2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841351 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Ben Şenol Hoca'nın buna yakın bir kadro kurmak isteyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağatay

Hayvan gibi şii yapıyorsunuz yauw  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serdkar

@AydinCingoz 41 Min.Vor 41 Minuten

Atınç'ın transferi gerçekleşirse BJK yaklaşık 14 milyon 985 bin TL kar edecek.O dönem Sinan Vardar, Küçük Çekmecespor'dan 15 bin TL'ye almış
 ‏@aziz_ustell 39 Min.Vor 39 Minuten

@AydinCingoz @Samiyen_1905  sen bu "transfere" inandın mı şimdi? Bi de "Cingöz" olacaksun

Beyler Yüklenin .... Aziz Ustelll kuduruyor...

‏@AydinCingoz 1 Min.Vor 1 Minute

BİLGİ! Şimdi @aziz_ustell aradı. "Atınç'ın transfer haberi doğrumuş. Hastaneye gidiyorum serum takacaklar" dedi.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Ulan her şeyi geçtim Salih'i liralık 5 milyon euroya verdiler bakın bonservisle değil o zaman neredeydi Fenerliler de şimdi gerilerinden atıyorlar  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

RVP - Başkan ile yemek bile yemiş. Hakan Gündoğar ve Alper Bahadır yazdıysa inanırım abi :)  :biggrinking:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

RVP - Başkan ile yemek bile yemiş. Hakan Gündoğar ve Alper Bahadır yazdıysa inanırım abi :)  :biggrinking:

Alper'e öyle çok kaptırmayın kendinizi o adamda yönetimi olabildiğince korur biraz seviyeli yaklaşmak en sağlıklı yoldur.  :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Van Persie'nin menajeriyle bugün Fener'in kulüp binasında toplantı yapılmış olmaz o iş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Bu Hulk'un yok kaleciyi içeri soktu yok topu patlattı videolarının hepsi bunun için düzenlenmiş düzeneklerle dolu videolar, neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor acaba Hulk ve Kulübü ?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Haziran 1'den beri söylüyorum. Çok büyük bomba patlatacak Fikret Orman. Az biraz tanıyorsam yapar.
Hakan Gündoğar
8 dk önce

Çevrimdışı Çağatay

ozi de vardır o yemekte
arkadaşını yalnız bırakmamıştır o  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Viviano

Alınabilseydi zamanında, çok büyük transfer başarısı olurdu. Bana göre free oyuncular arasında elden kaçan en büyük balık.

http://www.transfermarkt.com.tr/andre-ayew/profil/spieler/45403#ath

Çevrimdışı Türkay

Van Persie iyi güzel de asıl Dzeko zorlanmalı  :bandit:

Çevrimdışı talha

Alınabilseydi zamanında, çok büyük transfer başarısı olurdu. Bana göre free oyuncular arasında elden kaçan en büyük balık.

Hee free 8M sterlin imza parası aldı bu adam.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güle Güle Beşiktaşın Çocugu Atınç Nukan :by2: :by2:
İnş Çok iyi yerlere gelirsin :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Alınabilseydi zamanınada, çok büyük transfer başarısı olurdu. Bana göre free oyuncular arasında elden kaçan en büyük balık.

8 MİLYon İmza parası aldı Swensea dan böyle Free topcumu olur.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Dzeko da sıradayız :):)
çok zor bir transfer ve resmi teklifimizi yapmışız duyduğum kadarıyla
Başkan bizzat ilgileniyor.
rhodolfo ve doglas üzerinde öncelikli duruluyormuş  Başkada bir haber yok şimdilik  @Kemal

Çevrimdışı Fr1xsivE

Arkadaslar bukadar satıştan sonra şöyle bir kadro kurulamazmı ?

Yorumlarsanız sevinirim.

Yedekler ;

Tolga
Ersan
Tosic
Olcay
Kerim
Oguzhan
Cenk T.

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Türkay

rhodolfo ve doglas üzerinde öncelikli duruluyormuş  Başkada bir haber yok şimdilik  @Kemal

Rhodolfo Douglas efsane olur top da geçmez adam da  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Dostum şu yazılarını italik yazma okuma zorluğu çekiyoruz bizide düşün yaşlıyız görmüyoruz :D  @Viviano

Çevrimdışı Kemal

Başkan alıştı ve alıştırdı ser sene böyle güzel 1 transfer yapmaya , belkide alıştırmak üzere , o yüzden ben RVB veya Dzeko veya Cisse iyi bir isim geleceğinden ümitliyim @Necmi abi, Mitro gelirse dumur olurum .

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı UU1903

UEFA ile yapilan anlasmada her transfer donemini artida kapatma zorunlulugu var, o yuzden bu transfer donemi aldik aldik. Bir daha bu kadar gelir zor elde ederiz.

Bir de herkes masallah yabancilari doldurmus kadrolara da TFF yonetmeligine gore 8 yabancidan sonra her yabanci icin ciddi para veriliyor. 1M euro'ya kadar cikiyor bu para. O parayi da eklemek lazim transferlere.
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı sinanMCMIII

Başkana gösterin bunu ayarlar o sponsorluğu.  :icool: :icool: :icool:

RedBull sponsorluğuna bildiğim kadar sponsor olduğu takımların isim hakları da dahil...

Şanlı Beşiktaş'ımızın isminin önüne anca sıfat yerleştirilebilir, 100 M€ da verse 200 M€ da verse, sponsor ismi değil...
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo'nun yanına sol stoper arayın siz...  :eyes