2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843217 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

Rangnick, Atınç'dan bir Mertesacker yaratsa da Bayern'de izlesek.  :icool:

Çevrimdışı Orkun

Arkadaşlar merhaba.Bende foruma yeni katıldım.Sizce John Guidetti nasıl bir futbolcu.O da free bildiğim kadarıyla.Bizde iş yapar mı?

Çevrimdışı Anıl

5 milyon euro+1 milyon euro+5 yıl içinde satılırsa satıştan %20 pay muazzam iş :claps:

Fenerbahçe Ospina'yı alamıyormuş bu arada :)

Çevrimdışı Oktay A.

Demba Ba'yı anlarım yine ismi var ondan para eder diye. Atınç'a 5 milyon € verilmez. Bunlar yasal yoldan para aktarıyor kendilerine

Atincin 5e satildigi ortamda Semih 25e satilmali net

ahahahah renkliler kuduruyor gs forumlarında yazılanlara bakın  :kop: :kop: :kop: :kop:

Bol bol kudursunlar  :lol: adama sorarlar emenikeyi 3temmuz dan sonra  satmış gibi yapıp rusyaya gönderip ertesi sene perişanları oynayan adamı  1 m euro daha fazla verip neden geri aldık acaba diye sorsunlar atınç 5m euro ettiği yerde semih 25 e satılır demiyeceksin varsa talibi veriyorsa satın  kerkenezler  :evillol: :evillol: :lol: :lol: :steamed:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar merhaba.Bende foruma yeni katıldım.Sizce John Guidetti nasıl bir futbolcu.O da free bildiğim kadarıyla.Bizde iş yapar mı?

:hosgeldin

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boşuna renkli forumu aramayın direk ekşi'ye girin :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

"avrupadaki ingilizler takımlarına karşı galibiyetleri oyunculara sükse yaptırdı bjk alnının ak sütü gibi helal olsun paralar 1.2m'e beck'i alıyorlar süper transferler bjk doğru yolda transfer konusunda"

Bu arkadaş bizden biri olabilir mi? :D
Anıl?

Çevrimdışı Çağatay

Gervinho önce şu sümüğünü bi silmeyi ögrensin, helikopter kolay  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Rangnick, Atınç'dan bir Mertesacker yaratsa da Bayern'de izlesek.  :icool:

:uyucam:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Yanlışsam düzeltin

13 m  (demba ba)  +  5 m (atınç)  +  3,5 ( zarar limiti)  = 21,5 milyon euro

Kullanabileceğimiz para bu zannedersem. 3,5 m euro konusu geçiyordu ama net bilgi mi bilmiyorum.

1,7 beck diyelim. Geriye tam 20 milyon euro kalıyor.

Forvet için zaten sağlam isimler geçiyor ama stoper için de hazır elimizde para varken daha esaslı bir stoper bulup yanına franco veya milosevıc ı monte etsek olmaz mı?

belki rhodolfo da iyidir bilmiyorum ama stoper konusu çok önemli.bana kalırsa 7  8 milyona kadar çıkıp sağlam bir stoper almalıyız.

Bu arada herkese saygılar :eyes
Uzun süredir pasif şekilde takip ediyordum ama 20 m euroyu duyunca elim ayağıma dolaştı birdenbire yazıverdim :lol:
Malum alışkın değiliz böyle şeylere :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  14 dk.14 dakika önce
Ersanla ilgili tek dertleri şu an o 4.9 milyonun içinden ilave 1-1.3 milyon euro para almak ve bjk'ye 3.6- 4 yazmak. Bilin bunları."

Bu vakitten sonra o formayı Ersan'ın üzerinde görmek istemiyorum :akuma: :s20:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Töre'den Robben olursa, bir ihtimal :biggrinking:

Robben kim?  :kop:

edit:  :eyes

Çevrimdışı Sarp

"Adamlar amatör topcuya 5M Euro veriyorlar. Demba ba 13e gidiyor. Cenk'e 7 veriyorlar. Biz bırak transferi sponsor bulamıyoruz. Kombine fiyatlarını düşürüyoruz. Ulan bu takım şampiyon olmasa demek teknik iflas konumuna geçecekti"
Ahhhh ahhhh ipten aldılar sizi ipten!!!

Çevrimdışı Çağrı

Ersanla ilgili tek dertleri şu an o 4.9 milyonun içinden ilave 1-1.3 milyon euro para almak ve bjk'ye 3.6- 4 yazmak. Bilin bunları."

Yahu şu adam dolduruyor dolduruyor buraya geliyorsunuz gençler.

Twitter'daki herhangi biri o da söylediğini direk nasıl doğru kabul ediyorsunuz?

Sakin biraz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Viviano

Hayırlı sabahlar beyler

Emir Spahic hakkında ne düşünüyorsunuz? Yakışmazmı bize? Hem istikrar abidesi, hem serbest...
Sorun teşkil edebilecek konular yaşı 34 ve hafif bi öfke kontrol sorunu var okadar :D

Gerçi Fikret emmi'ye sorarlar ozaman peki Sivoku neden gönderdin diye
Güvenlik görevlisine kafa attığı için maçtan sonra Leverkusen'den kovuldu bu yıl. Hatta yargılandı falan diye biliyorum. Sakat oyuncu.

ysariusta

• Ziyaretçi

Size de yarqnılmaz vallahi bakın fenerbahçe akıllandı emre ve okanı uefa şampiyonu takımdan bedava alan adamı getirdiler şimdi nani yi çakıyor bunlara.  Mendes laxım size.  Çaksın q7 yi. Deveyi. Gs bak podolskyi tatil yörelerinede bekletiyır. Uzun bir tatil olacak demedi demeyin

Çevrimdışı atalay

Mertesacker'in kankisi  :evillol:

Şaka bir yana. Atınç maksimum teklifini hiçbir şey yapmadan aldı.

O fizik ve geriden oyun kurabilme becerisi (Sınırlı da olsa) önemli.

Çok ağır ve fundamentals becerileri kısıtlı. Onuda artık Rangnick hocam geliştirecek.

Pozisyon bilgisi ile kapatacak açıklarını.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ersan'ı 100.000 €'ya bile satsalar razıyım.Kalması çok büyük zarar getirecek.Yönetimin 3-5 hesabı yapmaması lazım böyle fırsatı bulmuşlar yollasınlar.