2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878357 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Son senesini izlemediğiniz adamlara dümdüz ismiyle bakar da onay verirseniz geldiğinde en çok siz şaşırırsınız.

Glen Johnson - Vlaar ve Gomez gelsin şu takıma taraftarın yüzde 90'ı Mart ayı gelmeden küfür kıymaet gider üçüne de söylemedi demeyin sonra.

Sadece isim ile adam alınmaz. Gomez burada hiç ama hiç etkili olamaz. Hiç bakın bu kadar emin söylüyorum.

Johnson Serdar'dan 2 tık fazlasını verir defansta ofansta da 1 tık hepsi bu asla tatmin etmez sizi.

Remy - Beck tercihi ile Gomez - Glen tercihi  arasında dağlar kadar fark var.

Remy-Isla

Dzeko-Isla'da olur mesela.  :halay: :halay: :halay:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Viviano

Bu arada demin çıkan Oğuzhan'ın 18 milyona transfer olduğu haberlerinin ardından Atakan Kurt, Oğuzhan ile görüşmüş.

Lig TV Muhabiri Atakan Kurt'un konuştuğu Oğuzhan da bu haber karşılığında şaşkın olduğunu ifade etti. Genç futbolcu, "Hollanda'da tenis oynuyorum haberim yok ne işim var Çin'de" dedi.

:evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Dzeko Beşiktaş'ta de herkes sussun @ZEKI abi :evillol:
Ver gazi ver gazi  :akuma: :akuma:
yok oyle arkadaslar dzeko sadece hedefte

Çevrimdışı atalay

Mitro'nun şut başına gol yüzdesi: %40

Sezon ortalaması 18-19 gol.

Çevrimdışı Anıl

Bu arada demin çıkan Oğuzhan'ın 18 milyona transfer olduğu haberlerinin ardından Atakan Kurt, Oğuzhan ile görüşmüş.

Lig TV Muhabiri Atakan Kurt'un konuştuğu Oğuzhan da bu haber karşılığında şaşkın olduğunu ifade etti. Genç futbolcu, "Hollanda'da tenis oynuyorum haberim yok ne işim var Çin'de" dedi.

:evillol:

Sil bunu çabuk Ersan görmeden :D :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mıtroglu tamam  eyvallah yuksekbi profil değil değilde , sizin dediğiniz gibi çöp bi adamda değil 17 18 gol ligde atar .

Demba ba 18 attı ama  ilk 6 hafta atamadı demba sakatlık vs  bide  trabzon macında sakatlandı demba ba sakatlıklar dönüşlerinde etkisiz maçlar oynadı o yuzden gol adedi  ligde fazla olmadı yoksa 22 23 atardı yani.

Mitrogluda bizim işimizi bu ligde her türlü görecektir ama bence 3.4.  alternatif olmalı Mbokani ve Cisse daha öncelikli olmalı hatta Aslı varsa DZEKO falan okudum   :duman: :duman:

Çevrimdışı Çağrı

Remy-Isla

Dzeko-Isla'da olur mesela.  :halay: :halay: :halay:

Beck Isla'dan çok daha etkili olur  :photo:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mitro'nun şut başına gol yüzdesi: %40

Sezon ortalaması 18-19 gol.

Yahu gelse sallayacak 20 tane daha bitiricliğinin Almeida ile uzaktan yakından aynı olmadığını görmemiş çoğunluk.

Vücudunu yağlı kütleli gören Almeida etiketi yapıştırdı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

İçimde bir his var gerçekten ya Remy olacak yada Dzeko daha önce en son Quaresmada böyle olmuştum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Viviano

Mario Mandzukic'in Juve'ye gidişiyle bize gözüken yol: FERNANDO LLORENTE!

Kafiyeli de oldu :lol: Şu sarışını alabilsek keşke. Sarışınların kralı :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Yahu gelse sallayacak 20 tane daha bitiricliğinin Almeida ile uzaktan yakından aynı olmadığını görmemiş çoğunluk.

Konuş @Çağrı abi inanmıyor kimse bana :D Mitroglou en az 20 atar şu ligde :)

Çevrimdışı atalay

En başından beri kemiksiz 20 gol diyorum.

Mitro "algıda" takılır.

Gol atamadığı her an Almeida muamelesi görecek ki bunu Demba Ba bile gördü.

Çevrimdışı Ersoy

Kimse alınmasın ama şampiyon galatasarayın oyuncularına teklif yokken 3. Beşiktaş'ın oyuncularına teklif bombardımanı var.Üstelik kadroda çoğu zaman olmayan adama bile 6m teklif var.Bu takımı şampiyon yapamamak Bilic efendinin suçudur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Şuan kurulmasını istediğim kadro tam olarak budur. Belki Mitroglou nun yerine çok masraf olmayacaksa yıldız bir santrafor olabilir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Kimse alınmasın ama şampiyon galatasarayın oyuncularına teklif yokken 3. Beşiktaş'ın oyuncularına teklif bombardımanı var.Üstelik kadroda çoğu zaman olmayan adama bile 6m teklif var.Bu takımı şampiyon yapamamak Bilic efendinin suçudur.
Yanlız Gs sadece Muslerayı satsa 25 falan kazanır :iblush:

Çevrimdışı Anıl

Günay-Beck-Samba-Britos-Tosic-Atiba-Tolgay-Konoplyanka-Sosa-Töre-Mitroglou

Çevrimdışı Kadir G.

Beck samba britos kono remy 3 oyuncu satılınca da olmuyorsa bir şey beklemem ama olur.
Beck  3
Britos   Free
Samba   3-4(yaşı geçtiği için son yıllığı verip alabiliyoruz sanırım)
Kono    4 (imza parası peşin)
Santrafor transferi için 14 milyon kalıyor tabi bu plan tüm parayı verimli şekilde harcama üzerine kurulu gidip stada yatırmak gibi gereksiz bir hamle olursa yalan olur.

Çevrimdışı blackeagle35

Mitroglou Remy'den daha faydalı olur bize.Tek santraforlu oyun tarzına özellikle bizim lig için daha uygun Mitroglou.Ceza sahasında daha iyi bitirir.Hava topları Remy'den daha iyidir.Genel olarak bakarsak Remy daha iyi oyuncu ancak bizim ihtiyacımız olan Mitro.

Çevrimdışı Kadir G.

Yanlız Gs sadece Muslerayı satsa 25 falan kazanır :iblush:

Yavaş kazansın de geanın 20 ettiği yerde muslera 25 :)

Çevrimdışı Viviano

Beck samba britos kono remy 3 oyuncu satılınca da olmuyorsa bir şey beklemem ama olur.
Beck  3
Britos   Free
Samba   3-4(yaşı geçtiği için son yıllığı verip alabiliyoruz sanırım)
Kono    4 (imza parası peşin)
Santrafor transferi için 14 milyon kalıyor tabi bu plan tüm parayı verimli şekilde harcama üzerine kurulu gidip stada yatırmak gibi gereksiz bir hamle olursa yalan olur.
Beck 3 etmez. 1.3-1.5'e biter o transfer.

Çevrimdışı brkntcnr

Konoplyanka nın bu saatten sonra bize yar olacağını sanmıyorum ya :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Viviano

Günay-Beck-Samba-Zambrano-Tosic-Atiba-Tolgay-Töre-Sosa-Dzsudzsak-Remy

Çevrimdışı dlcs

En başından beri kemiksiz 20 gol diyorum.

Mitro "algıda" takılır.

Gol atamadığı her an Almeida muamelesi görecek ki bunu Demba Ba bile gördü.

Mitro oyunu karşı yarı sahaya yıkamadığın maçlarda süs bitkisi olur.

yazılan forvet isimlerine bakınca şaşırıyorum ben mi yanlış takım takip ediyorum yoksa beşiktaş mı değişti?

dzeko,papis cisse,wellbeck,gomez,kostas,balotelli...

gerçekten bunları ekonomik olarak kaldıracağımız düşünülüyorsa ilginç...

inşallah olur ama zannetmiyorum. bu isimler yüksek paralar bu sene bu şekilde transfer olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Çağatay

o değilde hazır beleşken şu guidetti yi alsak da bi cepte dursa

ayrıca chelsea den moses i kiralasak sol açığa sizce nasıl olur

kono %99 ihtimalle totnım a atar imzayı, onlar kaçırmazlar böyle adamı hazır beleş bulmuşken

Hope for the Best, Plan for the Worst