2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856502 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı sosyalkartal

lan demba gittide nie içime öküzoturdu gibi oldu lan  :bawling:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

Parasizligin gozu kor olsun.olsaydi paramiz yollar miydik seni..

Cok üzüldüm ,yolu açık olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Yönetimin artık yanlış yapacağını sanmıyorum. Para tatlı gelmiştir. Demba ba gibi bir hamle daha yapabilirler. Piyasası olmayan futbolcu almazlar artık.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

En önemlisi bu parayı teklif edilen oyuncuların yıllık ücretini arttırmak için kullanmamak.

Çevrimdışı GÖRKEM

De Marke ‏@demarkesports  2 Jun 2014
Fikret Orman: "Demba Ba ile ilgili bir beklenti yaratılıyor. Bu adam kronik sakat. 29 yaşında, alıp da satabileceğimiz bir oyuncu değil."

bu aciklama dogru mu bilmem ama dogru olsa bile 1 sene önce yapilan bir aciklama icin Baskana mi sallayalim simdi? nerden bilecekti ki bu kadar para vereceklerini. o zaman kime sorsan ayni seyi söylerdi. hem hangi amacla söylenildigini de bilmiyoruz. bu kadar paraya adam sattigi zaman bile Baskani kücük düsürme derdindesiniz.

biraz insafli olalim yahu.

Çevrimdışı sosyalkartal

kariyerli yıldız bir golcü alacaklar inşallah dembanın yerini tutar
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atınç nukanın menajeri oyuncum almanyaya gitmek istemiyor diye açıklama yapmış.

Cidden hayal kırıklığına uğradım. Gitsin para kazandırsın diye değil, kendi vizyonu hedefleri doğrultusunda hayal kırıklığına uğradım. Ragnick gibi duayen sayılabilen bir adam, red bull gibi bir marka, hedefi olan, beşiktaştan daha fazla yatırımı olan kulup ya bu.

Çok yazık eder gitmezse kendi geleceğine. Beşiktaşı 6 milyon euro falan kurtarmaz, atınç kurtarmalıydı kendisini.
:claps: :claps:
%100 katılıyorum abi , Burada harcanır , Oraya gidip kendisini kanıtlamalı , Alman disiplini almalı !! Oynayacagı takım seneye %90 Bundesliga ya çıkacak zaten , Vitirn olacak ben olsam 1 Dakika bile düşünmez kabul ederdim teklifi !!
En büyük örnek : Mesut Özil
Mesut bugün Türk milli takımını seçseydi şuanki konumuna asla ulaşamazdı , Çünkü Türkiye de 2 Maç kotu oynadımı adamı bitiriyorlar....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Ersan noldu duyumcular bir yoklayin?

13 mü 13.5 mi 14 mü?
Her yer farklı söylüyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı adnan

arkadaşlar olaya biraz olumlu yandan bakalım bu klup bu kadar yokluk içinde böyle futbolcuları alıp yıllar sonra ilk kez pazarlayıp para kazanabilcek duruma geldi.en son carew i lyona sattıgımızda kar etmiştik sene 2006 falan.klup artık bu işi öğrenmeye başladı ve adımlarını daha saglam atıcaktır
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimiçi Rasim

tamamda bizden niye kap bildirimi gelmedi onu anlamadım  :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Ba yi bu paraya satmak onemliydi ama bundan daha onemlisi yerini dolduracak birini hemen takıma katmak.

Bakalim kim gelecek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Demba tarifesine, Remy alabilirlerse "bravo".

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ersana teklif falan yok yonetim kendini düze cikartmak için bu haberleri servis ediyor diyen arkadaşlarda buralarda degilmi çok iyi Beşiktaş li arkadaslar

Fiorentina Mario Gomez'i satılığa çıkarmış

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Alabiliyorsan remy
Alabiliyorsan mario gomez

Gomez bence halen almanyanın en iyi forveti. Fiorentina ila tutmadı enerjileri uyuşmadı.

alman ligini sallayan adam gomez, 85 doğumlu yani temmuzda 30 dolmuş olacak. E alman olunca, önümüzde klose örneği de varken(ki kendisi %100 alman sayılmasa da) 34-35 e kadar sallar buraları.

Çevrimdışı Kemal

Ersan & Atınç.  :bye:

Senin duyumlarina güveniyorum tutturuyorsun,  inşallah güvenim sarsılmaz @atalay

Çevrimdışı Karabay

böyle üzüleceğimi bilmezdim. ah kara oğlan ah.
kızıma nasıl anlatacağım dembaba gitti diye  :dont: :dont: :dont:

Çevrimdışı Çağrı

Ersan ve Atınç ikisi de gidecek rahat olun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Çok sevindim

Oynadığı futbolla gelecek açısından hiç ümit vermeyen bir santrafordu gözümde. 1 devre oynadı 1 devre yattı

Yönetim çok büyük iş yaptı, tebrik ederim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kadir G.

Remy bilic efendi istiyormuş. 7-8 e bitirilebilirdi belki çok iyi olurdu ba dan sonra.

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar Ersan gidiyor , Atınç kabul etti gibi gidecek büyük ihtimal
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Alabiliyorsan remy
Alabiliyorsan mario gomez

Gomez bence halen almanyanın en iyi forveti. Fiorentina ila tutmadı enerjileri uyuşmadı.

alman ligini sallayan adam gomez, 85 doğumlu yani temmuzda 30 dolmuş olacak. E alman olunca, önümüzde klose örneği de varken(ki kendisi %100 alman sayılmasa da) 34-35 e kadar sallar buraları.

Katılıyorum. :) Alman disiplini almış adamlar salmıyor kendini. Bu adamın piyayası da olur 2 3 sene daha. Demba gibi oynayabilirse aynı Çin-Katar piyayası da olur.

Keşke olsa.