2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859594 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vlaar gelsin yoksa kone mone hiç cekilmez
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 16:20:33 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Mehmet57

Veli ile orta saha'da boy ve fiziki avantajimiz hic kalmiyor. Ki, Veli'de oyle dikine oynayan futbolcu degil.

Insanlarin Atiba'yi yazmasinin sebebi Veli'in topsuz oyunda iyi olmasina ragmen, top ayaginda oldugunda inanilmaz sacmaliklarla bizi yakmasindan kaynaklaniyor.

Veli'in en buyuk zaafi baski altinda top oynayamamasi. Veli'ye press yapildiginda topu rakibe veriyor. Ornek: Bilic'in ilk sezonunda Olimpiyatta oynadigimiz Galatasaray macinda Drogba'in ikinci golu. Gecen sezon evimizde oynadigimiz macta son anlarda Oxlade Chamberlaine'e kaybettigi top, Chamberlaine direge takilmisti. Boyle bircok hatasi var Veli'in.

Atiba ofans anlaminda katkisiz olsada, oyuna rahatlik getiriyor ve baski altinda oynayabiliyor.

Yukardaki yazdigim sebeplerden dolayi Veli hicbir zaman Besiktas ilk 11 oynayacak futbolcu kalitesinde olamayacak (bence).

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veli ile orta saha'da boy ve fiziki avantajimiz hic kalmiyor. Ki, Veli'de oyle dikine oynayan futbolcu degil.

Insanlarin Atiba'yi yazmasinin sebebi Veli'in topsuz oyunda iyi olmasina ragmen, top ayaginda oldugunda inanilmaz sacmaliklarla bizi yakmasindan kaynaklaniyor.

Veli'in en buyuk zaafi baski altinda top oynayamamasi. Veli'ye press yapildiginda topu rakibe veriyor. Ornek: Bilic'in ilk sezonunda Olimpiyatta oynadigimiz Galatasaray macinda Drogba'in ikinci golu. Gecen sezon evimizde oynadigimiz macta son anlarda Oxlade Chamberlaine'e kaybettigi top, Chamberlaine direge takilmisti. Boyle bircok hatasi var Veli'in.

Atiba ofans anlaminda katkisiz olsada, oyuna rahatlik getiriyor ve baski altinda oynayabiliyor.

Yukardaki yazdigim sebeplerden dolayi Veli hicbir zaman Besiktas ilk 11 oynayacak futbolcu kalitesinde olamayacak (bence).

Seneye Veli bize çok lazım olacak. Tolgay'ın yerine banko diyorsak onun yanında mutlaka Veli olmalı.

Veli olmalı ki ileriye daha çok gidebilsin. Atiba sertlik anlamında Veli'yle asla yarışamaz. Orda Atiba-Tolgay ikilisi çok yumuşak kalıyor.

Son haftalarda Veli'nin sakatlığı bu takımı nasıl etkilediyse, seneye o kadar iyi olacak Tolgay-Veli ikilisi :ok:

Zaten Veli bize topsuz oyunda lazım. Sosa-Tolgay-Töre üçlüsü oyun kurma anlamında gayet başarılı zaten.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

hayret ortaya adam konusmaya basladınız
ben size diyorum stoper ve sagbekten sonra forvetten once ortaya adam alınması gerek
eldekiler bana gore sıfır yetenekte
sadece işlerini yapıyorlar fakat bizi geriye gomuyorlar
3.cü alternatif necip oldugu için kesinlikle oraya bir adam lazım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Veli oyun 3'de yani topsuz oyunda bir yıldız. Kompakt oyunda her zaman iş yapar. Lakin Beşiktaş'ın ideal orta sahası değil.

Bekleri oyuna çıkaramaz, dikine oynayamaz, tabela yapmaz, kreatif değil, "oyun temposu" yüksek fakat "oyun hızı temposu" düşük.

Ve özellikle derbilerde daha doğrusu yüksek gerilimli maçlarda oldukça sakar. Hem topu kullanırken, hemde ikili mücadelelerdeki müdahaleleri ile.

Velhasıl yedek kulübesi için ideal bir oyuncu. Ona gerek duyulacak maçlar yada sürelerde var zira.

edit: Veli devşirme bir oyuncu ve orta saha olmadığını 10 dakika izleyince anlıyorsunuz.
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 16:30:44 atalay ]

Çevrimdışı Tugay

Adı bizimle anılan Vlaar ile ilgili bir video atayım.Aslında tam bizlik bir oyuncu.Sakatlık yaşamazsa nokta atışı olur.

1.18 sonrası

nyom yerine maxi mitroglou yerinede dzeko yazdımı tamamdır gerçi mitroglou da olabilir. :D
Atina ve Veli ikilisini bozmak pek akıl karı değil be kardeşim tolgayın performansı artmadığı sürece

Çevrimdışı ozan062

pardon yanlış oldu
 :ssss:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet57

Seneye Veli bize çok lazım olacak. Tolgay'ın yerine banko diyorsak onun yanında mutlaka Veli olmalı.

Veli olmalı ki ileriye daha çok gidebilsin. Atiba sertlik anlamında Veli'yle asla yarışamaz. Orda Atiba-Tolgay ikilisi çok yumuşak kalıyor.

Son haftalarda Veli'nin sakatlığı bu takımı nasıl etkilediyse, seneye o kadar iyi olacak Tolgay-Veli ikilisi :ok:

Zaten Veli bize topsuz oyunda lazım. Sosa-Tolgay-Töre üçlüsü oyun kurma anlamında gayet başarılı zaten.

Bence son haftalardaki performansimiz'in Veli ile pek bir alakasi yok.

O maclarda biz ustunduk, ama uretkenlik anlaminda geri kaldik. Ileri de oynayan Olcay, Ba ve oyuna her girdiginde insanlari kanser eden Pektemek, Tore'nin isteksiz oyunu bizi yakti o maclarda. Veli'in olmasi bizim icin fark edecegini hic dusunmuyorum. Veli gibi Avrupa'da her lig'de bircok oyuncu var. Premier League'in Leicester City gibi en basit takimlarinda bile Veli'in yaptigini ve yapabilecegin fazlasini yapan oyuncularla dolu, Danny Drinkwater >> Veli Kavlak en basitinden.

Veli akliyla oynayabilen futbolcu degil. Onun sertligi eksik olmus falan, bence cok alakasiz. Veli orta saha'da faul yapmadan kac mucadele kazaniyor? Top kestigi oluyor, fakat tempo yukseldikce oyundan inanilmaz aksadigindan dolayi tehlikeli yerlerde faul veriyor. Bize orta sahada Veli'den ziyade, oyunu okuyabilen, fizik guclu ve topu kullanabilecek futbolcu lazim.

Sertlik Turkiye'de cok abartiliyor. Her oyuncu faul yapar, press yapar. Buyuk takim oyuncusu baski altinda futbol oynayabilmeli, ki Veli bunu beceremiyor.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 16:37:14 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

AtiBa , Tartışmasız Veliden daha verimli .....
Atiba Top kaybı yapmıyor kolay kolay , Veli ise en ufak preste Topu rakibe veriyor , Atibadan 3 kişinin topu alamadıgı Maçı biliyorum Ayaklarına hakim bir oyuncu , Ben Veli kadar yan pas ve geri pas yapan bi adam daha görmedim , Ayrıca Bu sezon özellikle Ofansta daha verimli bir Atiba gorecegimizi düşünüyorum!! Çünkü Biliç , Atiba ya Pozisyonunu kaybetme ileri çıkma diyordu :akuma: Şenol hocayla Beraber hücum oynayacağımıza göre birde böyle izleyip tekrardan degerlendirelim Atibayı :tabe: :tabe:
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 16:39:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben bu kone falan tarzı adam gelmesinden tırsıyorum o yuzden Vlaar ın gelmesi hayırlı olur.

Çevrimdışı TØLGA

Ben bu kone falan tarzı adam gelmesinden tırsıyorum o yuzden Vlaar ın gelmesi hayırlı olur.

3.5 maaş istiyormuş diye duydum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

...

Böyle kaleyi gördüğü yerden vuran adamlarada ihtiyacı var takımı Dısarda sut çekerek yarattıgımız pozisyon sayısı cok  gol veya kaleciden toplarımız cok az .

Çevrimdışı Kadir G.

Çok sakatlanır bu adam alacağı para da az olmaz bence samba düşünülmeli.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3.5 maaş istiyormuş diye duydum  :evillol: :evillol:

Yok be  Tolga  ne 3 bucugu 2milyon + maç başı her türlü geliri vardır .

Çevrimdışı Mehmet57

Veli oyun 3'de yani topsuz oyunda bir yıldız. Kompakt oyunda her zaman iş yapar. Lakin Beşiktaş'ın ideal orta sahası değil.

Bekleri oyuna çıkaramaz, dikine oynayamaz, tabela yapmaz, kreatif değil, "oyun temposu" yüksek fakat "oyun hızı temposu" düşük.

Ve özellikle derbilerde daha doğrusu yüksek gerilimli maçlarda oldukça sakar. Hem topu kullanırken, hemde ikili mücadelelerdeki müdahaleleri ile.

Velhasıl yedek kulübesi için ideal bir oyuncu. Ona gerek duyulacak maçlar yada sürelerde var zira.

edit: Veli devşirme bir oyuncu ve orta saha olmadığını 10 dakika izleyince anlıyorsunuz.

Demek istedigim bu. Biz kapali oynayan bir takim olsak Veli yararli olur, onemli olur. Supurge gibi kosar, press yapar, rakibin oyunu kurmasini onlemekte faydali olur. Ama top'a sahip olan bir takimda, oyunu kurmak isteyen bir takimda Veli buyuk bir zaaf. Oyuna rahatlik getiremiyor. Baski yerse bocaliyor.

Dedigin gibi hele buyuk maclarda ve derbilerde Veli hep en kotu oyuncularimiz arasinda. Atiba cokmu iyi? Hayir, ama onun ozellikleri bize daha uygun. Ideal senaryoda Atiba ile uzatilmayip, onun yerine Oniangue gibi futbolcu alinmasi olurdu. Veli de yedek kalirdi.

Çevrimdışı TØLGA

Yok be  Tolga  ne 3 bucugu 2milyon + maç başı her türlü geliri vardır .
ben bilmem öyle duydum sadece  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Karabay

nyom yerine maxi mitroglou yerinede dzeko yazdımı tamamdır gerçi mitroglou da olabilir. :D
@Necmi abi ne diyorsun ya

Çevrimdışı okansosa

Veli nin top kazanma özellğine laf yapmayın bari takımda en çok top kazanan o tamam en çok faul yapan da o ama rakibi yıldırıyodu faul yapmadan bir sürü top kazandığınıda biliyoruz son haftalardaki puan kayıplarımızın sebeblerinden biri de Veli çünkü orta saha çok düştü o yokken yol geçen hanına dönmüştü çok daha fazla pozisyon vermeye başladık bu da puan kaybı olarak geri döndü bize
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı okansosa

pardon yanlış oldu
 :ssss:
abi atletico madrid in de kuruluş yılı 1903 klüp binasında falan olabilir :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın Çinlilerin transfer döneminin son günü ve ne Ersan'ın ne de Demba'nın satışı KAP'a bildirilmedi.

Çevrimdışı talha

Atınç'ı satmayalaım diyen romantikler var arkadaş. Valla bıktım bu romantiklerden artık.

Atınç hayatının fırsatını yakalamış. O kadar büyük ki Salih-Roma ile yarışır. O adamın el attığı adam kariyerini tamamlamadan dönmez.

Sen de kalsa çocuk bir top kaptırdı diye söveceksin bir daha onyamasın diyeceksin (örnekleri var)

Sırf Atınç için gitsin diyorum. Aklı varsa gider. Bundesliga kapıları her türk için kolay kolay açılmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı okansosa

AtiBa , Tartışmasız Veliden daha verimli .....
Atiba Top kaybı yapmıyor kolay kolay , Veli ise en ufak preste Topu rakibe veriyor , Atibadan 3 kişinin topu alamadıgı Maçı biliyorum Ayaklarına hakim bir oyuncu , Ben Veli kadar yan pas ve geri pas yapan bi adam daha görmedim , Ayrıca Bu sezon özellikle Ofansta daha verimli bir Atiba gorecegimizi düşünüyorum!! Çünkü Biliç , Atiba ya Pozisyonunu kaybetme ileri çıkma diyordu :akuma: Şenol hocayla Beraber hücum oynayacağımıza göre birde böyle izleyip tekrardan degerlendirelim Atibayı :tabe: :tabe:
Veli yan pas geri pas yapıyo Atiba da yapıyo ama Velinin artısı olarak hızlı çıkarken topu durdurup geriye oynamıyor Atiba çok yapıyor bunu ayrıca Velinin bir kaç ara pasını hatırlıyorum gol yaptırdığı ya da asistin asisti hatta xeli falan diye makara yapıyoduk ikisinden biri oynayacaksa kesinlikli Veli
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı atalay

Böyle kaleyi gördüğü yerden vuran adamlarada ihtiyacı var takımı Dısarda sut çekerek yarattıgımız pozisyon sayısı cok  gol veya kaleciden toplarımız cok az .

İşte Aquilani'de böyle bir oyuncu. Süpürücü özelliği ve temposu bir Tino etmez tabii.

Fenerbahçe alırsa iyi iş yapar.