2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843078 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

West ham 9 m € euro veriyor Tolgay'a öyle mi ? bir kac ay önce 500 bine aldigimiz adama 9 m'luk teklif geliyor. İlginc degil mi ? ben bu kadarina inanmiyorum artik. Evet tolga iyi oyuncu izlenimi verdi ama skora direk katkisi pek olmadi buna ragmen böyle bir teklif fazla geldi bana.
Kara para aklıyoruz çaktırmayın :D

Çevrimdışı Anıl

Tolgay+Pektemek+Necip=10 milyon euro ben fitim :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bilice pektemek yeter.haftalarca oynattı ya en kritik maçlarda bunu alsın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Son güncelleme: 15 dakika önce - 30/06/2015 @ 20:30İtalya ile İngiltere'den taliplileriyle anlaşmaya varamayan ve son olarak Atletico Madrid'le de temasları kopma noktasına gelen Konoplyanka, rotasını Türkiye'ye çevirmeye başladı. Yıllık 4 milyon Euro'luk bedelde ısrarcı olan Ukraynalı yıldız için Kartal, 3,5 milyon Euro ödemeye hazır.
Yeni sezonda Vodafone Arena’da hem ligde hem de Avrupa’da büyük başarılar elde edecek bir kadro kurmak için kollarını sıvayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda gözünü Ukrayna devi Dnipro’yla sözleşmesi sona eren Yevhen Konoplyanka’ya dikmişti. Bu futbolcu için çalışmalara yaklaşık 5 ay önceden başlayan yönetim, Dnipro’yla UEFA Avrupa Ligi’nde final oynayan başarılı oyuncunun taliplerinin çoğalması nedeniyle listede geri planda kalmıştı. Ancak Konoplyanka’nın peş peşe görüştüğü takımların hiçbiriyle anlaşma sağlayamaması sonrası Beşiktaş Yönetimi’nde bu yıldız konusunda umutlar arttı. Konoplyanka’nın, İtalya Serie A’dan İnter; İngiltere’den; Stoke City, Tottenham ve Liverpool’la görüşmelerinden sonuç alamadığı son olarak La Liga ekibi Atletico Madrid’le ikinci kez görüştüğü ortaya çıktı. Yıllık 4 milyon Euro’luk (12 milyon TL) talebi nedeniyle temas halinde olduğu bütün takımlardan olumsuz cevap alan Ukraynalı yıldıza İspanyol ekibinin senelik 2,5 milyon Euro (7,5 milyon TL) önerdiği ve temasların kopma noktasına geldiği öğrenildi. Torunoğulları: Teklifimiz geçerli
Kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, “Onun için yaptığımız teklif geçerli. İlgimiz sürüyor” sözleriyle açık kapı bıraktığı yıldız futbolcunun, İspanyol ekibinden de beklediğini alamaması halinde tek seçeneği Türkiye olarak kalacak. Yönetimin; bu futbolcuya yıllık 2,5 milyon Euro garanti ücret ödemeye hazır olduğu; ek olarak maç başı ve bonuslarla beraber Kara Kartal’ın önerisinin 3,5 milyon Euro’yu bulduğu bildirildi. Konoplyanka’nın görüştüğü kulüplerin transfer çalışmalarını tamamlamaya başlaması sonrasında geleceğinin; yakın zaman içerisinde belli olması bekleniyor. Taraftarlar görevini yapıyor
Siyah-Beyazlı futbolseverler, Konoplyanka’nın sosyal paylaşım sitesi Instagram’daki hesabı üzerinden başarılı futbolcuya baskı yapmayı sürdürüyor. İlk olarak yıldız oyuncunun fotoğraflarının altına yorum yağdıran Beşiktaşlı futbolseverler, son olarak ise Ukraynalı ismin Siyah-Beyazlı formayı taşıdığı fotoğrafları Konoplyanka’ya gönderip rotasını Türkiye’ye çevirmesi konusunda yoğun çaba sarf ediyor.

Eurosport.

Çevrimdışı Viviano

Bilic gözdesi Pektemek'e niçin teklif yapmıyor acaba? Pektemek gibi top class bir forveti her maç kurtarıcı olarak oyuna alıyordu Bilic mükemmel dahiyane zekasıyla.

Çevrimdışı Anıl

Buyrun Milosevic'in ilk 11 de olduğu maçın linki :)

Çevrimdışı Viviano

Şöyle bir düşününce, Mustafa Pektemek'i bedelsiz olarak bir kulübe versek bile, net olarak 6 milyon kâr ediyoruz. Düşününce çıldırıyor insan.

Çevrimdışı Renton

İzlenirr bu mac eyvallah :)
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Viviano

Portekiz de Joao Mario'ya da dikkat edelim izlerken. :) Ayrıca bu İsveç'in teknik direktörü Hakan Ericson Türk mü? :lol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bugün basın bülteni yap, pektemek için bonservis istemiyoruz de, 1 tane kulup gelirse, suratıma tükürsünler. 1.7 maç başları vs 2 milyon euro alıyor bu adam, yüzsüz de. istenmediği yerde bak nasıl sessiz sedasız takılıyor. Hiç çıkıyormu haberi. Röportaj vermez, görüntü vermez.

Sessiz kalırsam unuttururum kendimi diyor. Diğer örneği ismail işte. Bu kamburlardan ne zaman kurtuluruz allah bilir.

Çevrimdışı Renton

Atinc konusuyor trt sporda

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

Portekiz de Joao Mario'ya da dikkat edelim izlerken. :) Ayrıca bu İsveç'in teknik direktörü Hakan Ericson Türk mü?

O adam icin fenerbahce devredeymis

Çevrimiçi Kartal Ç

isveç portekiz maçını uefa youtube kanalından da verecekmiş.

http://www.uefa.com/under21/news/newsid=2256067.html

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

BEŞİKTAŞ'ın çocuğu ATINÇ NUKAN'dır !

Ersan Adem Gülüm değil..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Atınç Nukan: "Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Bana hep destek oldular. Haklarını helal etsinler. Allah hepsinden razı olsun"

Helal olsun çocuk asıl sen de hakkını helal etmelisin.Kendinden çok bizi düşündün bazıları gibi 4 sene yağlı kontrata sırtını dayamadın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Viviano

Bugün basın bülteni yap, pektemek için bonservis istemiyoruz de, 1 tane kulup gelirse, suratıma tükürsünler. 1.7 maç başları vs 2 milyon euro alıyor bu adam, yüzsüz de. istenmediği yerde bak nasıl sessiz sedasız takılıyor. Hiç çıkıyormu haberi. Röportaj vermez, görüntü vermez.

Sessiz kalırsam unuttururum kendimi diyor. Diğer örneği ismail işte. Bu kamburlardan ne zaman kurtuluruz allah bilir.
İsmail yine düğünlerde falan ortaya çıkıyor arada sırada. Halay falan çekiyor o bakımdan hakkını teslim etmek gerek diye düşünüyorum.

Burak Yılmaz ile elit bir partideyken İsmail;

İsmail yine ve yine düğünde. Bu sefer kankisi de yanında.

2015 Erkek Moda ikonu İsmail

Çevrimdışı TØLGA

atınç trtspora konuştu yolu açık olsun çok sevindim adına  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Atınc bu sene 11'de yer alacagini düsünmesine ragmen gitmeyi tercih etmiş. Tahmin ettigim gibi kendine cok güveniyor.Umarim orada gercekten asama kaydeder ve cok iyi yerlere gelir.

Çevrimdışı sosyalkartal

bugün gs forumlarından birinde bjk uefa sınırlamasını para aklayarak deliyor diyor ulan ne parası aklayacak paramız mı vardı uefaya şikayet edelim diolar  :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

Ersin Düzen: Gremio Rhodolfo için 4.5 milyon EURO civarında bir bonservis talep ediyor. (TRT Spor)

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

@Viviano bu İsmail spor camiasında bayağı seviliyor herhalde, geçen ay Selçuk Şahin'in düğününde de vardı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İsmailin ayağındaki ayakkabı ile 1 ay geçiniyorum, belki daha fazlasıdır.

Yazık, işte koşa koşa kombine falan alıyorsun ya, şu adamın maaşı kaç kombine ediyor. katkı 0

Çevrimdışı yigitcan1903

Ersin Düzen: Gremio Rhodolfo için 4.5 milyon EURO civarında bir bonservis talep ediyor. (TRT Spor)
Çok,insinler

Çevrimdışı Hamahakki

sanırım 3 civarı bitiririz.olursa tabi