2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872779 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Finali var turnuvanın yarın  isveç portekiz daha ne kadar oynayacak  :evillol:

Avrupa Şampiyonasından bahsediyorum finali olduğunu biliyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Beyler sakin olun. Genc futbolcularin kadromuzda yer almasinin ne gibi sakincais olabilirki, artik bizim kluptede gelisebileceklerini ve daha yukske fiyatlara "avrupa" da klup bulabileceklerini gorebiliyorlar. Bu bence cok onemli. Artik Turkiyenin emekli olma zamani gelmis futbolcu cennetinden cikmasinin zamani geldi de geciyor.
Pedro, milosevic, Tore, Oguzhan, kerim Frei, Atınc bunlar aslinda cok guzel projelerdir. Bunlarin devaminin gelmesi gerek.
Ayrıca Burda adi gecen her futbolcununda Besiktasa gelecek diye bir sarti yok, sonucta klupten kimse bu isimleri burda soylemiyor. Bizler es dost icerden, disardan aldigimiz bilgilerle konusuyoruz. Fikir tartismasi yapiyoruz.
Forum oldugunu, ortak noktamizin BESİKTASK oldugunu unutmayalim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hazır free iken al, getir.

Bütün kırıkları toplayalım :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Beni konoplyankanın gelmesi değil pektemeki yollayıp free guidettiyi almak mutlu eder. Taş gibi hücum hattımız olur. Onu da satarız.

Çevrimdışı Viviano

Beni konoplyankanın gelmesi değil pektemeki yollayıp free guidettiyi almak mutlu eder. Taş gibi hücum hattımız olur. Onu da satarız.
Pektemek'i hiçbir güç bu takımdan yol-la-ya-maz!

Çevrimdışı Deniz

+1903.Yolla pektemeği getir bu adamı 2 seneye 10 milyon €ya satarsın..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Bizim yonetim niye hala bu guidetti ile gorusmuyor diye 50 kere yazdim herhalde
bizim bilmedigimiz bir sey mi var yada bu adamda goremedigimiz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Viviano

Belki görüşüyorlardır gizliden gizliden. Bilemeyiz ki neler olup bittiğini. Ama görüşülmüyorsa da bir şekilde iletmek gerekiyor aslında. Ali Ece'ye falan mail atabiliriz aslında.

Çevrimdışı ZEKI

Belkide gorusuyorlardir. Bilmiyoruz ki  :dontknow:

Çevrimdışı Çağatay

Belki görüşüyorlardır gizliden gizliden. Bilemeyiz ki neler olup bittiğini. Ama görüşülmüyorsa da bir şekilde iletmek gerekiyor aslında. Ali Ece'ye falan mail atabiliriz aslında.

Ben o kadar da gizli kalacagini sanmiyorum mutlaka ufakta olsa bi haber cikardi
ama hakkaten gizli bir sekilde yürütür de ortaya cikarirlarsa da bravo derim

Çevrimdışı Viviano

Ben o kadar da gizli kalacagini sanmiyorum mutlaka ufakta olsa bi haber cikardi
ama hakkaten gizli bir sekilde yürütür de ortaya cikarirlarsa da bravo derim
Opare çatpat çıka geldi, Sosa aynı şekilde hatta bu yıl Beck'in geleceği bile son 1-2 gündür ortaya çıktı adam birden geldi. Bizim yönetim biraz gizli iş yapmayı seviyor. Bakarsın Guidetti çıkıp gelir hiç tahmin bile edemeyiz. :lol:

Çevrimdışı OnizukaSensei

Remy-Guidetti-Cenk guzel olurdu.

Çevrimdışı Çağatay

Opare çatpat çıka geldi, Sosa aynı şekilde hatta bu yıl Beck'in geleceği bile son 1-2 gündür ortaya çıktı adam birden geldi. Bizim yönetim biraz gizli iş yapmayı seviyor. Bakarsın Guidetti çıkıp gelir hiç tahmin bile edemeyiz. :lol:

umarim getirirler hem rotasyon icin onemli hemde tutarsa bedava aldigimiz adamdan para kazaniriz daha yasi da genc avrupa piyasasi olan birisi. Ayrica olurda cift forvetli oynarsak veriminin cok artacagi aşikar.

Çevrimdışı TØLGA

@Anil seninki geliyormuş alıyormusun antalyaspor forması  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Mesela o kadar farkeder ki.

Remy-Cenk-Mustafa

Remy-Cenk-Guidetti.

Şu ikisi arasında ki fark seni şampiyon yapar.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Savaş

Evet dün ben yedek olarak kwauke yi alalım dedim nesi yanlış bunun.adam şut atıyor adam geçiyor kafa vuruyor.büyük takımsanız kadronuzda en az 3 golcü olmalı bizde şuan tek golcü var.ucuz alternatiflerin olmadı lazım.tabi para olursa daha iyisi lazım.bizde şuan para en büyük sorun.yazdığım oyunculara saçmalık diyen kişiye soruyorum yedek golcü tercihin nedir yada böyle bir tercihin varmı yoksa iki golcüyü yeterlimi görüyorsun.bu son uyarım eğer karşınızdaki kişinin yazdıkları sizi tatmin etmiyorsa nedenini yazın.daçmalık v.b gibi kelimelerle devam ederseniz ceza alırsınız.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla abi elbet vardir yedek olarak gördüğün Turkiye'den beğendiğin futbolcular mesela Mersindeki Nakoulma'yi begeniyorum bende ama alamayiz yani olmaz :) Boyle anadoludan futbolcular alındığı zaman beklenti cok yüksek olduğu icin tepki çeker.  Burda yazıldığı zaman bile büyük tepki olurken alındığını dusunsene bir de :) En guzeli afrikadan veya guney amerikadan iki üç genc bulmak ki onu da kim yapacak işte. .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Mesela o kadar farkeder ki.

Remy-Cenk-Mustafa

Remy-Cenk-Guidetti.

Şu ikisi arasında ki fark seni şampiyon yapar.  :evillol:
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Valla abi elbet vardir yedek olarak gördüğün Turkiye'den beğendiğin futbolcular mesela Mersindeki Nakoulma'yi begeniyorum bende ama alamayiz yani olmaz :) Boyle anadoludan futbolcular alındığı zaman beklenti cok yüksek olduğu icin tepki çeker.  Burda yazıldığı zaman bile büyük tepki olurken alındığını dusunsene bir de :) En guzeli afrikadan veya guney amerikadan iki üç genc bulmak ki onu da kim yapacak işte. .

İlhan Mansız da korenin Samsung şehrinden gelmişti. yedek oyuncu bakıyoruz ucuz işini görecek yedek kalmayı sorun etmeyecek oyuncu olacak.benim yaptığım kadroda hücum hattı ikili olduğu için 4 oyuncu yazdım .4 tane süper kalite oyuncuyu kadroya dahil etmek zor.

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 21:30:37 MURAT ]

Çevrimdışı Ersoy

Derin Beşiktaş mıdır nedir geri dönmüş.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

İlhan Mansız da korenin Samsung şehrinden gelmişti.

ilhan mansiz Türk abi. Ben yabancilardan bahsediyorum. Cenk de antepten geldi mesela.  Sikinti yabancilarda.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

ilhan mansiz Türk abi. Ben yabancilardan bahsediyorum. Cenk de antepten geldi mesela.  Sikinti yabancilarda.

Baliç diyeceğim onuda yabancı saymayacaksın.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Savaş

Baliç diyeceğim onuda yabancı saymayacaksın.

Abi istisnalar var sana dün aksam Fernandaoyu soylemistim mesela :) ama Kweuke falan olmaz abi ya. Hele Eneramodan sonra olmaz. Valla olmaz. Olmaz yani :D

Çevrimdışı can1903

Konoplyanka twitterdan Ya Atletico Ya Beşiktaş diye yazdı bakalım ..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..