2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887644 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Remy'İ almamız bile çok zorken ne Welbeck'i ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Viviano

ne demiştiki ?

Welbeck hayırlı olsun tarzı bir şeyler gevelemişti. Kolpa sıkmış.

Çevrimdışı Kadir G.

Ersanın gitmesi konoplyankanın gelmesi diyorlar ne kadar doğruysa artık.

Çevrimdışı TØLGA

Welbeck hayırlı olsun tarzı bir şeyler gevelemişti. Kolpa sıkmış.

yaniiiii demba gibi kimse gelmeden inanmam çok yazılıp çizilir bu 1 ay
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sallıorlar hacı inanmayın şunlara. Konuşacak konu bulamıyorlar senaryo yazıp duruyorlar. Ciddiyetsiz transfer teklifi mi olurmuş? Ralf bile gelecek nerdeyse çocuğu ikna etmek için. Resmi teklif geldi Atınç'ı bekliyorlar. Atınç'ın alcağı para bile belli.  Bunların niyeti biizm oyuncuları yermek başka birşey değil.
Ya hocam niye sallasin ki. Sorti, ghetto gibi dev işletmelerin sahibi.sıradan gazeteciler olsa tamam da, bu iş adamlarının Orman ile görüşmeleri daha normal.  Ki eski yoneticimiz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Viviano

Yalnız bu Remy'i tek haneli bonservis paralarına almayı hayal eden arkadaşlar anca hayal ederler ben söyleyeyim. Oyuncunun piyasası var şuan. Demba Ba'nın, Chelsea hali gibi değil. Chelsea bugün satışa çıkarsa Arsenal, Liverpool gibi Premier League takımları bile talip olurlar yani.

Çevrimdışı Ersoy

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  20 sa.20 saat önce
12)Beşiktaş Konoplyanka'ya teklif yaptı.Oyuncu ''tamam'' dedi..Ancak görüşmelere devam etti.Üstelik görüştüğü tüm kulüplere ''tamam'' diyor.

13) Konopylanka,Bjk'ye ''hayır'' demediği için,hala haber bekleniyor.
Ancak oyuncunun tavrı,bu işin olacağı yönünde değil.Herkes farkında.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Ersan ✔

Atınç ?

Ersan'ın transferi bitti.

Kulüp zaten anlaşmıştı; küçük bir miktar fark vardı.

Ersan, gitmek istiyor. 3 yıla çıkmış teklif galiba.

Bu saatten sonra Çin kulübü vazgeçmediği sürece, geriye bir ihtimal kalmıyor.

Çevrimdışı Viviano

Yalan o ya, hatta geçen hafta da aynı şey vardı. Konoplyanka bize 2 gün süre vermişti. Bizle ön protokol falan imzalamıştı. Ben aldırmıyorum Konoplyanka ile ilgili olan haberlere. Bana kalırsa Konoplyanka çoktan başka bir takıma gitti bile. Bize gelmez yani. Galiba Tottenham ile anlaşmış zaten İngiliz medyasında öyle yazılıp çiziliyor.

Çevrimdışı Kadir G.

12)Beşiktaş Konoplyanka'ya teklif yaptı.Oyuncu ''tamam'' dedi..Ancak görüşmelere devam etti.Üstelik görüştüğü tüm kulüplere ''tamam'' diyor.

13) Konopylanka,Bjk'ye ''hayır'' demediği için,hala haber bekleniyor.
Ancak oyuncunun tavrı,bu işin olacağı yönünde değil.Herkes farkında.

Farklı bir şey söylemiyor ki badem. Sürekli aynı şeyleri yazıyor.

Çevrimdışı TØLGA

Ersan'ın transferi bitti.

Kulüp zaten anlaşmıştı; küçük bir miktar fark vardı.

Ersan, gitmek istiyor. 3 yıla çıkmış teklif galiba.

Bu saatten sonra Çin kulübü vazgeçmediği sürece, geriye bir ihtimal kalmıyor.

bıktırmaz ise vazgeçmez klüb
3 yıl iyidir iyi gitsin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Yalan o ya, hatta geçen hafta da aynı şey vardı. Konoplyanka bize 2 gün süre vermişti. Bizle ön protokol falan imzalamıştı. Ben aldırmıyorum Konoplyanka ile ilgili olan haberlere. Bana kalırsa Konoplyanka çoktan başka bir takıma gitti bile. Bize gelmez yani. Galiba Tottenham ile anlaşmış zaten İngiliz medyasında öyle yazılıp çiziliyor.

Sevillaya da gitmişti menajeri twitterdan yazmıştı sonuç :)

Çevrimdışı Alper Bay

Yalnız bu Remy'i tek haneli bonservis paralarına almayı hayal eden arkadaşlar anca hayal ederler ben söyleyeyim. Oyuncunun piyasası var şuan. Demba Ba'nın, Chelsea hali gibi değil. Chelsea bugün satışa çıkarsa Arsenal, Liverpool gibi Premier League takımları bile talip olurlar yani.

Ya bi de sıkıntı oyuncunun gelmek istemesi. Mesela Demba Ba'nın gelmesinde Müslüman ağırlıklı bi ülke olmamiz cok büyük bi etkendi.

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Welbeck uzak dursun hiç gerek yok böyle balon heriflere

Çevrimdışı GÖRKEM

Ersan satilirsa yönetim cok iyi is basarmis olur.

Çevrimdışı Viviano

Joel Campell'ın da 1 yıllık sözleşmesi kalmış Arsenal ile. Mantıklı bir tercih olabilir aslında kanatlar için.

Çevrimdışı GÖRKEM

bu arada Konoplyanka'yi akillardan silmeye baslayalim bir an önce.

Çevrimdışı GÖRKEM

Sevillaya da gitmişti menajeri twitterdan yazmıştı sonuç :)

e sevilla'ya gitmedi diye baska hic bir Avrupa Takimina gidemiyor mu?  :D

Çevrimdışı Ersoy

Aynen öyle Kono'yu unutup başka alternatiflere bakmak lazım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Viviano

Ya bi de sıkıntı oyuncunun gelmek istemesi. Mesela Demba Ba'nın gelmesinde Müslüman ağırlıklı bi ülke olmamiz cok büyük bi etkendi.

Ben zannetmiyorum. Adam şuan köpek yiyenlerin, müslümanları katledenlerin olduğu bir ülkeye gitti :lol:
Futbol bu. Profesyonellik konuşur. Profesyonellik de paradır. Demba Ba bize geldiyse tek sebebi para. Bizim kadar para veren var mıdır yahu nerdeyse 1 yılda 5 milyona yakın para ödedik. Herif bugün Çin'e gitti 7.5 milyon gibi (sadece yıllık maaşı bu. Bonuslarla falan ne olur kim bilir) dehşet bir maaş alacak. Sonuçta Türkiye böyle bir futbol pazarına sahip. Neden Remy, Ba, Podolski, Nani gibi futbolcular burayı tercih etsin? Remy'i de ikna etmek çok zor olmasa gerek :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

e sevilla'ya gitmedi diye baska hic bir Avrupa Takimina gidemiyor mu?  :D

Yazdığımı iyi okusan onu demek istemediğimi anlardın. Resmi imza atılmadan gelmedi diye sallayabiliyorsan tottenhama gittiğini nasıl kanıtlayacaksın?

Çevrimdışı ALDENYX

bence sol açiğa gol yönü iyi bir oyuncu lağzım şenol güneşe bakambu tarzı " BAKARY SAKO " de benim için en uygunu gibi....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Alper Bay

Demba Ba'ya biz, Chelsea'den aldığının  fazlasini verdik ama arada Çin'den alacağıyla bizim verdiğimiz arasındaki kadar fark yoktu. Çin'de alacağı paraya Mars'ta bile oynardı zaten :D Ingiltere'de de oyuncular fena para almiyolar, bu yüzden yan etkenler önemli mesela atıyorum Sneijder in Huntelaar i ikna etmesi gibi vs.

Çevrimdışı Alper Bay

Remy mesela 4 milyon pound alıyomuş Google'a göre