2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12879032 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

trabzon istiyorsa BEŞİKTAŞA hayırlı olsun gençler  :evillol: :evillol:

https://twitter.com/Efsanespors/status/615524996325224448
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler burda Atinca cevapi bekleniyor diyor..
Yani Klüpler anlasdi ama Atinc daha onay vermedi ...

Bu Almancadan da hiçbişey anlamıyorum ya :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Beyler burda Atinca cevapi bekleniyor diyor..
Yani Klüpler anlasdi ama Atinc daha onay vermedi ...
Bence atinc yok diyemez eger kulup paraya ihtiyacımız var derse..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

trabzon istiyorsa BEŞİKTAŞA hayırlı olsun gençler  :evillol: :evillol:

https://twitter.com/Efsanespors/status/615524996325224448
eskiden trabzon alır parlatır Gs alırdı şimdilerde Trabzon anlaşıyor ama biz getiriyoruz.Trabzon onu alamaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tapatalk kullan

Mobilden girmiyorum, tuhaf geldi sadece sorunu merak ettim.yoksa zaten okuduk geçtik o sayfayı.

Çevrimdışı Viviano

Ersan'ın şuan şu teklifleri reddetmesi resmen kulübe yaptığı ihanet. 2,5 yıl neyine yetmiyor be adam 2,5 yıl oyna sonra dönersin geri Türkiye'ye. İlla 4,5 yıl garanti para alacaksın yani. Açgözlülük böyle bir şey. Umarım takımda kalmaz bu saatten sonra.
Öte yandan Beck'i harika fiyata kapatmışız. Güzel bir transfer ve transfer başarısı. Tebrik ediyorum yönetimi. Darısı stoper-sol kanat-forvet transferlerinin başına :lol:

Çevrimdışı TØLGA

evet andreas beck'in maçlarını izlemek isteyen ve zamanı olan varsa buyurun maçlar burada

http://livefootballvideo.com/teams/hoffenheim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

Sağ bek aldık eyvallah da sol kanat almazsak sıkıntı büyük

Çevrimdışı Renton

Bu arada pektemek için Rubin Kazan 1.5 milyonluk bir teklif de bulundu.
Derin yazmis

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Viviano

Sol kanat büyük ihtimalle alınır diye düşünüyorum. Özellikle Şenol Hoca'nın sol kanada Bursaspor'daki gibi Cedric Bakambu tarzı skorer ve dinamo bir kanat oyuncusu istediğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Abdullah

evet andreas beck'in maçlarını izlemek isteyen ve zamanı olan varsa buyurun maçlar burada

sabahtan beri böyle bir şey arıyordum  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Kap gelmeden hicbir transfer bitti sayilmaz temkinli davranalim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eyvallah genç adam :biggrinking: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada pektemek için Rubin Kazan 1.5 milyonluk bir teklif de bulundu.
Derin yazmis

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahım sana geliyorum  :ishock: :ishock: :ishock: (Sallama bile olsa hayali bile güzel)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

Allahım sana geliyorum  :ishock: :ishock: :ishock: (Sallama bile olsa hayali bile güzel)
doğru olma ihtimali çok az ama eğer doğruysa buralar yıkılır  :sevinc :sevinc
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Hasan Akten

Sol kanat büyük ihtimalle alınır diye düşünüyorum. Özellikle Şenol Hoca'nın sol kanada Bursaspor'daki gibi Cedric Bakambu tarzı skorer ve dinamo bir kanat oyuncusu istediğini düşünüyorum.

Ben de Şenol hocanın Olcay'ı yeterli bulmayacağını düşünüyorum. Zaten yazmaktan sıkıldım ama Olcay'ı izlemek hayat enerjimi alıp götürüyor :akuma:

En kötü Kerim oynar inşallah.

Çevrimiçi Mehmet57

Beck, Douglas, Djilobodji, Dzsudzsak, Remy.

Kaleci gelmeyecek gibi ne yazik ki.

Ersan gitmeyecekse yedek kalir Milo ile, Djilobodji'in 1 senesi kaldi sozlesmesinde. Sol ayakli, sag'a Douglas.
Ersan giderse yedek sadece Milo kaliyor, Pedro bence Porto'ya satilir veya Josue karsiliginda takas edilir. Oyle olursa buyuk ihtimal yedek stopperler Dusko ile Milo olur, solbeke Motta gecer gibi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

doğru olma ihtimali çok az ama eğer doğruysa buralar yıkılır  :sevinc :sevinc
Sezonun transferi olur. Tek adam almasınlar sadece Mustafa Pektemek'i göndersinler, tek laf edersem beni bu foruma gömsünler  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sene Pektemek'in yılı olacak  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Akten

Kap gelmeden hicbir transfer bitti sayilmaz temkinli davranalim

Öyle tabi de sonuçta bir sağ bek alınacak orası kesin. Beck olmaz Glen olur. Ya da ismi hiç geçmeyen biri gelir. Benim korkum sol kanada hiç transfer yapılmaması.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK