2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12882051 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Demba Ba'ya biz, Chelsea'den aldığının  fazlasini verdik ama arada Çin'den alacağıyla bizim verdiğimiz arasındaki kadar fark yoktu. Çin'de alacağı paraya Mars'ta bile oynardı zaten :D Ingiltere'de de oyuncular fena para almiyolar, bu yüzden yan etkenler önemli mesela atıyorum Sneijder in Huntelaar i ikna etmesi gibi vs.

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İngilterede fazla para almıyorlar %45 ini vergi olarak ödüyor. Bizde aldığı oaraya ulaşması için eplde 7-8 milyon alması gerekir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Yazdığımı iyi okusan onu demek istemediğimi anlardın. Resmi imza atılmadan gelmedi diye sallayabiliyorsan tottenhama gittiğini nasıl kanıtlayacaksın?

kardesim gitse nolur gitmese nolur diyorum ben de.

nasil olsa gelmeyecek.

Çevrimdışı sosyalkartal

glen johson zu beşiktaş
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağatay

Yalnız bu Remy'i tek haneli bonservis paralarına almayı hayal eden arkadaşlar anca hayal ederler ben söyleyeyim. Oyuncunun piyasası var şuan. Demba Ba'nın, Chelsea hali gibi değil. Chelsea bugün satışa çıkarsa Arsenal, Liverpool gibi Premier League takımları bile talip olurlar yani.

Neden olmasin
8m az para mı
Madem chelsea ile iyi ilişkilerimiz var
teklif yapilir
adama da güzel bir sozlesme onerirsen gelir
sneijderlar drogbalar nasil geliyorlarsa
o da gelebilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Viviano

bence sol açiğa gol yönü iyi bir oyuncu lağzım şenol güneşe bakambu tarzı " BAKARY SAKO " de benim için en uygunu gibi....
Bakary Sako nasıl futbolcu bilmiyorum ama istatistikleri iyi gözüküyor. İş yapabilir.

[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 21:40:09 Viviano ]

Çevrimdışı Hamahakki

İnşallah başkan geçen sene yaptığı gibi profili yüksek ama takımın 3. Santraforu konumundakilere saldırırsa demba ba 2 transferi olabilir yine.mesela remy ok adamı fiyatı yüksek ama demba'yı da 13'ten indire indire yarı fiyatına birde taksitle almıştık.remy içinde bir atak bekliyorum ben başkandan

Çevrimdışı Alper Bay

İngilterede fazla para almıyorlar %45 ini vergi olarak ödüyor. Bizde aldığı oaraya ulaşması için eplde 7-8 milyon alması gerekir.
4 milyonun 2 si vergiye gitse adam yine 2 milyon pound yani 2.8 m euro aliyo bizden fazla almasi icin 3.5-4 civari kontrat baglamamiz lazim ki bu imkansiz

Çevrimdışı Kadir G.

Elinde 25 milyon para olursa geçen seneki gibi taksit olayına girmenede gerek yok. Büyük kısmını peşin ödersek olabileceğini düşünüyorum. Remy ilaç olur.

Çevrimdışı can1903

glen johson zu beşiktaş
Banada öyle geliyor çarşamba günü açıklanıcak gibi geliyor bakalım hayırlısı dün burda çarşambayı sel aldı diyordum bir an önce gelsin  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Viviano

Neden olmasin
8m az para mı
Madem chelsea ile iyi ilişkilerimiz var
teklif yapilir
adama da güzel bir sozlesme onerirsen gelir
sneijderlar drogbalar nasil geliyorlarsa
o da gelebilir
8 milyon az para değil fakat Remy için az para.
Mbokani'ye bile 12 milyonluk teklifler olduğunu göze alırsak, Remy'i en iyi biz de 10-11 civarına o Chelsea ile olan iyi ilişkilerimizi kullanarak belki bitirebiliriz. Bir avantajımız olursa o da Mourinho olur. Malum Mourinho oynatmadığı oyuncuları Premier League takımlarına satmak istemiyor ki burda biz devreye girebiliriz.

Sneijder, Drogba ile Remy'nin olası transferinin benzer tek yönü yok. 35'inde bonservissiz gelmiş bir Drogba, gözden düşmüş, ortalıkta dolanan Sneijder transferleri ve Remy transferleri çok farklı. Remy şuan hala Chelsea'de formunu koruyan, göz önünde bir forvet. Dediğim gibi bugün Chelsea satılık listesine koysa Arsenal, Liverpool gibi takımlar bile almaya çalışır.

Çevrimdışı ALDENYX

Bakary Sako nasıl futbolcu bilmiyorum ama Bakambu tarzıysa hiç işimiz bile olmasın abi :lol: Bakambu bence Bursaspor'un en gereksiz ikinci oyuncusuydu. Birincisi Şamil'di. :evillol:

bakambuyu kanat oyuncusundan ziyade gol cü özelliği daha çok olduğu için yazdım sıfıra inen değilde ceza alanında gezinen giren gol vuruşu yapan..biri bakary sakoda bence sözleşmesi biten ve bize en uygun gördüğüm 15 gol 10 asist yapmış bu sene sakatlıkta  yok markette öğle yazıyor.....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kadir G.

4 milyonun 2 si vergiye gitse adam yine 2 milyon pound yani 2.8 m euro aliyo bizden fazla almasi icin 3.5-4 civari kontrat baglamamiz lazim ki bu imkansiz

Peki neresi imkansız Ba'ya 2 milyon mu veriyorduk?

Çevrimdışı murat_

Yalnız bu Remy'i tek haneli bonservis paralarına almayı hayal eden arkadaşlar anca hayal ederler ben söyleyeyim. Oyuncunun piyasası var şuan. Demba Ba'nın, Chelsea hali gibi değil. Chelsea bugün satışa çıkarsa Arsenal, Liverpool gibi Premier League takımları bile talip olurlar yani.

gecen sene demba icinde ayni durum gecerli idi chealsi isteseydi dembayi arsenalede leverpoolede satabilirdi ama morinho istemedi epl ye satilmasini o sekilde biz aldik remy de neden olmasin valla bence gelebilir bize hic uzak bi isim deyil

Çevrimdışı Çağatay

Glen Johnson da çözüm degilki arkadaş
beklerin ikisinden de adam gibi hucum katkisi alamazsak basladigimiz yere doneriz.
insallah şu beck gelir de dinamik bir bekimiz olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

konoplyanka için son düzlük oyuncunun takımı 1 2 güne beli olacak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Banada öyle geliyor çarşamba günü açıklanıcak gibi geliyor bakalım hayırlısı dün burda çarşambayı sel aldı diyordum bir an önce gelsin  :halay:

Bu olursa çok çok pişman olacağız.

Andreas Beck tek tercih olmalı şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

çağrı kardeşim sana zahmet olmassa BAKARY SAKO için bir analiz yapabilirmisin..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Costa-Falcao-Drogba-Remy kaç maç oynayabilir bu adam?

Çevrimdışı Alper Bay

Peki neresi imkansız Ba'ya 2 milyon mu veriyorduk?
Biz adama 4 M euro kontrat baglasak eline 3.4 M geciyo (TR'de vergi orani %15) 3.5 M euro baglasak eline 3 falan geciyo adam niye gelsin 200 bin euro icin?
Chelsea'de eline 2.8 M euro geciyo zaten

Çevrimdışı atalay

15 dakika sonra Rafael Toloi'yi izleyin...

Çevrimdışı Viviano

bakambuyu kanat oyuncusundan ziyade gol cü özelliği daha çok olduğu için yazdım sıfıra inen değilde ceza alanında gezinen giren gol vuruşu yapan..biri bakary sakoda bence sözleşmesi biten ve bize en uygun gördüğüm 15 gol 10 asist yapmış bu sene sakatlıkta  yok markette öğle yazıyor.....
Abi Bakambu'yu Bangura ile karıştırdığımı farkettim aman çaktırma :lol: Dolu mide kafaya vurdu ben bir soda içeyim en iyisi :evillol:

Çevrimdışı talha

Sırf ismi var iye iyi oyuncu gözüyle bakılıyorsa Galatarasy'dan daha berbat bir transfer politikamız var demektir.

Çözüm Andreas Beck bu kadar basit.

Şaşalı işimlere gerek yok. Andreas Beck. Gidiyor. İyi bir maaş kazanmak isteyecektir. Bonservisi 3M olur. Maaş 1.5-2 arası ver her türlü çözülür.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Biz adama 4 M euro kontrat baglasak eline 3.4 M geciyo (TR'de vergi orani %15) 3.5 M euro baglasak eline 3 falan geciyo adam niye gelsin 200 bin euro icin?
Chelsea'de eline 2.8 M euro geciyo zaten

O vergiyi o vermiyor kulüp veriyor sen çok yanlış mantık kurmuşsun.

Çevrimdışı Ersoy

konoplyanka için son düzlük oyuncunun takımı 1 2 güne beli olacak

O takım da biz olmayız heralde ?
Bundan sonra her sene!