10 € nun yanına asmış diyorlar  :)
Tatile diye bindirsek uçağa çinliler çökse orda üstüne olmaz mı
Kalabalık adamlar zaten,daha da dönemez

Çevrimdışı talha

Biz ne talep etmeler gördük, gül  gül öldük.

36 ay taksitle 3 milyon euroya bağlar bizim yönetim.  :lol: :lol:

O 4.5m lafı ağızlarından çıkmayacaktı 2M'e bitiririz bu işi.  :icool: :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı JoseDemba

Demba Ba yerine forvet arayışlarında olan Beşiktaş, Yunan golcü Kostas Mitroglou ile anlaştı.
Beşiktaş yöneticilerine söz veren Kostas Mitroglou'nun transferinde top artık 27 yaşındaki forvetin kulübü Fulham'da.Siyah-Beyazlılar, oyuncunun kulübü Fulham'a iki teklif sundu.İlki Kostas'ın bonservis bedelini ödeyerek transfer etmek ikincisi ise satın alma opsiyonuyla birlikte oyuncuyu kiralamak.Beşiktaş'ın Fulham'a satın alma opsiyonu olarak önerdiği ücret 5 milyon euro.Fulham, Beşiktaş'ın bu teklifine yarın cevap verecek.(3Puan)
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şöyle bir düşününce, Mustafa Pektemek'i bedelsiz olarak bir kulübe versek bile, net olarak 6 milyon kâr ediyoruz. Düşününce çıldırıyor insan.

Aynısı Ersan için de geçerli bir de üstüne para kazanacaktık:(:(

Çevrimdışı Hamahakki

Bu arada tam takip edemedim ama torunoğulları'nın sabah uçağıyla brezilya'ya gittiğini söylüyolar.eğer öyleyse almadan dönmez

Çevrimdışı can1903

Ertan Göksu fena çakmaya çalışıyor  :s20: :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hamahakki

Demba Ba yerine forvet arayışlarında olan Beşiktaş, Yunan golcü Kostas Mitroglou ile anlaştı.
Beşiktaş yöneticilerine söz veren Kostas Mitroglou'nun transferinde top artık 27 yaşındaki forvetin kulübü Fulham'da.Siyah-Beyazlılar, oyuncunun kulübü Fulham'a iki teklif sundu.İlki Kostas'ın bonservis bedelini ödeyerek transfer etmek ikincisi ise satın alma opsiyonuyla birlikte oyuncuyu kiralamak.Beşiktaş'ın Fulham'a satın alma opsiyonu olarak önerdiği ücret 5 milyon euro.Fulham, Beşiktaş'ın bu teklifine yarın cevap verecek.(3Puan)

O adama 5 çok be sanki.ayrıca geçen senede ismi çok çıktı bu adamın.bir anda demba ba geldi.acaba bizimkiler konuştukları isimler duyulmasın diye mi her sene bu adamın ismi çıkıyor?

Çevrimdışı Tolga

Bilic West Ham'da 70'ten sonra çıkaracak oyuncu bulamamış ki Tolgay'ı istiyor. :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Formayı, kombineyi kostas mı sattırtacakmış.  :evillol: :evillol:

Yunanlıyı gören dedeler, ancak ve ancak tüfeklerine mermi alışverişine çıkarlar :)

Çevrimdışı Viviano

Ertan Göksu'nun tipi mipi de yok hiç internette. Adamın bir tane fotoğrafını bulamadım. Hayali bir karakter mi diye düşünüyorum yemin ediyorum. Acaba birileri Ertan Göksu diye birini çıkarıp onun üstünden para mı yiyiyor? :evillol:

Çevrimdışı Ergin1903

Rhodolfo gelmeyi kabul ederse, 3 m €'dan fazla verecegimizi sanmiyorum. Bana göre 3 € normal bir bedel olur.

Çevrimdışı Batu

Herkese merhaba, forumu bayadır takip ediyorum.Öncelikle Armağan Bozkurt ağabeyimin profil fotoğrafındaki pozuna hayran olduğumu söylemek istiyorum.Lacine Traore nasıl olur?

Çevrimdışı Tolga

Rhodolfo 3.5 m euro'ya biter bence.

Çevrimdışı Tolga

Herkese merhaba, forumu bayadır takip ediyorum.Öncelikle Armağan Bozkurt ağabeyimin profil fotoğrafındaki pozuna hayran olduğumu söylemek istiyorum.Lacine Traore nasıl olur?
:hosgeldin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail yine düğünlerde falan ortaya çıkıyor arada sırada. Halay falan çekiyor o bakımdan hakkını teslim etmek gerek diye düşünüyorum.

Burak Yılmaz ile elit bir partideyken İsmail;

İsmail yine ve yine düğünde. Bu sefer kankisi de yanında.

2015 Erkek Moda ikonu İsmail

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tugay

Ersan ne oldu gitti mi? Yollasınlar şunu...

Atınç'ı tebrik ediyorum.Hem bizim için hem de kendi için doğru olanı yaptı.Sıra Ersan'da.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@SporGundemi35: Fenerbahçe'de Ospina defteri kapandı.. (TrtSpor)
Bunlarda ne özgüven var arkadaş yürek yiyip oyuncu görüşmesine gidiyorlar heraldi.Ospina kim fener kim