2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872494 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Bu laf bana Sanırım , Fb 10 milyona Aldı Sow u
6-7 milyondan Aşagı vermez fakat kadroda düşünülmüyorsa 5 milyon € civarına bitirebiliriz bu transferi ...
Ha SOW bizde iş yapar mı ??? Kesinlikle yapar :tabe: :tabe:

Kusura bakmada sowa 5 milyonu mu çöp edeceğiz? Hem rakibine para kazandıracaksın hemde işine yaraayacak oyuncusunu alıp ona transfer şansı vereceksin.

Konuşmaya gerek yok aslında asla olmayacak haber.

Çevrimdışı Kadir G.

Atınç ersan gitmezse bonservisle sadece beck+remy falan alırız. Free oyunculara verebileceğimiz maaş toplam ne kadar biliyor musunuz? Ne kadar maaş ödeyebileceğiz takıma?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kusura bakmada sowa 5 milyonu mu çöp edeceğiz? Hem rakibine para kazandıracaksın hemde işine yaraayacak oyuncusunu alıp ona transfer şansı vereceksin.

Konuşmaya gerek yok aslında asla olmayacak haber.
Çok abartıyorsunuz , Demba bayo resmen İlah yaptık , Dünyanın en iyi forveti İlan ettik
Peki SOWun ne farkı var Demba ba dan yada neyini begenmiyorusunuz ???? Açıklayın bana.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali

tövbe estağfurullah hala Sow diyor ya, rakibin artığına bu kadar mı meraklısın arkadaş

Çevrimdışı blackeagle35

Atınç ve Pedro Franco eğer Şenol Güneş'in Bursa'da oynattığına yakın bir sistemde oynayacaksak bir fayda sağlamazlar

Mitoıgluya 5 Milyon € vercegime Sow a veririm o parayı NET !!!!!

Çevrimdışı Viviano

UEFA ile yapılan anlaşma gereği, bu Demba Ba'dan gelen 13.5 milyon €'luk bonservisin, sadece 8 milyon €'sunun kullanabileceği haberleri doğru mu?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yunus emre Dökmeci.

Sow falan istemiyoruz, istemediğimiz malı satmaya çalışan tüccarlar gibisin  :lol:

Haydi gardaş ya ürünü değiştir yada başka satabileceğin mecra ara. Çok ısrar, etkiyi azaltır.

Çevrimdışı Kadir G.

Çok abartıyorsunuz , Demba bayo resmen İlah yaptık , Dünyanın en iyi forveti İlan ettik
Peki SOWun ne farkı var Demba ba dan yada neyini begenmiyorusunuz ???? Açıklayın bana.

Dünyanın en iyi forveti yapan olmadı ligin açık ara en iyisiydi. 27 gollü Ba yı gönderip yanına yaklaşamamış göbekli sow dan bagçhsediyorsun. Sadece daha hızlı sow. Bitiricilik tecrübe pozisyon alma her şeyde geride.

Ba nın yerini dolduracak forvet dendi sow bunların içinde yok. Bilmiyorum nasıl bir takım hayal ediyorsunuz önce babel sonra sow ilerde selçuk inan falan

Çevrimdışı Çağrı

UEFA ile yapılan anlaşma gereği, bu Demba Ba'dan gelen 13.5 milyon €'luk bonservisin, sadece 8 milyon €'sunun kullanabileceği haberleri doğru mu?

Yahu bunları kim yayıyor?

Şu anlaşmayı paylaştı yönetim resmi sitede denklik isteniyor diye.

Denklik isteniyorsa bu %65 nedir? Anlaşmanın gizli maddeleri mi bunlar yoksa birisi bir tarafından mı uyduruyor?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Denklik isteniyorsa bu %65 nedir? Anlaşmanın gizli maddeleri mi bunlar yoksa birisi bir tarafından mı uyduruyor?

Yıkardaki sorumun cevabı sende vardır.

Çevrimiçi Mehmet57

Xinhua ajansinin haberine gore Ba icin 16 milyon euro bonservis odeniyormus.

SOW geçen sezon Fb de 8 Gol attı vasattı diyorsunuz, Eyv ...
Peki neden Vasattı ben açıklayayım ...
Son 2 Sezondur Fb Sowu Sol kanat oynattı , Bazı maçlarda ise 3 lu forvetin solunda oynattı doğal olarak İstenilen performansı gosteremedi..
Bazı Maçlarda ise tek forvet veya çift forvet oynattlar tek forvet veya çift forvet olarak oynadığı her maçta ise Gol atıp Fark yarattı...
Sow artık falan değil Yanlış sistemin kurbanı ...
Bu benim fikrim , Herkesin goruşune saygı duyarım :tabe:

Çevrimdışı Viviano

Görkem Özcan diye bir eleman söyledi demin.

Çevrimdışı Alper Bay

Bursa'da yedek stoper mi var dostum baktın mı hiç kadroya? Başka alternatif yok takımda sakatlanınca Ertuğrul oynadı o derece yok.

Şenol Güneş Civelli'yi istemedi Beşiktaş'a basın istedi basın yazdı ve basın bitirdi Beşiktaş istese zaten alırdı Civelli'yi.

En etkisiz maç dediğin maçta Galatasaray top mu oynadı ki Burak top oynayabilsin sağolsun Atınç'ın hatası ile verdik maçı sonra da domine ettik 80 dakika oyunu.

Topa vuruş tekniğinde bile sıkıntı var bacağını palet gibi açarak vuruyor pas atacağı zaman keşke görmeniz için 10 maç arka arkaya oynasa diyeceğim ama oynamasın olan Beşiktaş'a olur.
Sol beke 19'luk Emre'yi, daha gecen sene orta sahaya 20'lik Ozan'i koyan Şenol hoca Civelli'yi de kesmekten imtina etmezdi emin ol.
Neyse cok uzatmaya gerek yok ama Atinc hem Besiktasin hem de Türkiye'nin geleceğidir. Koskoca Ralf Ragnick bu adami begeniyo biz beğenmiyoruz, başka bisey demiyorum.

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sinirlerim bozuldu arkadaş ya.

Dün gece herkesi satacak talip vardı, bugün ya vazgeçtiler haberleri ya gitmiyorlar haberleri. Bi teofilo haberleri bi sow pompalaması.

Gidip uyuyayım bir kaç saat, yoksa cinnet getireceğim.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Xinhua ajansinin haberine gore Ba icin 16 milyon euro bonservis odeniyormus.
Ben de  şöyle  bir  haber  gördüm.

L'Équipe report that Demba Ba's move to China will bring in € 16 million rather than € 13,5 million. Tomorow we'll know for sure how much.

Çevrimdışı Kadir G.

Britos geldi diyelim o oynayacak onun oynayamadığı zamanlar ersan oynar. Ancak o da olmazsa atınç oynar. Atınç yedeğin yedeği olur bu sene.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 15:18:38 atalay ]

Dünyanın en iyi forveti yapan olmadı ligin açık ara en iyisiydi. 27 gollü Ba yı gönderip yanına yaklaşamamış göbekli sow dan bagçhsediyorsun. Sadece daha hızlı sow. Bitiricilik tecrübe pozisyon alma her şeyde geride.

Ba nın yerini dolduracak forvet dendi sow bunların içinde yok. Bilmiyorum nasıl bir takım hayal ediyorsunuz önce babel sonra sow ilerde selçuk inan falan
Peki BU çok istediginiz hiç bir takımda Tutunamamış Mitrouglu doldurabilecek mi Ba nın yerini ???
Bana göre Mitrouglu fiyasko bir transfer olur , VerecEgi Performansta Almeidadan hallice olur , Hem oyun olarak hemde Fizik olarak birbşrşnin kopyası zaten :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Britos geldi diyelim o oynayacak onun oynayamadığı zamanlar ersan oynar. Ancak o da olmazsa atınç oynar. Atınç yedeğin yedeği olur bu sene.

Eğer 2. stoper gelmezse yüksek ihtimal Hem Britos Hem Ersan oynayacak iki sol ayak.

Milosevic göze girerse Ersan'ı keser Pedro kendini toparlarsa hepsini keser.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper Bay

SOW geçen sezon Fb de 8 Gol attı vasattı diyorsunuz, Eyv ...
Peki neden Vasattı ben açıklayayım ...
Son 2 Sezondur Fb Sowu Sol kanat oynattı , Bazı maçlarda ise 3 lu forvetin solunda oynattı doğal olarak İstenilen performansı gosteremedi..
Bazı Maçlarda ise tek forvet veya çift forvet oynattlar tek forvet veya çift forvet olarak oynadığı her maçta ise Gol atıp Fark yarattı...
Sow artık falan değil Yanlış sistemin kurbanı ...
Bu benim fikrim , Herkesin goruşune saygı duyarım :tabe:
Abicim Sow 9 tane falan da atmadi, 14 tane atti ligde. Penaltilari cik Demba Ba'dan fazla. Ama tabi ben alınsın istemem çünkü Sow kanada evrildi gibi, tek santrafor is yapmaz bence, ayrica Fener cok para ister ve Sow da yaslandi tabi

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Peki BU çok istediginiz hiç bir takımda Tutunamamış Mitrouglu doldurabilecek mi Ba nın yerini ???
Bana göre Mitrouglu fiyasko bir transfer olur , VerecEgi Performansta Almeidadan hallice olur , Hem oyun olarak hemde Fizik olarak birbşrşnin kopyası zaten :tabe:

Ben remy diyorum sen mitro diyorsun baştan okumadığın için cevap veremiyorum :D

Çevrimdışı Karabay

Remy veya Mbokani alınabilecekse hiçbir itarazım yok kim istemez ki bu adamları ????
Lakin Alınacak adam Mitrougluysa , 10 Kere SOW u tercih ederim , Anlatmak istedigim olay bu !!
Tam anlamdan bilmeden Sallıyorsunuz Ayıp oluyor :steamed: :steamed: :steamed: