Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir hugo tanıyorum ama
GÜNAYBECK ZAMBRANO VLAAR. TOSİÇGOKHAN ATİBA. TOLGAY. KONOP ( DUTŞAK ) . SOSA. ??????????????????? ( DZEKO )Forvete bi karar veremedim , Mitrouglıya hiç sıcak bakmıyorum Almeida performansı verir diyorum ama Bitiriciligi Almeidadan Çok daha iyi , İki ayagınıda kullanabilmesi buyuk avantaj...Bakalım kim gelecek...
Herkes iyi diyor ama beck'i bu sezon izleyen var mı?
Ersanın tam 6 milyon € bonservis bedeli karşılığında yatın Çine gideceği soyleniyor demekki bizimkiler fiyatt arttırdı Biz 5 milyona Fittik adam 6 milyona gidiyor
ooooo asis gene boğazda yemek yiyor antalyaspor başkanıyla asporda gösteriyolar resmi
bu ülke asisi doyuramadı be valla adam homini gırtlak homini gırtlak
Allahtan bir enaramo var o olmasaydi kimin adini verecektiniz merak ediyorumBu arada toloi hep konusuluyordu ama birde hugo cikmis taniyormusunuz benim bilgim sifir
Aynen öyle , birde orda en iyi savunmaci fln olup efsane olur
Bu adamlar böyle transfer yaptıkça ben utanıyorum.Ligin zaten olmayan prestijini yerle bir ediyorlar.
Eto'o ve Ronaldinho gelmesi mi prestiji yerle bir ediyor ?
Kartalbakışı.com haber müdürü Samet Baştaş : Cisseye teklif sunuldu arada 400.000 € fark var görüşmeler devam ediyor Bu Kartalbakışı.com kimindi bilen varmı ??????
Andreas Beck gelsin isterim ama maliyetsiz diye Gleni alırlar bence.