2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855749 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

Yahu kardeşim gördün işte 6 ya aldın 14 e sattın. Şimdi gidip 4-5 liralık adam aramaya hacet yok. Hedef büyütüp 8-10 arası adam alman lazım. Ama alacağın adam 32 yaşında olmayacak, olmayacak ki en kötü yine 7-8 e okut bi yerlere.
van persie gelse onu okutamayacağını mı düşünüyosun
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

Rvp gelirse 2 yıl net katkı alırsın ondan sonra ver elini MLS  :)

Çevrimdışı TALAT

bence remy için 8'e kadar çıkmak mantıklı. yaşı 2 sene oynatıp tekrar satmak için müsait.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı tguesbb

Murat özen gelişmeler diyor transfer geliyor atınçla ilgili sanırım

Çevrimdışı Deniz

arkadaş şunu anlamıyorum ben dzeko gerçekçi remy gerçekçi oluyoda RVP neden olmuyor  :biggrinking:
bir bekleyin bakalım
dzeko da bence gelmez.

Remyle RVP bir değil  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

MLS takımları bonservis vermiyor.

Hindistan takımları bonservis vermiyor.

Çin takımları katar takımları bonservis veriyor.

34 yaşında adama da teklif vereceklerini sanmıyorum öyle uçarak.

Çevrimdışı eyupogluemre

Beyler gerçekçi davranıp Loic Remy'ye yürüyelim derim ben :bandit:

+1 👍

Performans olarakta en büyük katkıyı Remy sağlar. Mitroğlu Demba Ba'dan sonra Almeida etkisi yaratır 😄

Çevrimdışı TØLGA

forumun üstüne bir soğuk su flen dökün millet RVP istemezükkk diyor resmen yönetim göreve  :biggrinking: :biggrinking: @Çağrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Yahu kardeşim gördün işte 6 ya aldın 14 e sattın. Şimdi gidip 4-5 liralık adam aramaya hacet yok. Hedef büyütüp 8-10 arası adam alman lazım. Ama alacağın adam 32 yaşında olmayacak, olmayacak ki en kötü yine 7-8 e okut bi yerlere.

hedef büyüteceksin dogru söylüyorsun. ama dogru hamle ile büyüteceksin. o parayla 2 tane üst düzey Stoper alirsin. veya 1 Stoper 1 Kanat Oyuncusu alirsin.

bu alinacak 2 Oyuncunun katkisi her halükarda 1 Oyuncunun sana verebilecegi katki'dan daha büyük olur. @Armağan Bozkurt
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 01:05:52 GÖRKEM ]

Çevrimdışı TØLGA

dzeko da bence gelmez.

Remyle RVP bir değil  :bandit:
valla ben ikisinede tavım bizim yönetim şuanda RVP ilgileniyor anladığım kadarıyla
ikisinden kim gelse sesim çıkmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

bizim duyumculardan sen bilmessin  :evillol:
papis cisse gelecek  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Rvp marka, psikolojik avantaj, ürün konularında remyden çok önce olur ama remyi de 30 unda 10 a satabiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Dzeko gerçekçi hedef oluyor. Bonservisle almaya kalksan 20 milyon euro kiralasan 8 milyon euro yıllık 5 vereceksin ama Rvp gerçekçi olmuyor şaşırıyorum bazen. :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ronaldinhoda gelsin diye ağlaşıyordu millet. ne oldu? gitti allahın unuttuğu yere aldı paraları yaptı alemleri, şimdi bir başka alem noktası antalyaya geldi. Adamın futbolla ilgisi yok.

Çevrimdışı Anıl

bu van persie haberleri nerden çıktı  :alala:
Aha harbiden doğru galiba :evillol:

Çevrimdışı Efe

sezon içinde keşke Ba yı satmasaydık demeyiz inşallah
inşallah öylesini bulmak çok zor ama adam kendi gitmek  istedi kalsaydı yararlı olmayaabilirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  6 dk.6 dakika önce
Gelişmeler gelişmeler toplansın hep gelişmeler :)

Bu da Rvp'yi yazacak :D

Çevrimdışı Kadir G.

İstediğimiz isimler Ba yı yakalar vodafone atenada daha iyi takımla oynayacaklar.

Çevrimdışı Deniz

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  6 dk.6 dakika önce
Gelişmeler gelişmeler toplansın hep gelişmeler :)

Bu da Rvp'yi yazacak :D
RVP yi yazamaz  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet57

Van Persie falan bos isler. Bu adam Turkiyeye gelmez. Neden gelsin? Fena para alacak United'dan.

Hem biz gelecegi dusunmeliyiz. Finansal acidan surda iyi hamleler yaparken Van Persie'ye okadar para dokmek sakat is, ki Van Persie 2 sezon onceki RVP degil asla.

Remy veya Mbokani isimizi fazlasiyla gorur. Iyi bir sol kanat, arka ikili Djilobodji-Douglas, sagda Beck. Bu takim ezer ligi. Ozaman Sampiyonluk, stad ve SL geliri ile Rvp gibi bir oyuncuya yonelebiliriz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

En kötü ihtimal Papiss alınacak rahatım :D Douglas gelsin Douglas

Çevrimdışı Deniz

neden  :alala:
Çünkü taraftarın doldurması,
bizim onun maaşını ödeyebilecek durumumuz yok
Uefa sadece bonservis kısıtmalası koymadı,maaş kısıtlaması da koydu.
Şu an trde hiçbir takım RVP nin maaşını ödeyemez.