2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877967 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Strand Jack

Sow'u isteyenlerde varmış çok enteresan.Oldu olacak Niang gelsin yine

Çevrimdışı Kadir G.

Ne sowu beyler 6-7 milyon olsa alırım diyorsunuz o paranın bir tık üstüne remy var.

Çevrimdışı Alper Bay

O yüzden Civelli batırdı takımı zaten Şenol Güneş kalsa tutmayacaktı takımda takip etmedin mi?

Hızlı stoper aramıyoruz zaten ağır olmayanını arıyoruz. Arkasına top attığın zaman sen evden çıksan daha çabuk yakalarsın Atınç'tan rakibi.

Kaldı ki sezgileri de iyi değil Galatasaray ve Bursa maçında yediğimiz gollere bakarsan çok net görebilirsin.

Fiziğinden ötürü çok büyütüyorsunuz Atınç'ı büyük takım stoperi değil oyuncu orta sıra takım stoperi.
Civelli takımı batirdi? O yuzden sakatlığı harici her mac 11 oynadi, o yüzden Lille'e transfer oldu, o yüzden Senol hoca Beşiktaş'a da istedi?
  Bursa macindaki gol tamamen Tolga'nin hatasi, cunku o yavas dediginiz Atinc Bakambu nun acisini kapatmıştı,   Tolga acilmasa kesinlikle gol olmayacaktı. Gs macinda ceza sahasi dışında kaymasi hatadır, kabul ederim. Ama o mac Burak Yilmazin en etkisiz oldugu mac oldugunu da kabul edelim. Nefes aldirmadi Atinc, hani o arkasini dönemez yavasliktan dediginiz Atinc

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Atınç, ancak derin savunmada iş yapar.

Çevrimdışı ALI RIZA

Muhammed bitti artık @ALI RIZA

Son bir 600 binini alsın bu sene sonra bileklerini keser artık bir köşede parası bitince.

yazık ettik kendisine verecektik barcaya..! @Çağrı adamı oynatamadık doğru düzgün

Çevrimdışı Kadir G.

Atınç Şenol Güneşin Beşiktaşında iş yapmaz. Boyuna posuna yakışıklılığa bakarak büyük takımın savunması emanet edilmiyor.

Çevrimdışı Viviano

Yahu adama bak, istediği isimlere bak ya.
Sow gelse fena olmaz mış mış. Yahu sen rakibinin 75. forveti konumuna getirdiği oyuncuyu almayı nasıl hedef koyarsın kendine? Ne Sow'u millet kafayı mı yediniz? Herif son sezon zaten tam kelekti. Uzak dursun Beşiktaş'tan. Demba Ba'nın boşluğu anca Loic Remy ile doldurulur.

Çevrimdışı Fatih Berker

Ersan resmen transferi sabote etti ya,para kazanmamızı engelledi.Elimizde patladı anasını satayım.Atınç'ı da sat gitsin 6m'lik fırsat daha da gelmez.

Çevrimdışı Çağrı

Civelli takımı batirdi? O yuzden sakatlığı harici her mac 11 oynadi, o yüzden Lille'e transfer oldu, o yüzden Senol hoca Beşiktaş'a da istedi?
  Bursa macindaki gol tamamen Tolga'nin hatasi, cunku o yavas dediginiz Atinc Bakambu nun acisini kapatmıştı,   Tolga acilmasa kesinlikle gol olmayacaktı. Gs macinda ceza sahasi dışında kaymasi hatadır, kabul ederim. Ama o mac Burak Yilmazin en etkisiz oldugu mac oldugunu da kabul edelim. Nefes aldirmadi Atinc, hani o arkasini dönemez yavasliktan dediginiz Atinc

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa'da yedek stoper mi var dostum baktın mı hiç kadroya? Başka alternatif yok takımda sakatlanınca Ertuğrul oynadı o derece yok.

Şenol Güneş Civelli'yi istemedi Beşiktaş'a basın istedi basın yazdı ve basın bitirdi Beşiktaş istese zaten alırdı Civelli'yi.

En etkisiz maç dediğin maçta Galatasaray top mu oynadı ki Burak top oynayabilsin sağolsun Atınç'ın hatası ile verdik maçı sonra da domine ettik 80 dakika oyunu.

Topa vuruş tekniğinde bile sıkıntı var bacağını palet gibi açarak vuruyor pas atacağı zaman keşke görmeniz için 10 maç arka arkaya oynasa diyeceğim ama oynamasın olan Beşiktaş'a olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Umarım remyi kiralarız opsiyonada 8 koydurabilirsek seneye 6 olur o. Karlı iş olur.

Çevrimdışı can1903

Atınç'ı Ersan'ı bu maçtan sonra en küçük hatada ıslıklarım hiç kusura bakmasınlar , Beşiktaş'ın menfaatleri için gitmelilerdi. Atınç büyük topçu mu olacak mış Almanyaya gitte ol. Bırakın bu işleri bunlara değer vermeyin !
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş, Britos ile 3 yıllık anlaşmaya çok yakın. (Sky Sports)

Sana da Günaydın  :eyes

Çevrimdışı forzatunga

abi hem atinci ragnic beğenmiş Bundesliga çıkacak orda oynar kariyer yapar diyorsunuz hem de bi cacık olmaz ağır cart curt. bu nasıl bir çelişki

Çevrimdışı Çağrı

Ha ama bakın satamazsak yapılması gereken şu Atınç için.

Avcı ile anlaşılsın verelim Başakşehir'e kiralık adam Uefa'ya da gidecek.

Derin savunmayı 25 metrede yapan takım bu. Gelene geçene vursun kafayı piyasası öyle artar da belki 3-4 milyonluk bir teklif daha alabiliriz seneye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

6 7 ye sow isteyenleri de gördük ya burda. Ne diyim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim derdim, Ersandan gelecek paradır. Benim derdim, Atınçtaki vizyondur.

Çevrimdışı atalay

Ha ama bakın satamazsak yapılması gereken şu Atınç için.

Avcı ile anlaşılsın verelim Başakşehir'e kiralık adam Uefa'ya da gidecek.

Derin savunmayı 25 metrede yapan takım bu. Gelene geçene vursun kafayı piyasası öyle artar da belki 3-4 milyonluk bir teklif daha alabiliriz seneye.

Atınç'ın alabileceği maksimum teklif bu. Türk pasaportlu bir stoper ne olacak dahası?

Daha öncede yazdığım gibi derin savunmada iş yapar ancak.

Aklı varsa gider; bizde 6 milyon kazanırız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi hem atinci ragnic beğenmiş Bundesliga çıkacak orda oynar kariyer yapar diyorsunuz hem de bi cacık olmaz ağır cart curt. bu nasıl bir çelişki
Atınç tam Bundesliga Stoperi , Ben Atınçı begeniyorum ama kendi gelişimi için Girmeliydi Almanya ya ,Burada yedek kalacak harcanacak , Orada Raggnick farkı ve Alman disipliniyle çok farklı yerlere gelebilirdi ....
Ben Atınçın yerinde olsam 1 Dakika bile düşünmeden kabul ederdim teklifi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Viviano

http://www.transfermarkt.com.tr/ke-sun/profil/spieler/156851#ath

Bu herifin piyasa değeri 800 bin € ve bonservisi 9.3 milyon €. Bu işte bir iş var gibi ama.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Atınç'ı satamasak da bize zararı çok olmayacak sözleşmesi sağlam değil.Ersan'ı satamazsak tam bir kabus.

Çevrimdışı can1903

Ersan yine ... yaptı. Gideceğim dedi gitmedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

6 7 ye sow isteyenleri de gördük ya burda. Ne diyim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu laf bana Sanırım , Fb 10 milyona Aldı Sow u
6-7 milyondan Aşagı vermez fakat kadroda düşünülmüyorsa 5 milyon € civarına bitirebiliriz bu transferi ...
Ha SOW bizde iş yapar mı ??? Kesinlikle yapar :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih Berker

Ersan'ı satamazsak diye çok dertliyim.

Çevrimdışı Fatih Berker

Güya bunlar Beşiktaş'ın çocuğu olacaklar.Kulübün menfaati için gitmeleri gerekirken bencillik yaptılar gerekirse kariyerleri bitsin beter olsunlar.

Çevrimdışı can1903

Size senaryoyu söyliyim mi ? Ersan ve Atınç ekim ayında sakatlanırlar 3 ay burdayız.