Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birinin sağında Gökhan Gönül, birin de Sabri oynayacağını düşünürsek bu mevkide onlardan bir tık üstü oyuncumuz var artık.
3 iyi oyuncuya bakar ya herşeyRemyKonoplyankabirde iyi bir stoper.Sonra gelsin Şampiyonluklar..
Konoplyanka konusunda umut var mı acaba GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaleci konusunda çok yanılıyorsunuz kesinlikle bizdeki troykayla gitmez bu iş.
Rhodolfo'nun videolarını seyrettim. Adam attığı golden sonra resmen havada yarım parande attı hemde 1.93 boyuna rağmen
Ahmet Abi,Kaleci konusunda belkide bu forumda en istekli adam benimdir. Bende Kesinlikle gitmeyeceğini düşünüyorum ama umutlarını kırmayım istedim arkadaşların
Pato filan inşallah gelmez.Sonuçta forvet transferi bizim için maliyetli olacak ve hata yapma lüksümüz yok.Zamanında iyiydi ama sakatlık geçmişi kabarık zaten bizim sakatlıklardan çektiğimizi hepimiz biliyoruz
Arkadaşlar kadro nasıl olmuş emin olamadığım kesin olmayan mevkilere ? koydum. Use this11.com for drawing your football tactics
Andreas Beck fifa 15 de 71 Nif sallamayın.
Beck Kim bem aldıkları oyucuya bak. Serdar kurtuluş bundan iyidir. Yaziklar olsun
beck'in FIFA 15'te 51 puanda gücü var. yerlerde düşünün
Stoperin biri nerede kardeşim
Allahım Allahım yorumlara bak 1903'te Genelde yorum yapanların fiziki ve mental yaşını diz düşünün Allah'tan orada toplanıyor bunlar yoksa burada ıslak sopayla dalardım herhalde aralarına
@Çağrı orada genel beşiktaş taraftarı yazıyor burası oraya göre fazla akademik.