2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842281 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar bu douglas'ın tam adı nedir hangi takımda oynuyor. yardımcı olabilir misiniz?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Viviano

Çevrimdışı Viviano

arkadaşlar bu douglas'ın tam adı nedir hangi takımda oynuyor. yardımcı olabilir misiniz?
http://www.transfermarkt.com.tr/douglas/profil/spieler/64590#ath
Şu arkadaş, Dinamo Moskova'da oynuyor.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Deniz

Bana gelen bilgide stoperin brezilyali olacagi yönünde,  toloi listede ama tabiki ilk hedef douglas ve rodolfo
Bu arada ben Dzeko dedigimde, gelmez diyenler bakiyorum neden dzekoyu zorlamiyoruza gelmisler.
Ben hala gelmeeeeezzz diyorum abi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ben hala gelmeeeeezzz diyorum abi :D

bundan sonra herkes gidebilirde gelebilirde 20 miyona euroluk transfet butcemiz var artik o yuzden her oyuncu gelebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

bundan sonra herkes gidebilirde gelebilirde 20 miyona euroluk transfet butcemiz var artik o yuzden her oyuncu gelebilir
abi tek başına dzekonun bonservisine 16 18 isterler zaten  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

gidiyor abi oyuncu ile 4.5 milyona anlaşılmış
klüb ile görüşüyorlar  :iblush:
Olm ingilizceden ceviri yaparsan Dzekonun menejeri Rpmaya gidecegini yalanlamis diyor @Tolga

Çevrimdışı TALAT

http://www.transfermarkt.com.tr/douglas/profil/spieler/64590#ath
Şu arkadaş, Dinamo Moskova'da oynuyor.

saolasın. tam da istediğim tipte. uzun, iri yapılı tabi performansını ve özelliklerini tam bilmiyorum ama iş yapar gibime geliyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

Olm ingilizceden ceviri yaparsan Dzekonun menejeri Rpmaya gidecegini yalanlamis diyor @Tolga
ben hala oraya gidecek diyorum işte transfer sonuçlansın bakarız  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Oyuncu satmayı bir gelenek haline getirmeliyiz ama bu senelik Ba, Atınç ve Ersan dışında satış olmamalı artık. Çarkın dişlileriyle çok fazla oynamamak lazım. 25 milyon Euro'ya yakın bir transfer geliri eksikleri kapatmak için yeterli.

Yapılması gereken şu, bir sene boyunca bu yazacağım isimlere alternatif arayıp seneye yine 14-16 milyon civarına Töre'yi, 7-8 milyona Pedro'yu ve 4-5 milyona 31 yaşındaki Sosa'yı, ertesi sene belki Tolgay'ı, Milosevic'i, Kerim'i, bir sonraki sene Oğuzhan'ı, Cenk'i satmak. Zaten stat ve sponsorluklar sayesinde artan gelirlere bir de her sene 20-25 milyon Euro civarı futbolcu satışı geliri eklersek harika olur.

Tabi bunları yaparken yerlerine gelecek oyuncular da yine ileride satılıp para kazanılabilecek oyuncular olmalı. Şu an RVP konuşuluyor mesela, kalitesinden kimsenin şüphesi yok ama bu yaştaki bir oyuncuya bu kadar para bağlamak ne kadar mantıklı? 1-2 tık daha düşük kalitede ama en kötü ihtimalle aldığımız paraya satabileceğimiz oyunculara yönelmeliyiz, Papiss, Remy gibi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı GÖRKEM

Ersan bu saaten sonra kalirsa isimiz yas.

Çevrimdışı Pascal

Pedro, Milosevic sağ ayaklı. Rhodolfo veya Douglas da alınırsa 3 tane sağ ayaklı stoper olacak.

Ersan ve Atınç her ikisi de sol ayaklı gidince, sol ayaklı stoper kalmayacak. 1 tane alındı diyelim. Bu durumda 3 sağ ayaklı, 1 sol ayaklı stoper oluyor (Tosic sol bek).

Yani
Sağ ayaklılar: Pedro, Milosevic, Rhodolfo (veya Douglas)
Sol ayaklı: XXX

2 sağ ayaklı, 2 sol ayaklı olursa daha dengeli olur. Bu durumda "acaba Pedro da mı satılacak?" diye bir soru geliyor akla...

Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kutay

https://twitter.com/atakankurt2/status/615904267594018820

Bu el bombasını da 5 e okutsak iyiydi be  :akuma:
kendi sonunu hazırlıyor ersan en ufak bir hatada çok tepki görür maç içinde halbuki orda bizde kazandığından  çok daha iyi para kazanacaktı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Savaş

Beşiktaş defansta top çeviriyor. Top şimdi Ersan'da.. Ersan ileriye uzun top gönderiyor.... Top taca çıktı...  x 1500

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimiçi Samet Ç

Rhodolfo'nun yanında Tosic'in oynaması lazım Ersan çekilmez bu saatten sonra.

Çevrimdışı Kutay

gs podolskiyi alıyormuş galiba gs tv'de ropörtaj falan yapmışlar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı saricasi

gs podolskiyi alıyormuş galiba gs tv'de ropörtaj falan yapmışlar
Podolski düz bir futbolcu tam bir forvet değil gsın bu sene işi zor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı safa burak

Ercan taner baskanla konustum atincin takimi bundesligaya cikamazsa atinc doner demis ben anlamadim 5 m yi de geri iade mi edecegiz

Çevrimdışı safa burak

Ercan Taner: "Fikret Orman ile görüştüm RP Leipzig Bundesliga'ya çıkamazsa Atınç geri dönecek. SL'de Beşiktaş hariç takıma da gidemez."

Mesaj bu birisi aciklasin lutfen

Çevrimdışı Tolga

Sol stoper kesinlikle Tosic olmalı.

1 sezon daha Ersan çekilmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...