2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853716 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

En kötü ihtimal Papiss alınacak rahatım :D Douglas gelsin Douglas
Sen de var ya  :evillol: :evillol:

O adam bayern e gidecek
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet57

Sunun altini cizmek isterim; bence Mitroglou cok kucumseniyor. Ba'dan sonra Almeida falan. Mitrouglu bence en az Ba kadar etki yapar bu takima. Hele sezonun ikinci yarisi sahada sadece gezen ve her ikili mucadelede kendini yerde bulan Ba vardi. Mitrouglu oküz kadar guclu oldugu gibi, dar alanda da etkili olabilen, iyi donebilen, iki ayagini da kullanan bir santrofor. Cok iyi ozellikler barindiriyor.

Çevrimdışı Tolga

Alabileceğimiz adamlara yönelsek daha iyi olur sonuçta zamanla da yarışıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

En kötü ihtimal Papiss alınacak rahatım :D Douglas gelsin Douglas
Bence de forvete yoğunlaşmamak gerek, yarın Beck açıklansın 2 tane iyi stoper gelsin. Forvet olarak kim gelirse gelsin ligde 20 golü bulacak zaten :)

Çevrimdışı TØLGA

O adam bayern e gidecek
senin dediğin shaktar'daki değilmi :D
samet defans olanı diyor galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

O adam bayern e gidecek
Mevkisi stoper olandan bahsediyorum :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Bence de forvete yoğunlaşmamak gerek, yarın Beck açıklansın 2 tane iyi stoper gelsin. Forvet olarak kim gelirse gelsin ligde 20 golü bulacak zaten :)

:claps:

Çevrimdışı Deniz

Mevkisi stoper olandan bahsediyorum:D
Kara boğa desene  :evillol: :evillol:
Zor transfer değil olursa efsane olur  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JoseDemba

@gokmenozcan  31 sn.32 saniye önce
Beşiktaş, Konoplyanka için 3,5 milyon Euro'ya kadar çıkmaya hazır.  2,5 net, maç başı ve bonuslarla birlikte...  :alala:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş Kulübü Yönetimi, Almanya 2. Ligi takımlarından RB Leipzig'in 6 milyon Euro'luk teklifini kabul ederken Atınç Nukan'ı ikna etmeye çalııyor.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; bugün Beşiktaş Kulübü Teknik Diretörü Şenol Güneş ile bir araya gelecek olan Atınç Nukan tecrübeli teknik adam ile bir görüşme gerçekleşirecek.

Yapılacak görüşmenin ardından Atınç Nukan'ın geleceği ile ilgili karar vereceği bildirildi.

Çevrimdışı Deniz

Beyler bu sene forvette cenk tosun parlar demedi demeyin.O adama +17 gol yazıyorum ben  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Ne Van Persie si ya Dzeko geliyordu ne güzel  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Kulübü Yönetimi, Almanya 2. Ligi takımlarından RB Leipzig'in 6 milyon Euro'luk teklifini kabul ederken Atınç Nukan'ı ikna etmeye çalııyor.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; bugün Beşiktaş Kulübü Teknik Diretörü Şenol Güneş ile bir araya gelecek olan Atınç Nukan tecrübeli teknik adam ile bir görüşme gerçekleşirecek.

Yapılacak görüşmenin ardından Atınç Nukan'ın geleceği ile ilgili karar vereceği bildirildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Top Şenol hocada işimiz var gençlere değer vermesi sıkıntı bence

Çevrimdışı talha

Beyler Ersan ve Atınç gitmekten vazgeçerse geçmiş olsun stoper alınmaz.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat_

Sezon bitimi ile beraber transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Yönetimi, Demba Ba'nın ardından Atınç Nukan'ın satılması için Atınç'ın onayını bekliyor.

özel haber dedigi buymus

Çevrimdışı Anıl

Beyler bu sene forvette cenk tosun parlar demedi demeyin.O adama +17 gol yazıyorum ben  :bandit:
1. forvet olarak oynarsa 15-20 arası atacaktır. Ama forvet kesin alınacak o yüzden 2. forvet olur. 2. forvet olarak da 10-15 arası atar.

Pektemek bile 5-10 arası atacak bu sene :)

Çevrimdışı Deniz

MAME DIOUF a ne dersiniz?

Çevrimdışı okansosa

Ersan yandı ki ne yandı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

1. forvet olarak oynarsa 15-20 arası atacaktır. Ama forvet kesin alınacak o yüzden 2. forvet olur. 2. forvet olarak da 10-15 arası atar.

Pektemek bile 5-10 arası atacak bu sene :)
5 bile atamaz bence  :bandit:

Çevrimdışı GÖRKEM

Mitroglu'yu sadece satmayi mi düsünüyorlar yoksa kiralik verilmesi de mi söz konusu?

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ayayhan

şöyle bir bakındımda

bize ancak soldado uyar

adam yedek ama 2 senesi var inermi 6-7 bunlar

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ersan gitmezse 1 stoper alınır.

Çevrimdışı talha

Ersan yandı ki ne yandı

Yandı mı? Bence onun Beşiktaş kariyeri an itibariyle bitti de haberi yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Bende isterim Remy gelsin de;

Remy, haftada 80.000 pound kazanıyor. Bonservisi, 13.2 milyon euro.

Kim zor; kim kolay. Hesaplayın.  :eyes