2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841438 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Pektemek'in sözleşme fesih bedeli var mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rhodolfo'nun yanına sol stoper arayın siz...  :eyes
Ersan Sol stoper , Yoksaaaa :bawling: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@atakankurt2: Atınç yarın saat 14 50 uçağı ile Almanya'ya uçacak ve Red Bull Leipzig'e imza atacak. @LigTV

Çevrimdışı atalay

Oğulcan Çağlayan transferi olursa;

Bursaspor altyapısı, Avrupa'ya 1 haftada; 3 futbolcu göndermiş olacak.

Bravo...

Ersan nasıl gitmez ulan ilk duyunca ne sevinmiştik..
Yönetim bonservisin yarısını buna verseydi,parası önemli değil gitsin yeter.

Çevrimdışı Efe

mitroglu ilk aday remy plase bu 2 adamdan biri çok yüksek ihtimal dzeko ise süpriz altılı oynar gibi hissettim :D 6 milyon euro verecekmişiz remye :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Bizim kulübün bir dönem çok istediği Robin Yalçın, Rize ile anlaşmış.

İyi transfer.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu arada yabancı sınırlamasının kalkmasının ne kadar doğru bir hamle olduğu da anlaşılıyor yavaş yavaş. Muhtemelen Tff'nin aldığı en doğru karar bu oldu. Bir de sınırın kalkmasına karşı çıkmalıyız diyenler vardı.

Enes Ünal, Atınç Nukan derken şimdi de Oğulcan Çağlayan'ın transferi konuşuluyor. Sınırlama olsa biz de Bursaspor da bu oyuncuların gitmesine izin vermezdik. Sırf Türk pasaportları yüzünden satmazdık. Şimdi gönül rahatlığıyla satabiliyoruz çünkü yerlerini doldurabileceğimizin farkındayız. Bu oyuncular da daha 20 yaşında, kokuşmuş Türk futbol düzeni yerine Almanya İngiltere gibi ülkelerde futbollarını geliştirip milli takıma katkı verecekler. Daha ne istiyoruz?

Çevrimdışı Viviano

mitroglu ilk aday remy plase bu 2 adamdan biri çok yüksek ihtimal dzeko ise süpriz altılı oynar gibi hissettim :D 6 milyon euro verecekmişiz remye :)
Remy 6 milyon mu? :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

aras özbilizi düşünemezmiyiz ya sağ tarafa ben eskiden beğeniodum bu adamı  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı okansosa

aras özbilizi düşünemezmiyiz ya sağ tarafa ben eskiden beğeniodum bu adamı  :lol:
Ersandan haber var mı abi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağatay

Yamulmuyorsam ciddi bir sakatlık gecirmisti bu çocuk gectigimiz sene
bizde de sakat cok malum :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı denilanz

Beşiktaş aradığı kaleciyi buldu.

@mechulhaberci: Yeni haber var. Üzülmeli mi sevinmeli mi bilmiyorum.. Bir oyuncumuz daha satılıyor, ayrıntılar birazdan...

Kim ola ki?

Çevrimdışı Hasan Akten

Beşiktaş aradığı kaleciyi buldu.

Bunu bize yedirmezleeeerr  :evillol:

Çevrimdışı Renton

2 kisiyi daha +5 m satariz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Akten

U21 İsveç-Portekiz maçı bugün 21.45'te. İzleyelim bakalım Milo'yu. Kornerden bir tane yazsa 1-0 bitse keşke :evillol:

Çevrimdışı Baba1903

U21 İsveç-Portekiz maçı bugün 21.45'te. İzleyelim bakalım Milo'yu. Kornerden bir tane yazsa 1-0 bitse keşke :evillol:
TV veriyor mu?

Çevrimiçi Kartal Ç

hangi kanal veriyor?

Çevrimdışı Savaş

@mechulhaberci: Yeni haber var. Üzülmeli mi sevinmeli mi bilmiyorum.. Bir oyuncumuz daha satılıyor, ayrıntılar birazdan...

Kim ola ki?
Sosa. Yarin yöneticiler gelecek diyor arjantinden. 7 ile 7.5 milyon euro arası teklif yapacaklarmış mış mış...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

Mottaya teklif yok mu hiç  :bandit: hazır güney amerikaya gidilmişken bi nabız yoklansaydı.

Çevrimdışı Çağatay

Sosa. Yarin yöneticiler gelecek diyor arjantinden. 7 ile 7.5 milyon euro arası teklif yapacaklarmış mış mış...

Estudiandes ten mi peki bu yoneticiler

Çevrimdışı Savaş

Estudiandes ten mi peki bu yoneticiler
Aynen. Sezon kapandığında vardı bunların ilgisi Sosa'ya. Dedikleri doğru olabilir.

Çevrimdışı Çağatay

Aynen. Sezon kapandığında vardı bunların ilgisi Sosa'ya. Dedikleri doğru olabilir.

Satip 4 4 2 ye mi donsek acaba :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Tv'de verilmiyor herhalde. İnternetten izleyeceğiz artık.