2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860050 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Herkese teklif geliyor Mustafa'ya teklif gelmiyor arkadaş  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Atinc yine iyi yere gidiyor Ersan'ın kariyer bitiyor resmen.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersan daha ne kariyeri yapacak ki bizden yukarıya bir takıma gidemez o da fazla par alacağı alt takımlara gidebilir. Burda 1.5 orda 2.5 alacak az mı?

Çevrimdışı talha

Atinc yine iyi yere gidiyor Ersan'ın kariyer bitiyor resmen.

Ersan'ın ne gibi kariyeri vardı ki bitsin. Ersan'ın olup olabileceği budur daha ilerisi gelmez. Kalsın çinde adam akıllı top oynasın. Kendine düzgün bakarsa Çinde o maaşla 35'i ne kadar top koşturur daha ne olsun?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu kadar olaydan sonra mustafaya 5 milyon teklif gelirse şaşırmayın.

Sadece uyanın. :D

Çevrimdışı Çağrı

Pektemek'e Katar'ın Al Ain takımının talip olduğu 3 milyon euro teklif ettikleri bilgisine ulaşıldı.

Duymak umuduyla yatacağım bugün bu bollukta arada kaynar bizim yaşlı delikanlı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Pektemek Demba Ba ikilisi tuttu , biri video hazırlayıp ikiliyi Çinlilere izleTSE  pektemegi de alala ba ile 3 milyona fln , cok mu şey istiyorum

Çevrimdışı Ersoy

Ersan daha ne kariyeri yapacak ki bizden yukarıya bir takıma gidemez o da fazla par alacağı alt takımlara gidebilir. Burda 1.5 orda 2.5 alacak az mı?
Ne bileyim Cin çok dusuk gibi en azından Avrupa'da takılabilir.Parası fazla ama 28 yasında.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

konuşmuyayım dicemde armağan bozkurt dembanın çine satıldığını 14 mil eurosuyla beraber ilk kim söyledi burada  :tabe: gel hele gel gel  :kop:
armagan nerde acaba bu cagrina yine olumsuz bir havayla cavap verip senin gazini alip bizi tekrardan olumsuzluga surukleyip sıkıntiya sokar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Çince bilen varsa Pektemek'i twitterdan satma girişimlerine başlasın  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

İş resmileşince resmen içime öküz oturdu. Ciğerim yanıyor resmen : (((

dün gitsin diye dua ediyordum acıklandı bi tuhaf oldum
ama mutluyum orası net
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ergin1903

Sosa'ya 7 veriyorlarsa o da satılmali. 30 yasinda, 1 senede 3.5 m€ kar ederiz. Şİmdi ben genelde bu oyunculari satalim diyorum ama yönetimin yerini doldurabilecegini düsündügümden satılsın diyorum. Belki de dolduramayiz bakalim zaman gösterecek.

Çevrimdışı Viviano

Sosa satılabilir diye düşünüyorum. 6 milyonluk teklif 7-8'de diretilirse bence gitmesinde mani yok. Sosa bana her zaman maç seçen bir oyuncu gibi geldi. Sezonun ikinci yarısında hatta bir ara 4-5 maç formsuzluktan ölecek duruma gelmişti. Yaşı gelmiş zaten 30'a, bir sezon önce zaten almışız 2 milyon Euro'ya. Kar ediyoruz yine fazla şekilde. Yeri asla doldurulmayacak bir oyuncu değil kanımca.

Çevrimdışı Kadir G.

Ne bileyim Cin çok dusuk gibi en azından Avrupa'da takılabilir.Parası fazla ama 28 yasında.

Avrupada alacağı maksimum para 600 bin euro olur. Gitsin çine kendisi de dedi takımıma para kazandırmak istiyorum diye güzel güzel ayrılalım. Orda baya oynar 10 milyona yakın parayı cebine koyar hem kendisinden iyi defans yoktur rahat hisseder.

Çevrimdışı Efe

Herkese teklif geliyor Mustafa'ya teklif gelmiyor arkadaş  :s20:
ona gelmez o kronik sakat adamin maclarina degil sakatlanma durumuna bakan bi takim helem vaz gecer zaten  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

Ba+Atinc+Ersan=Düz hesap 25 milyon Fikret Başkanın vizyonunu göreceğiz bakalım parayı nasıl kullanacak.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Şöyle bir kumara giriyoruz.

Sosa da giderse 32 milyon euro kazanacağız.

Bu sene şampiyon olsak ve seneye şampiyonlar ligine gitsek kazanacağımız para 50 milyon euro.

Zorlarsak bir şampiyonluk parası çıkmak üzere  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ba bitirici forvet pektemek arayan koşan gezen ba yi marke edenleri peşine takan gezici forvet

Çin takımı bu ikiliyle ihya olur

Biri şunlara bu empoze etsin :)

Çevrimdışı atalay

Bu arada Demba, Avrupa'nın en golcü 10. oyuncusuydu bu sezon.

Yolu açık olsun...

Çevrimdışı Efe

Abi herkesi sattik sosa nereye gidiyor demba ba gitti yerine kimi alacagiz diye dusunuyoruz bide sosa giderse seneye 5.yiz hic transfer yapmasinlar parayi stada yatirsinlar gerek yok sosa tore atiba tolgay veli bu adamlar kilit adamlar olacak seneye ersan satilirsa satilir baska gerek yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa 7.5 milyon Euro'ya gidebilir teklif var. Elimize çok önemli bir fırsat geçti bu sezon . O özlemini kurduğumuz tabanca gibi takım umarım bu sene kurulur.

Çevrimdışı Kutay

konuşmuyayım dicemde armağan bozkurt dembanın çine satıldığını 14 mil eurosuyla beraber ilk kim söyledi burada  :tabe: gel hele gel gel  :kop:
:claps: :claps: helal abi duyumlarının takipçisiyim inşallah konoplyankada gelir.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kadir G.

Ba bitirici forvet pektemek arayan koşan gezen ba yi marke edenleri peşine takan gezici forvet

Çin takımı bu ikiliyle ihya olur

Biri şunlara bu empoze etsin :)

Beşiktaşa dzekoyu getirmek pektemeki birine satmaktan daha kolaydır. :D

Min 25 max 32 m paramız var bundan sonra attıkları yanlış adımda paramız yoktu diyemeyecekler çok iyi transferler bekliyorum.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sosa bir yere gidemez

Çevrimdışı talha

Gaza gelmişken Töre'yi de yollayaı elde var 50M napacaz o parayı altına mı gömecez.  :lol:

Çok sulandırmamak lazım , Ba Ersan ve Demba yeter. Kadroyu çok bozarsan bir de onların uyumu var. Ayrıca ŞenolHoca ve bizimkilere transfer konusunda gram güvenmiyorum çünkü o akıl kendilerinde yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Shanghai Shenhua "tamam" dedi ama Beşiktaş Çinliler ile henüz anlaşmamış!

Bir süredir Demba Ba'yı kadrosuna katmak için çaba harcayan Shanghai Shenhua Kulübü, resmi internet sitesinden transferin tamamlandığını açıkladı. Ancak siyah beyazlı yönetimin, Çin kulübü ile anlaşmadığı öğrenildi!

WBA DA AYNI PARAYI ÖNERDİ!
İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bugün 5 saat boyunca İstanbul'a gelen West Bromwich Albion yetkilileri ile görüştüğü kaydedildi. Yapılan toplantı sonrası İngiliz kulübünün, Shanghai Shenhua'nın teklif ettiği 13.5 milyon Euro seviyesine çıktığı ve Senegalli oyuncu ile konuşmak için süre istedikleri öğrenildi.

DEMBA BA ÇİN'E GÖRÜŞMEYE GİDİYOR!
Beşiktaş ve West Bromwich Albion kanadında bu gelişmeler yaşanırken, Demba Ba'nın yarın Çin'e gideceği ortaya çıktı. Golcü oyuncu Shanghai Shenhua yöneticileri ile yüz yüze görüşüp, kariyerine Çin'de devam edip etmeyeğine karar verecek. Demba Ba, Shanghai Shenhua ile anlaşamaz ise West Bromwich Albion'ın teklifini kabul edecek ve Premier Lig'e geri dönmüş olacak.

Beşiktaş Yönetimi, Demba Ba'dan haber bekliyor. Siyah beyazlılar Senegalli futbolcunun anlaşacağı kulüp ile resmi imzaları atacak.

:alala: