Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen olcayı bir daha izle istersen
alper diyorki aldıgımız bonservis parlaarını cogunlugunu harcıyamayacagız kısıtlama varmıs onunda uzerindeeğerki varsa bu oranda hayli yuksekse töre satılmasınki ben bunu diyorum düşünün:)
Töre ye bahsedilen teklif varsa anında satmalı Volkan Şen ve Dzsudzsak a çökmeliyiz. Ancak yalan gibime geliyor.TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rubin Kazan UK @RubinKazanUK 10 dk.10 dakika önce Rumours in Turkey suggest we've bid €1.5m for Mustafa Pektemek. 90% sure it's rubbish
Yahu ne Volkan Şen'i? Bugünün de bomba isteği bu mu?
Saçmalıyorlar. Eğer BJK açıklama yazmadıysa ayrı ama denklik dedikleri şeyyaıyordu orada istediğin gibi harsarsın. Sadece açık vermek kar-zarardan o kadar.
Ahahaha volkan şen diyip ortalığı kızıştırmak istedim biraz yoksa volkan istanbul takımlarında oynayamaz TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hadi kıvırma
Stoper falan hikaye, ben forveti napacaklar onu çok merak ediyorum
Doğru valla Kweuke'ler, Teofilo'lar, Webo'lar, Niasse'ler isteyenler de gördük buralarda.
Pektemek ne güne duruyor
Bizim Basketbol takımımızın hali ne olacak :(