2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876970 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Atkar

Mechul habercinin söylediklerine inanmıyorum fakat doğruysa Töre 15'e direk satılmalı

Çevrimdışı Viviano

Pektemek'e teklif mi? Sat sat sat sat sat sat :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Pektemeki alsınlar para önemli değil.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

çok isteyenler arasında değilim ama şu şartlarda en uygunu o  :D
şenol güneşin elinin değdiği oyuncular bir değişim yaşıyor gelişiyor doğrudur
pektemeğin yeteneğinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ben oyun planı yok
dan dun giriyor ve o yüzden bu kadar çok sakatlık yaşıyo ben pek bir farkı olacağını düşünmüyorum
5 6 gol atsın kafi benim için  :ok:

Hani kafamda deli sorular var derler ya  :) Bu Çin takımları siz nasıl Britos'u, Samba'yı, Toloi'yi bekliyorsanız onlar da bizim gitmesini 4 gözle beklediğimiz Ersan'ı öyle bekliyorlardır. Ersan bunların hepsinden daha pahalı transfer Çin'lilere göre ve bize göre ise bunların en kazması . Adamlar hiç mi iş bilmezler. Düne kadar yönetime veryansın ediliyordu neden Ersan'la bu kadar uzun sözleşme yaptınız diye. Hatta bedavaya  verelim gitsin diyenler vardı. Şimdi iyi para kazanma yolundayız. Bir konu da Atınç ile ilgili. Bu çocuk kaç maç oynadı ki adamlar 5 milyon euro veriyor. Benim bildiğim Alman'lar boş yere bu kadar para vermez hele üst düzey takım değilse hiç vermez. Aslında sorular daha çok ta başka sefere artık  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar Beck'te bitmiş. Glen Johnsonda bitmiş. 2'sinin sözleşmesi Şenol Hocaya sunulmuş hayırlısı. :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop:

https://twitter.com/SporVine/status/615531307620282368

Şaka maka hakkaten Tolgay'ın fiziği yerinde. Zencinin biri geldi omuz attı adam düştü Tolgay ayakta kaldı. Videodaki gibi 2-3 pozisyonu daha var :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kutay

şenol hoca becki tercih edecektir diye düşünüyorum inşallah beck gelir
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Viviano

Bu Glen Johnson haberlerini kim çıkarıyor yahu?

Çevrimiçi Mehmet57

Tore cok iyi,cok guzel. Yetenekli, kilit acabilen oyuncu. Ama 15 milyon :claps:

Çevrimdışı ahmetx

bu gidişle takımda oyuncu kalmayacak satma anlamında ne bereketli bir yıl yaşıyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

bu gidişle takımda oyuncu kalmayacak satma anlamında ne bereketli bir yıl yaşıyoruz.
daha kimseyi saatmadığımızıda belirtmek gerek kap gelmedi ba'da bile  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar Beck'te bitmiş. Glen Johnsonda bitmiş. 2'sinin sözleşmesi Şenol Hocaya sunulmuş hayırlısı. :alala:
Bence " glen imza atti " diye takipvi kasan duyumcular laflarini yememek icin bunu ortaya atiyor.€aslında glen de bitti de biz becki sectik "ayağı yapacaklar :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

daha kimseyi saatmadığımızıda belirtmek gerek kap gelmedi ba'da bile  :biggrinking:
ba vazgeçip gelebilir.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

O isimsize güvenmem ama töreye 15 geldiyse bile az.

Çevrimdışı ahmetx

ben ersan işinin olmayacağını düşünüyorum ama Atınç gidecek.

Çevrimdışı can1903

Töre 15 M € + %15 paya ne dersiniz ?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Bu Glen Johnson haberlerini kim çıkarıyor yahu?

Daha once glen bitti diyen duyumcular :)

Çevrimdışı Mehmet Ali

Ba ile ilgili satış KAP'ının gelmemesi beni çok rahatsız ediyor  :alala:

Çevrimdışı Viviano

Töre 15 milyon € düşündürür ya. Arada kalınacak bir teklif. Satılsa alternatifi var mıdır gündemimizde acaba?

Çevrimdışı TØLGA

Ba ile ilgili satış KAP'ının gelmemesi beni çok rahatsız ediyor  :alala:
beni etmiyor kalsada üzülmem  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat C

:kop: :kop: :kop:

https://twitter.com/SporVine/status/615522353162924032

Gürcan Bilgiç işte. 2-3 sene evvel Türkiye kupası maçında Kayseri - fb maçı penaltılara kalmıştı. Kayserili bir futbolcu penaltı atarken "sol ayaklılar genelde kaçırır ya hayırlısı demişti" tarafsız yorumcu  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Viviano

Daha once glen bitti diyen duyumcular :)
Glen hem masraflı, hem de gereksiz olur şuan için. Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak o zaman başka oyuncularla ilgileniriz zaten. Şuan ihtiyacımız olan kişi Beck'tir. Maddi açıdan da bize çok uygun.