2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887539 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Dzeko gelirse Başkana her türlü destek çıkarım Tekirdağ'ya yemeğe geldğinde 20 porsiyon köfte söylerim yönetim ekibine

Forum dakilere yok mu  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Afedersin de dayanamadım artık b.k arat Gomez'i takip etmiyor musun siz? La o adam gelsin el birliğile yarı da gönderirsiniz siz. O adama verilen tüm paralar zarar ziyandır..

Şu isimlere bu kadar takılmayın arkadaş.

Yahu dedik de bir küfür yemediğimiz kaldı işte :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Kiralık dzeko olsa seneye yine forvet arayacağız. Bonservisli remyi tercih ederim.

Kiralik dzeko gelsin bu sene sampiyon yapsin da
seneye yine forvet arayalim ben tamamim  :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

official Site of Shanghai Shenhua FC has been HACKED and released a fake news by Turkish hacker..

Çevrimdışı ALDENYX

bu arada ersanımıza ne oldu...yalanmı oldu...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Olcay olsa olsa rotasyon adamı olur kesinlikle kanat şart  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Bakın hesap şu :D

Edin Dzeko

2 yıllık Kiralık 8 milyon Euro

Yıllık 3.5 Net Primlerle 5 ( Sneijder Tarifesi )

2 yıl sonra 31 oluyor. 8 Milyon euro da bonservisine ver bir 3 yıl daha imzala.

Alırsak anca bu yollarla alabiliriz bu adamı biz Ba parasına ama o parayı 5 yılda vererek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Bence forvetimiz yine İngiltereden olur. Sağ bek te ya Glen Johnson ya Andreas Beck olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

18 değil de; gramerden belliydi.  :icool:

Çevrimdışı can1903

Mustafa Pektemeki satarsak tüm foruma Tekirdağ Köftesi  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Ersan atınç elde kaldı ona yanarım.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

aga ne güldüm yahu  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Viviano

Ersan'la Atınç niye elde kalıyor? Daha her şey bitti de bizim mi haberimiz yok?

Çevrimdışı can1903

Atınç gitmek istemiyormuş , ikinci bir görüşme yapacakmış yönetim. Ersan gidicek bence

Çevrimdışı Viviano

Atınç gitmek istemiyormuş , ikinci bir görüşme yapacakmış yönetim. Ersan gidicek bence
Güle güle giderler. Paraya ihtiyaç var yok öyle dava. Boşuna evhamlanmayın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Viviano

aga ne güldüm yahu  :kop:  :kop:

Hahahaha :lol: Bunu izleyen Mustafa Pektemek'de aslında ağlaması gerekirken bizim gibi kıs kıs gülmüştür. Pişkin Mustafa :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı murat_

Birkaç söz de Ba için.

Artık unutulmazlardandır benim gözümde.

Geldi gol şov yaptı, gitti para kazandırdı. Hiç unutmayacağım.

Özellikle de şu maçı.

böle seyler yapmayin yaw valla insan duygulaniyor koca koca adamlari aglatacaksiniz valla  :by2: :uyucam:

Çevrimdışı Viviano

Çevrimdışı murat_

bu mitroyu benden baska sarp apaka benzeten oluyormu  :lol: :lol: :lol:

not:mitro bence klubun kapisindan gecmesin demba dan sonra gecen sene mitro olsa eywallah ama beklenti yukseldi o beklentiyi mitro karsilayamaz cogu arkadasa katiliyorum ha mitro ha cengo :D
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 18:40:30 murat_ ]

Çevrimdışı talha

Yahu dedik de bir küfür yemediğimiz kaldı işte :D

Arkadaş bir adam Munich'de oynadı diye iyi mi olacak? Adamlar zaten mennun olsa Lewa'yı alıp Gomez'i satmazdı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan millet olarak kırığız yemin ediyorum :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı musacn1903

Bu çinlilerin sitesini hackleyip duruyozda adamlar demba ba dan da son anda vazgeçmesin bune lan deyip  :D :D  :steamed: :steamed: :lol: