2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853529 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Demba ba bonservisten pay da alacakmış. Bu futbolcuların dini imanı para her zaman derim, doymazlar :evillol:

Çevrimdışı JoseDemba

Ersan giderde Atınç gitmez büyük ihtimalle yönetim en az birini daha satmak isticektir
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Strand Jack

Dembaba'dan gelecek para umarım klübümüzün borçlarına ve doğru transfere gider.. Malum Carewden gelen para ile Ailtonu alan yönetimin devamı çünkü

Çevrimdışı atalay

Ersan & Atınç.  :bye:

Çevrimdışı talha

İkisi adına da çok sevindim.

Şimdi sıra yönetimin asıl sınavına adam satmak kolay bakalım alırken neler olacak...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Demba Ba resmen gitmiş.Yolu açık olsun.Takımda derin bir iz bırakarak gitti.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet K

Olum şaka maka 13.5 milyon € ya adam sattık ve daha da satacak gibi duruyoruz.

Düz hesap: Ba 14 Ersan 5 Atınç 6 = 25 milyon € eder. Bu paralara 5 hafta önceden şampiyonluğu ilan edebilecek adamlar alırız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Besiktasimiz icin hayirlsii olsun yolu acik olsun karaoglanin.

Cok koydu be bu gidiş

Çevrimdışı Strand Jack

Sarıya kim açıklayacak bu durumu

Çevrimdışı Viviano

Atınç'ın Leipzig'e gelmesi kendisi için çok doğru olur. Almanya'da kendini felaket geliştirir. Zaten başında Ralf Ragnick gibi bir hoca olacak. Leipzig'de bu sezon Bundesliga'ya rahat çıkacak. Atınç'a birinin doğru akıl vermesi gerekiyor. Hem kendisi için hem de bizim için Leipzig'e gitmesi doğru olacaktır.

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı Sarp

Sarıya kim açıklayacak bu durumu

Ahhh beee küçük kartal  :)

Çevrimdışı Ergin1903

Bakalim yönetim bu parayi nasil kullanacak ? Forvet transferindeki tasarruflari bizim ligdeki kaderimizi belirleyecek.

Çevrimdışı Mehmet Ali

İş resmileşince resmen içime öküz oturdu. Ciğerim yanıyor resmen : (((

Çevrimdışı can1903

Ersan direndi ve efsane oldu.. Atınç bu yaşta efsane oldu. Demba ba efsaneydi efsaneliğini katladı !
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Viviano

Demba Ba da gittiğine göre artık birini açıklamalarının vakti geldi diye düşünüyorum. Keşke Konoplyanka ya da Dszudzsak ikilisinden birisi açıklansa. Ya da sürpriz bir santrafor da fena olmazdı.

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı Bertug

14 milyon euro transfer için çok büyük para fakat yönetime zerre kadar güvenmiyorum. Çok canımız yanacak Demba Ba'nın yokluğundan.

Çevrimdışı Sarp

Güle Güle Demba ba!!!!
Şüphesiz takımımızdaki efsanelerden biriydi!
Gözlerim doldu...

Çevrimdışı Alper1903

Koydu gitmesi Demba ba'nın

Çevrimdışı atalay

25 milyon euro.

Kartları yeniden dağıtalım...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Bu hafta içi minimum 2 kişi beliyorum artık. Parayı adam akıllı kullanalım.

Çevrimiçi Rasim

KAP geldimi beyler :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Atınç nukanın menajeri oyuncum almanyaya gitmek istemiyor diye açıklama yapmış.

Cidden hayal kırıklığına uğradım. Gitsin para kazandırsın diye değil, kendi vizyonu hedefleri doğrultusunda hayal kırıklığına uğradım. Ragnick gibi duayen sayılabilen bir adam, red bull gibi bir marka, hedefi olan, beşiktaştan daha fazla yatırımı olan kulup ya bu.

Çok yazık eder gitmezse kendi geleceğine. Beşiktaşı 6 milyon euro falan kurtarmaz, atınç kurtarmalıydı kendisini.

Çevrimdışı Bertug

De Marke ‏@demarkesports  2 Jun 2014
Fikret Orman: "Demba Ba ile ilgili bir beklenti yaratılıyor. Bu adam kronik sakat. 29 yaşında, alıp da satabileceğimiz bir oyuncu değil."

Çevrimdışı musacn1903

13 m 14 m iyi para gitsin dedik ama iş harbiden resmiyete dökülünce bana da koydu be üzüldüm baya. Biraz da korku sardı yerini dolduramazlar diye