2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845569 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onder23

1-2 saatliğine gittim demba ba gitmiş beck açıklanmış kap lar gelmiş darısı bir stopere bir forvete bir de sol açığa  :sevinc :sevinc :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarının beğenmediği stoperler;

Milosevic: 3 milyon £

Atınç: 6 milyon euro

Pedro: 3 milyon euro + 2.5 milyon euro.

Ersan: 5 milyon euro + 3 milyon euro.

Bir yerde terslik var.

Çevrimdışı Çağrı

Faik Gürses denen vatandaşın haberini okudunuz mu :)

Şimdi bu gazeteci(!) nin Çinlilerin verdiği paradan haberi yok sanıyorum.

Sonra Demba'nın gitmek istemesinden haberi yok. Ama benim taraftar olarak var, nasıl olacak bu iş? :)

Hahahah bayadır böyle senaryo görmedim  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bundesliga 2 ekiplerinden Leipzig, Beşiktaş'ın genç stoperi Atınç Nukan transferi için görüşmelerini hızlandırdı.

İki kulübün her konuda anlaştığı vurgulanırken, transfere sıcak bakmayan Atınç'ın ikna edildiği bilgisine ulaşıldı.

Tarafların imzaları atması an meselesi. Bu transfer gerçekleştiği taktirde Beşiktaş'ın kasasına 6 Milyon Euro girecek.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

@ruzgarsagnak: Ersan da gidecek merak etmeyin. Orda sıkıntı sadece teyzem.

@ruzgarsagnak: Teyzemi yasal sakal da kesmiyomuş artık.

Çevrimdışı Deniz

Atinc>Ersan derdim hep.sadece futbolculugu ile degil kartal yuregiyle de böyle oldugunu gosterdi.
4 sene sözleşmeye sirtimi dayadim zaten diye egoistlik yapmayip ,bizi dusunup ikinci lig takimi da olsa gitmeyi tercih etti.helal olsun

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay A.

Sonra Demba'nın gitmek istemesinden haberi yok. Ama benim taraftar olarak var, nasıl olacak bu iş? :)

senelik 7m avroyuda zorla vermişlerdir kesin yoksa demba ba neden gitsin ki değil mi  :lol: :lol: adam utanmadan hepsini tek tek yazmış yanında neler götürdüğünü ulan zaten adamda İphone var hepsinin kayıdı telefonunda vardır sadece telefonunu alıp gitmiş desene şuna sen  :D :D

masa başı FAİK haber. NET  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 13:49:08 Oktay A. ]
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı cisse557

Genç oyuncularımıza böylesine teklifler gelirken tecrübeli oyunculara yönelerek iyi mi ediyoruz bilemedim.

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş dogru isler yapmaya basladiginda ilk bunlar rahatsiz olur.6 ya alip 13 e satmamiz renklileri ciddi rahatsiz etti.girin forumlarina okuyun hepsi Beşiktaş daha guclu kadro kuracak diye kan agliyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Şu an Pektemek'in yerine 17-18 yaşlarında genç bir forvet pişiriyor olmamız gerekir

Çevrimdışı Tolga

Ersan kalırsa tek stoper alınır çünkü Tosiç de stoper oynayabiliyor.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Beşiktaş dogru isler yapmaya basladiginda ilk bunlar rahatsiz olur.6 ya alip 13 e satmamiz renklileri ciddi rahatsiz etti.girin forumlarina okuyun hepsi Beşiktaş daha guclu kadro kuracak diye kan agliyor.

Link isteriz :)

Çevrimdışı Tugay

Ersan ne zaman gidecek ? Satılsın artık.

Çevrimdışı saricasi

Gervinho yu alma zamanı geldi  :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kutay

Demba Ba'yı anlarım yine ismi var ondan para eder diye. Atınç'a 5 milyon € verilmez. Bunlar yasal yoldan para aktarıyor kendilerine

Atincin 5e satildigi ortamda Semih 25e satilmali net

ahahahah renkliler kuduruyor gs forumlarında yazılanlara bakın  :kop: :kop: :kop: :kop:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atinc>Ersan derdim hep.sadece futbolculugu ile degil kartal yuregiyle de böyle oldugunu gosterdi.
4 sene sözleşmeye sirtimi dayadim zaten diye egoistlik yapmayip ,bizi dusunup ikinci lig takimi da olsa gitmeyi tercih etti.helal olsun

:claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Katar kulubu ile görüşmüş. Kendine ait plaj ve helikopter isteyince transferden vazgeçmiş kulüp.

Şaka değil gerçek.

Çevrimdışı Kutay

atıncın 5 milyon euroya satılması renklilere baya ağır gelmiş 2 saattir atınç konuşuluyor gs forumlarında  :kop: :kop:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

Demba Ba'yı anlarım yine ismi var ondan para eder diye. Atınç'a 5 milyon € verilmez. Bunlar yasal yoldan para aktarıyor kendilerine

ahahahah renkliler kuduruyor gs forumlarında yazılanlara bakın  :kop: :kop: :kop: :kop:

Kudursunlar  :evillol: Bizi görüyor musunuz hey kudurun ulan  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

Gervinho, Al-Jazira'dan helikopter, sahil alanı, seçeceği 3 araba, Fildişine sınırsız sayıda uçak bileti, €6m, villa istemiş. Transfer iptal oldu... Karşılayabilirmiyiz...???
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

Katar kulubu ile görüşmüş. Kendine ait plaj ve helikopter isteyince transferden vazgeçmiş kulüp.

Şaka değil gerçek.

Ordu da verelim mi  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

atıncın 5 milyon euroya satılması renklilere baya ağır gelmiş 2 saattir atınç konuşuluyor gs forumlarında  :kop: :kop:
hangi forum? link verin de biz de gülelim :)

Çevrimdışı FARUK

Şaka değil gerçek.

özerk bölge kuracaksa demek :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün Atınç'ı satacağız dedim GSli arkadaşlarıma dalga geçiyorlardı  :evillol: Bu gün aradım açmıyorlar  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

Link isteriz :)
Dur pcye gecim atim :).anuyu falan oku moral olur :)