2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845291 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Britos'un sözleşme uzatması isabet olmuş. Umarım bizimkiler bonservisiyle falan almaya çalışmaz şimdi de. Zaten bu adamı ve Bakary Kone'yi almaya çalışmak bana göre deli saçmasıydı. İkisi de patlar diye düşünüyordum ki galiba ikisinin de gelme ihtimali ortadan kalktı. Rhodolfo - Samba - Toloi - Douglas dörtlüsünden en az 1'i gelse yeter.  Ersan da gitseydi keşke 2 tane kaya gibi stoper alsaydık şu dördünün içinden.

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 02:02:00 MURAT ]

Çevrimdışı forzatunga

Ersan gitmezse her maç ıslıklanmalı adamın yaptığı bir tane iyi iş yok 1.5 milyon euro kazanıyor ne kadar güzel aynısı Mustafa ve Necip içinde geçerli.

evet ıslıklayınca paralar kasaya geri dönüyormuş çok mantıklı.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

ersan kesin olarak gitmiyor mu kaldı mı elimizde  ben hiç öyle bir haber görmedim :alala:
5 yıllık sözleşme istedi.
2.5 yıllığı kabul etmedi.Yani bir bakıma emri vaki yaptı Çin klübüne.Ben istedim ama olmadıya getirtti işi beyefendi.

Çevrimdışı Anıl

Allahın brezilyalısı gelmeyecek de, rvp bekliyoruz dzeko remy bekliyoruz hemi.  :lol: :lol:

anıl sen hala ronaldinho hayranı adamsın ya, sanırım herkese ronaldinho muamelesi yapmak gibi bir hastalığa yakalanmışsın.  :lol:

napoli britosla 1 sene uzattı, sözleşmesindeki hakkı kullanarak.

Ayrıca ne kadar gerçek bilmiyorum, beck 1 ile 1.2 arasında bir rakam alacakmış.
Anlamadım burayı abi :alala: Benim Ronaldinho olayı biraz trollemek gibi yani dalgasına söylüyorum :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Beyler ne opsiyonu. Britos haberini kimden aldiniz ben bir sey bulamiyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Demba ba nın son ingiltere senesi üstteki, altta ki persie nin son senesi.

Aldıkları dakikalara oranla, demba ba çok çok çok daha iyi sezon geçirmiş ingiltere de. Hesap edin işte.

Çevrimiçi Samet Ç

evet ıslıklayınca paralar kasaya geri dönüyormuş çok mantıklı.
benim fikrim bu bağrıma basacak alkışlayacak halim yok.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu arada Allah bizim taraftara akıl fikir versin Haber1903'e yorum yapan tayfayı alıp yakacaksın.
%99'u Atınç gitmesin diyor.Neymiş seneye takımın iskeletini oluşturacakmış...

Anlamadım burayı abi :alala: Benim Ronaldinho olayı biraz trollemek gibi yani dalgasına söylüyorum :D

Abilerini trollemeye, dalga geçmeye utanmıyormusun? 40 kırbaç yazdım sana.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Viviano

Vlaar hakkında balon, kötü, çok sakatlanıyor falan denilmiş de, 2014 Dünya Kupası'nın en iyi savunma oyuncusuydu bana göre. En temiz müdahaleler, en iyi fizik gücü falan bu adamdaydı. Beğenmeyenler burun kıvıranlar falan olmuş da adam zaten Premier League'de 8-14 arası her takımda oynayabilir şuan istese. Gelmez zaten.

Vlaar hakkında balon, kötü, çok sakatlanıyor falan denilmiş de, 2014 Dünya Kupası'nın en iyi savunma oyuncusuydu bana göre. En temiz müdahaleler, en iyi fizik gücü falan bu adamdaydı. Beğenmeyenler burun kıvıranlar falan olmuş da adam zaten Premier League'de 8-14 arası her takımda oynayabilir şuan istese. Gelmez zaten.

Geçen sene 20 ye yakın maç kaçırdı sakatlıklardan

Ondan önce yine 20 ye yakın maç kaçırdı sakatlıklardan.

Ama tabi dünya kupasında iyi oynadı, bu yeter. varsın bizde de oynamasın 15-20 maç  :lol:

Çevrimdışı Viviano

Haber1903'e genelde 15-18 yaş arası küçük Beşiktaş'lılar yorum yazıyor. Quaresmasporlular falan var. Haberleri okuyup çıkın size tavsiyem. :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Abilerini trollemeye, dalga geçmeye utanmıyormusun? 40 kırbaç yazdım sana.  :lol: :lol:
Neyse Eylülün ilk haftası Antalyadayım denk gelse de maça gitsem :icool:

Çevrimdışı Tugay

Ersan gitmezse forma vermesinler.Zaten takıma zarar.

Çevrimdışı Anıl

Haber1903'e genelde 15-18 yaş arası küçük Beşiktaş'lılar yorum yazıyor. Quaresmasporlular falan var. Haberleri okuyup çıkın size tavsiyem. :evillol:

:)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Viviano

Geçen sene 20 ye yakın maç kaçırdı sakatlıklardan

Ondan önce yine 20 ye yakın maç kaçırdı sakatlıklardan.

Ama tabi dünya kupasında iyi oynadı, bu yeter. varsın bizde de oynamasın 15-20 maç  :lol:
Geçen sene takip edemedim ben Aston Villa tarzı takımları PL'de. Benim aklımdaki düşüncelerin tamamı Vlaar ile ilgili, 2014 Dünya Kupası'ndan. Sakatlıklarının temel sebebi neydi ki? Bir mi yoksa birden fazla sakatlık sonucu mu 20'den fazla maç kaçırdı? İngiltere'de oyuncuların fazla sakatlanmasının sebebi bazen 2-3 günde 1 maç yapmak olabiliyor.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Geçen sene takip edemedim ben Aston Villa tarzı takımları PL'de. Benim aklımdaki düşüncelerin tamamı Vlaar ile ilgili, 2014 Dünya Kupası'ndan. Sakatlıklarının temel sebebi neydi ki? Bir mi yoksa birden fazla sakatlık sonucu mu 20'den fazla maç kaçırdı? İngiltere'de oyuncuların fazla sakatlanmasının sebebi bazen 2-3 günde 1 maç yapmak olabiliyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/ron-vlaar/verletzungen/spieler/30697

birden fazla sakatlık ama genelde nüksetme şekli.

Çevrimdışı Kutay

kardeşim merak ettim putine olan hayranlığın nerden geliyor  :biggrinking:
adam karizma başlı başına  sempatim var tam olarak bende bilmiyorum neden sevdiğimi  :evillol: :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Viviano

Bu arada söyleyeyim RvP eğer gelirse büyük ihtimal son takımı oluruz biz.

Çevrimdışı Alper1903

Gelirse araplara iteleriz

Çevrimdışı Ersoy

Hiç bir türlü gelmez bize o.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!