2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867405 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bizimkiler kesinlikle Beck'i tercih edecek. Bonservisine rağmen çünkü daha az maliyetli olacak.

Şenol Hoca veto etmişti zaten; öyle duydum.

Ama dönüp dolaşıp Glen'e kalabiliriz.

Çünkü anlaşılmıştı.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben mitroya aşırı karşı değildim ama ertan denen herif menajerliğini yapıyormuş. Öprendikten sonra hiç istemiyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Evet En çokda sen büyütüyorsun Gözünde Cisseyi @Anıl
Ne demişim de büyütmüşüm Cisseyi :alala: @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Türkay

Ben mitroya aşırı karşı değildim ama ertan denen herif menajerliğini yapıyormuş. Öprendikten sonra hiç istemiyorum.

Aynen Mitro'ya başta olabilir diyorumdum ama şu Ertan Göksu yüzünden gelmesin istiyorum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Arteta, Flamini birini bize versinler.
keşke beeeee  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Dzekoya mı dedin hocam? :)
Vidal'i zannetmiştim. Dzeko ile ilgiliyse ona da kesinlikle.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ayayhan

Adrián Ramos

fiyat olarak uyguna alınabilicek çok temiz vuruşları olan bi adam

bu seni performansı iyi görünmesede hep sonradan girdi

13-14 sezonunda 34 maç 16 gol 8 asisti var

Çevrimdışı atalay

Kaderabek, Wass, Maxi ve Isla'yı alamıyorsak 2-3 milyona Beck'den daha iyi bir oyuncu bulamayız.

Bonservisi max. 3 eder; yıllık 1,5 filan alır.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 00:38:56 atalay ]

Çevrimdışı murat_

Cisse = Sow
Ben fark göremiyorum , Epl takımında oynuyor diye çok buyutıyorsunuz Cisseyi hayır yani kafa takımdada oynamıyor orta sora takımında oynuyor !!! Tutup da o adama 9-10 milyon verilir mi Allah Aşkına...
yunus mesele cisse farkli sow farkli deyil benim bugun senin sow hakkinda yazdiklarindan diyer arkadaslarin demek istedigi ki bende aynen katiliyorum neden ezeli rakibibe para kazandiracaksinki 1 fazlasini ver git elin cissesini al nasiil olsa seneye ellerinde patlayacak adamlar zaten para sacip duruyor bide 5i biz versek misal simdi ucan hollandaliyi 8 e alacaklarina o 5ide ustune koyarlar dzekoyu alirlar (bunu sadece ornek olarak verdim )bole bi durum senin hosuna gidermi

Çevrimdışı Tugay

İyi güzel isimler yazılıyor da artık transfer yapsak.Rahat 20 tane isim yazılmıştır Tosic dışında gelen yok.

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı bey bana dönmediniz değer mi diye soruyorum. :)

Kaynamıştır arada :D

Bence değer konuştuğumuz adam çok çok fazla bize :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Vidal'i zannetmiştim. Dzeko ile ilgiliyse ona da kesinlikle.

Vidal e değecek sonunda yıllar sonra adam gibi transfer gördü takım çok seviniyorum. :)

Dzeko'ya da bu sene 8 e kiralama seneye 8-10 bonservis alıp 34 e kadar kullanmak cazip geldi. Tabi kulüp kaldırabilir mi önemli. Bu sene iyi takım kurup cl ye gidersek her türlü karşılanabilir.

Çevrimdışı Viviano

Adrián Ramos

fiyat olarak uyguna alınabilicek çok temiz vuruşları olan bi adam

bu seni performansı iyi görünmesede hep sonradan girdi

13-14 sezonunda 34 maç 16 gol 8 asisti var
Almanya'da yaşadağım için Ramos'u biliyorum çok yakından.
Tek söyleyeceğim şey Ramoş Beşiktaş'ta oynayamaz. Türkiye Ligi'nde kapalı savunmaları açabilecek o santraforlardan biri değil. Kaybolur gider defansın aralarında.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı dlcs

Cisse = Sow
Ben fark göremiyorum , Epl takımında oynuyor diye çok buyutıyorsunuz Cisseyi hayır yani kafa takımdada oynamıyor orta sora takımında oynuyor !!! Tutup da o adama 9-10 milyon verilir mi Allah Aşkına...

Alakası yok. Cisse 6-7'ye iyi bir transfer olur. Sow ve cisse oyun tarzı olarak farklı isimler. Ayrıca sow öldü artık. Cisse 3 sene daha yaşar.

Cisse gelsin öpün başınıza koyun. Biraz burnunun dikine gider bu yüzden alamayabiliriz. Gelirse eğer etki olarak Demba ba vol 2.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 00:44:27 dlcs ]

Çevrimdışı Kutay

https://twitter.com/MuhammetAtmar/status/615270672420499456
hadi inşallah gelirse ligimizin en iyi sağ beki olur bence gökhan gönül falan hava civa
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kadir G.

Kaynamıştır arada :D

Bence değer konuştuğumuz adam çok çok fazla bize :)

O zaman umarım böyle bir tasarrufları vardır. Zeki abi başkan çok istiyor vs. dedi bir ihtimal bekliyorum. :)

Çevrimdışı talha

hadi inşallah gelirse ligimizin en iyi sağ beki olur bence gökhan gönül falan hava civa

Gelirse en net transferlerimizden biri olur çok net. Adam sakatlanmak falan da bilmiyor.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

İyi güzel isimler yazılıyor da artık transfer yapsak.Rahat 20 tane isim yazılmıştır Tosic dışında gelen yok.

Tosic'de sadece geldiği gün konuşuldu diye hatırlıyorum  :evillol:

Çevrimdışı Viviano

Cisse ile Sow'u karşılaştırmak da yersiz. Cisse tokatlar Sow'u. Zaten birbirlerinden tamamen farklı oyuncular. Bazı arkadaşlar nedense bazı oyunculara fanatik şekilde tutulmuş durumdalar. Sakin olalım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yunus mesele cisse farkli sow farkli deyil benim bugun senin sow hakkinda yazdiklarindan diyer arkadaslarin demek istedigi ki bende aynen katiliyorum neden ezeli rakibibe para kazandiracaksinki 1 fazlasini ver git elin cissesini al nasiil olsa seneye ellerinde patlayacak adamlar zaten para sacip duruyor bide 5i biz versek misal simdi ucan hollandaliyi 8 e alacaklarina o 5ide ustune koyarlar dzekoyu alirlar (bunu sadece ornek olarak verdim )bole bi durum senin hosuna gidermi
Rakipten adam allıp para kazandırmak tabiki hoşuma gitmiyor , Bugüne kadar rakiplerden hep Boş ve Çop adamları aldık , Fakat işimize yarayacak adam olursa alırım tabiki ...
Mesela Gs den Snaijdrşn bonservisini almak istemez misin ???? İstemeyen olmaz heralde !! Benimde anlatmak istedigim bu ...
He Sow için Fb ye para kazandırmak istemiyorsan onunda çozumu var , Kiralarız + Sene sonu sozleşmwsi bitiyor devre arasında Sozleşme imzalarız ve bedavaya alırız @murat_
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yunus emre dökmeci ile iftara doğru Sow programı.

Yunus emre Dökmeci ile sahur özel, sow programı.

Çevrimdışı ayayhan

Almanya'da yaşadağım için Ramos'u biliyorum çok yakından.
Tek söyleyeceğim şey Ramoş Beşiktaş'ta oynayamaz. Türkiye Ligi'nde kapalı savunmaları açabilecek o santraforlardan biri değil. Kaybolur gider defansın aralarında.

haklı olabilirsinde ismi geçen adamlar arasında dzeco hariç
hepsi için geçerli bu söylediğin

sonuçta alman takımı gibi savunma yapabilen takım yok türkiyede